- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.001
ahh ne zor stres yapmamak insanın elinde olmuyor ki benim batta 12 Ocak oluyor iğneyi vurulduktan 16 gün sonra olarak hesaplanıyor demi o tarihe kadar gün aşırı devam o zamanEvet canım aynen öyle senin görev yeni başlıyor biz o günleri geçtik adete kadar devam ede bilirsin ne zaman çatlıyca belli olmaz benim doktorum dedi ignede çatlatmaya biliyor o yüzden işini garantiye al iğne çatlatmıştır falan deme bide sitresten uzak dur bu sefer oldumu olmuşmudur oluruna bırak normal hayatındaki gibi yaşa
İnşallah hepimiz hamis oluruz bayanlar bi daha ki aya cinsiyet muhabbetlerine gireriz dee beynimiz yanar insalllahhhhhhhahh ne zor stres yapmamak insanın elinde olmuyor ki benim batta 12 Ocak oluyor iğneyi vurulduktan 16 gün sonra olarak hesaplanıyor demi o tarihe kadar gün aşırı devam o zaman
amiiinnnn inşallahhhhİnşallah hepimiz hamis oluruz bayanlar bi daha ki aya cinsiyet muhabbetlerine gireriz dee beynimiz yanar insalllahhhhhhh
Rabbim hepimizin gönlüne gore versin iyi düşünelim iyi olsunMerhaba arkadaşlar çalıştığım için pek yazamıyorum ama yazdıklarınızi okuyorum çalışırken bile aklım burda inanın aynı ortak şeylerden hepimizi birarada olmasi çok güzel benim klomen kullanalı 3 cu gün pazartesi randevum var bakalım bende yumurtalık olusmusmu buyumusmu iğne verdi ama daha almadım haftayada iğne olcam sanırım çatlatma ignesi
İğne olduğum günü saymıyorum canım aralık 15 de vuruldum bugün 27 si
kuzuuu sen ne güzel dua etmişsin öyle :) yürekten bir amiiinnnn diyelim mademİnşallah hepimiz hamis oluruz bayanlar bi daha ki aya cinsiyet muhabbetlerine gireriz dee beynimiz yanar insalllahhhhhhh
oyyy şimdi aklımdan geçiyordun canım naptı acaba diye inşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım benim dualarım seninleBen dayanamadım gittim sağlık ocağında kan tahlili verdim sonucu saat 5 gibi internetten bakıcam sizi haberdar ederim arkadaşlar dua edin
Hadi inşallah hamile haberiyle gel canimBen dayanamadım gittim sağlık ocağında kan tahlili verdim sonucu saat 5 gibi internetten bakıcam sizi haberdar ederim arkadaşlar dua edin
inşallah canım ağzına sağlık Alalh senden de razı olsun inşallah bugün hayırlı haberler alacaksın ne olursa olsun umudunu sakın yitirmeHepinize çok tşk ederim Allah razı olsun o kadar dua ettimki yolda gidene kadar kendim ve sizler için inş kabul olur Rabbim büyük nasipten öteye köy yok derler nasipte varsa gelir inş
Ben dayanamadım gittim sağlık ocağında kan tahlili verdim sonucu saat 5 gibi internetten bakıcam sizi haberdar ederim arkadaşlar dua edin
sen naptın canım test almıştın sanırım dimiAllah güzel haberi almanı sağlar inşallah bizlere de umut olursun
Rabbim nasip etmiyce şeyi hayal ettirmezmiş canım önümüzdeki aylara bakarız napalım demi:)))inşallah canım ağzına sağlık Alalh senden de razı olsun inşallah bugün hayırlı haberler alacaksın ne olursa olsun umudunu sakın yitirme
Amin canım inşAllah güzel haberi almanı sağlar inşallah bizlere de umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?