klomen kullananlar varmı?

ahh ne zor stres yapmamak insanın elinde olmuyor ki benim batta 12 Ocak oluyor iğneyi vurulduktan 16 gün sonra olarak hesaplanıyor demi o tarihe kadar gün aşırı devam o zaman

ahh ne zor stres yapmamak insanın elinde olmuyor ki benim batta 12 Ocak oluyor iğneyi vurulduktan 16 gün sonra olarak hesaplanıyor demi o tarihe kadar gün aşırı devam o zaman
İnşallah hepimiz hamis oluruz bayanlar bi daha ki aya cinsiyet muhabbetlerine gireriz dee beynimiz yanar insalllahhhhhhh

Merhaba arkadaşlar çalıştığım için pek yazamıyorum ama yazdıklarınızi okuyorum çalışırken bile aklım burda inanın aynı ortak şeylerden hepimizi birarada olmasi çok güzel benim klomen kullanalı 3 cu gün pazartesi randevum var bakalım bende yumurtalık olusmusmu buyumusmu iğne verdi ama daha almadım haftayada iğne olcam sanırım çatlatma ignesi

Rabbim hepimizin gönlüne gore versin iyi düşünelim iyi olsun

Arkadaşlar birşey soracağım şimdi benim bir yumurtam 14 diğeri 19 yarın iğneyi vurulacagim 19 yarın 20 olsa o tamam. 14 15 olsa 15 mm ile hamile kalınır mi birde iğneyi diyelim vuruldum 36 saat sonra yumurtalar çatlayacak çatlayana kadar yine büyüyor mu acaba

Hepinize çok tşk ederim Allah razı olsun o kadar dua ettimki yolda gidene kadar kendim ve sizler için inş kabul olur Rabbim büyük nasipten öteye köy yok derler nasipte varsa gelir inş

Hepinize çok tşk ederim Allah razı olsun o kadar dua ettimki yolda gidene kadar kendim ve sizler için inş kabul olur Rabbim büyük nasipten öteye köy yok derler nasipte varsa gelir inş
inşallah canım ağzına sağlık Alalh senden de razı olsun inşallah bugün hayırlı haberler alacaksın ne olursa olsun umudunu sakın yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…