klomen kullananlar varmı?

Göğüs uçlarım acıyo sürekli kontrol ediyorum psikolojikmi gerçekmi diye karnım davul gibi sabah kalktım idrara felaket sıkışmıştım gaz yine devam ediyo

Göğüs uçlarım acıyo sürekli kontrol ediyorum psikolojikmi gerçekmi diye karnım davul gibi sabah kalktım idrara felaket sıkışmıştım gaz yine devam ediyo
idrara sıkışıklık bende de var canım sanki günlerdir çıkmıyoruz gibi idrara.göğüslerim benim de adetten önce hassasiyet olurdu ama iyice dokununca hafif hissederdim şişlik olurdu 3-4 gündür var şişlik akşam resmen uçlarına elektrik çarpıyor gibiydi dokunamadım bile

Sağlık ocakları öğleden sonra kan tahlili alıyomu bilgin varmı gidicektim 10 da kalktım oturdum kaldım

Günaydın hanımlar :)
Şimdi geldim doktordan solda 14 sağda 19 mm nur topu gibi iki yumurtam varmış yarın sabah catlatma ignemi vurulacagim 36 saat sonra ilişki dedi doktor cumadan itibaren progestan fitil verdi sabah akşam tutunmasini kolaylaştırmak için 2 hafta sonra test yap dedi. Eğer gebelik oluşmuşsa eşim sperm testi verecek morfoloji iyi değildi yine düşük çıkarsa bu şekilde olmaz aşılama yaparız dedi dualarınızi esirgemeyin inş gerek kalmaz hayırlısıyla gelir evlatlarımız :)

inşallah gerek kalmaz kuzum bol bol dua edelim

biizm burdaki 9 da alıyor canım 10 a kadar öğleden sonra almıyor ama ordakini bilmem telefon aç istersen.ya da bir gün daha bekle varsa da değer biraz daha yükselir hem
Bende deger yüzünden beklemekten yanayım ama sabredemiycek gibiyim ben böyle değildim ya bana ne oldu içimemi doguyo napıyo anlamıyorum

Bende deger yüzünden beklemekten yanayım ama sabredemiycek gibiyim ben böyle değildim ya bana ne oldu içimemi doguyo napıyo anlamıyorum
olabilir kuzum hissediyoruz bazen gerçekten bende bu ay geçse de yapmayacağım dedim ama gel gör ki kendimi zor tutuyorum.bir yandan da diğer aylar geliyor aklıma yaptın da ne oldu sanki diyorum negatif işte yine yanı olacak korkuyorum ya

Hayırlı olsun canım inş 2 hafta sonra sende hayırlı haberler alırsın 36 saatten sonra 1 gün bekle 1 gün ilişki böyle devam et birergün arayla sperm kalitesi düşmesin hergün çalışmayın:))

Eşimden çok size haber vermek için heyecanlanıyorum kızlar bi ailemde burası oldu valla

Hayırlı olsun canım inş 2 hafta sonra sende hayırlı haberler alırsın 36 saatten sonra 1 gün bekle 1 gün ilişki böyle devam et birergün arayla sperm kalitesi düşmesin hergün çalışmayın:))
sağol canım hepimiz bu ay kalırız inş bol bol dua ediyorum hepimiz için sizde duadan vazgeçmeyin Rabbime güvenim sonsuz inş boş cevirmeyecek bizleri. 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı dedi perşembe akşam olacak sonra cuma yok cumartesi öyle mi kaç gün devam edeceğiz

Evet canım aynen öyle senin görev yeni başlıyor biz o günleri geçtik adete kadar devam ede bilirsin ne zaman çatlıyca belli olmaz benim doktorum dedi ignede çatlatmaya biliyor o yüzden işini garantiye al iğne çatlatmıştır falan deme bide sitresten uzak dur bu sefer oldumu olmuşmudur oluruna bırak normal hayatındaki gibi yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…