- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
ayyy deme öyle iyice heyecan yapıyorum sonra ben yapmaktan çok korkuyorum o kadar çok emin olduğum halde negatifi gördüm ki bu sefer gerçekten korkuyorum yapmaktanO zaman önce sen yap hayırlı haberi senden alalım inş
vurmazmı kuzum ya iğne batması gibi oluyor önceleri hafifti ama dünden beri şiddetlendi.Sendede böyle ince sızı gibi yada kramp gibi vurup geçiyomu hemen karnında
Ya ikimizde hamileyiz yada ilacın ve iğnenin etkisi ikimizede aynısı olduvurmazmı kuzum ya iğne batması gibi oluyor önceleri hafifti ama dünden beri şiddetlendi.
idrara sıkışıklık bende de var canım sanki günlerdir çıkmıyoruz gibi idrara.göğüslerim benim de adetten önce hassasiyet olurdu ama iyice dokununca hafif hissederdim şişlik olurdu 3-4 gündür var şişlik akşam resmen uçlarına elektrik çarpıyor gibiydi dokunamadım bileGöğüs uçlarım acıyo sürekli kontrol ediyorum psikolojikmi gerçekmi diye karnım davul gibi sabah kalktım idrara felaket sıkışmıştım gaz yine devam ediyo
Sağlık ocakları öğleden sonra kan tahlili alıyomu bilgin varmı gidicektim 10 da kalktım oturdum kaldımidrara sıkışıklık bende de var canım sanki günlerdir çıkmıyoruz gibi idrara.göğüslerim benim de adetten önce hassasiyet olurdu ama iyice dokununca hafif hissederdim şişlik olurdu 3-4 gündür var şişlik akşam resmen uçlarına elektrik çarpıyor gibiydi dokunamadım bile
biizm burdaki 9 da alıyor canım 10 a kadar öğleden sonra almıyor ama ordakini bilmem telefon aç istersen.ya da bir gün daha bekle varsa da değer biraz daha yükselir hemSağlık ocakları öğleden sonra kan tahlili alıyomu bilgin varmı gidicektim 10 da kalktım oturdum kaldım
iğnenin etkiis bu kadar uzun sürer mi ki canım ben adette olabilirim diye kendimi kandırıyorum fazla umutlanmayayım diye birde birden acıkma oluyor bende midem kazınıyor resmenYa ikimizde hamileyiz yada ilacın ve iğnenin etkisi ikimizede aynısı oldu
inşallah gerek kalmaz kuzum bol bol dua edelimGünaydın hanımlar :)
Şimdi geldim doktordan solda 14 sağda 19 mm nur topu gibi iki yumurtam varmış yarın sabah catlatma ignemi vurulacagim 36 saat sonra ilişki dedi doktor cumadan itibaren progestan fitil verdi sabah akşam tutunmasini kolaylaştırmak için 2 hafta sonra test yap dedi. Eğer gebelik oluşmuşsa eşim sperm testi verecek morfoloji iyi değildi yine düşük çıkarsa bu şekilde olmaz aşılama yaparız dedi dualarınızi esirgemeyin inş gerek kalmaz hayırlısıyla gelir evlatlarımız :)
Bende deger yüzünden beklemekten yanayım ama sabredemiycek gibiyim ben böyle değildim ya bana ne oldu içimemi doguyo napıyo anlamıyorumbiizm burdaki 9 da alıyor canım 10 a kadar öğleden sonra almıyor ama ordakini bilmem telefon aç istersen.ya da bir gün daha bekle varsa da değer biraz daha yükselir hem
olabilir kuzum hissediyoruz bazen gerçekten bende bu ay geçse de yapmayacağım dedim ama gel gör ki kendimi zor tutuyorum.bir yandan da diğer aylar geliyor aklıma yaptın da ne oldu sanki diyorum negatif işte yine yanı olacak korkuyorum yaBende deger yüzünden beklemekten yanayım ama sabredemiycek gibiyim ben böyle değildim ya bana ne oldu içimemi doguyo napıyo anlamıyorum
Hayırlı olsun canım inş 2 hafta sonra sende hayırlı haberler alırsın 36 saatten sonra 1 gün bekle 1 gün ilişki böyle devam et birergün arayla sperm kalitesi düşmesin hergün çalışmayın:))Günaydın hanımlar :)
Şimdi geldim doktordan solda 14 sağda 19 mm nur topu gibi iki yumurtam varmış yarın sabah catlatma ignemi vurulacagim 36 saat sonra ilişki dedi doktor cumadan itibaren progestan fitil verdi sabah akşam tutunmasini kolaylaştırmak için 2 hafta sonra test yap dedi. Eğer gebelik oluşmuşsa eşim sperm testi verecek morfoloji iyi değildi yine düşük çıkarsa bu şekilde olmaz aşılama yaparız dedi dualarınızi esirgemeyin inş gerek kalmaz hayırlısıyla gelir evlatlarımız :)
Eşimden çok size haber vermek için heyecanlanıyorum kızlar bi ailemde burası oldu vallaolabilir kuzum hissediyoruz bazen gerçekten bende bu ay geçse de yapmayacağım dedim ama gel gör ki kendimi zor tutuyorum.bir yandan da diğer aylar geliyor aklıma yaptın da ne oldu sanki diyorum negatif işte yine yanı olacak korkuyorum ya
sağol canım hepimiz bu ay kalırız inş bol bol dua ediyorum hepimiz için sizde duadan vazgeçmeyin Rabbime güvenim sonsuz inş boş cevirmeyecek bizleri. 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı dedi perşembe akşam olacak sonra cuma yok cumartesi öyle mi kaç gün devam edeceğizHayırlı olsun canım inş 2 hafta sonra sende hayırlı haberler alırsın 36 saatten sonra 1 gün bekle 1 gün ilişki böyle devam et birergün arayla sperm kalitesi düşmesin hergün çalışmayın:))
aynen öyle kuzum bende ilk buraya yazarım bir size söylerim birde eşime başkasına şimdilik söylemeyi düşünmüyorum bir kaç ay hatta :)Eşimden çok size haber vermek için heyecanlanıyorum kızlar bi ailemde burası oldu valla
bende sizler için ediyorum hayırlı haberlerinizi bekliyoruminşallah gerek kalmaz kuzum bol bol dua edelim
Evet canım aynen öyle senin görev yeni başlıyor biz o günleri geçtik adete kadar devam ede bilirsin ne zaman çatlıyca belli olmaz benim doktorum dedi ignede çatlatmaya biliyor o yüzden işini garantiye al iğne çatlatmıştır falan deme bide sitresten uzak dur bu sefer oldumu olmuşmudur oluruna bırak normal hayatındaki gibi yaşasağol canım hepimiz bu ay kalırız inş bol bol dua ediyorum hepimiz için sizde duadan vazgeçmeyin Rabbime güvenim sonsuz inş boş cevirmeyecek bizleri. 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı dedi perşembe akşam olacak sonra cuma yok cumartesi öyle mi kaç gün devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?