klomen kullananlar varmı?

:) yok canım malesef gelmedi düşük yaptim gecen ayın 21 de ama inanıyorum olcak bu ay da aynı şeyleri hissediyorum bakalım inşallah bu ayda yanılmam
Hımm ben hamissin sandum bilemedim canumm inşallah hislerin yine yaniltmaz seni bizi hepimizi güzel haberler verelim.birbirimize bat ne zaman canimm
Kizz bat ne zaman senin

:) yok canım malesef gelmedi düşük yaptim gecen ayın 21 de ama inanıyorum olcak bu ay da aynı şeyleri hissediyorum bakalım inşallah bu ayda yanılmam
inşallah yanılmazsın canım benimde kimyasal gebeliğim var ağustos ayında.umutlar tükenmiyor işte canım inşallah hepimiz iyi haberler alırız bu ay.sen tekrar kullandın mı klomen bu ayda.birde bat ne zaman canım

Ben kullandım klomen + çatlatma iğnesi çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm . :) inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız :)

Hımm ben hamissin sandum bilemedim canumm inşallah hislerin yine yaniltmaz seni bizi hepimizi güzel haberler verelim.birbirimize bat ne zaman canimm

Kizz bat ne zaman senin
ayın 21 olması lazım bakalm az kaldı sizlerde merak ediyoRum birde gittiğinizde yumurtanın kaç mm olduğunu sorun takip etmeniz açısından en azından kendiniz de takip edebilirsiniz..

ayın 21 olması lazım bakalm az kaldı sizlerde merak ediyoRum birde gittiğinizde yumurtanın kaç mm olduğunu sorun takip etmeniz açısından en azından kendiniz de takip edebilirsiniz..
az kalmış canım inşallah güzel haberleri alırız hepimiz sorarız canım sağol tavsiyen için.aklımızda bulunsun

yok ben klomen kullanmadım bu ay peki senin kimyasal gebeligin de klomen tedavisiyle mi oldu ve sebebi ni arastirdilarmi benim de geçen ay ki kimyasaldi

Senin az kalmış kizz bizim çok var hele benimki normal döngüye göre 8 ocak ama erken yumurtlama olursa 3 ocak da olabilir

yok ben klomen kullanmadım bu ay peki senin kimyasal gebeligin de klomen tedavisiyle mi oldu ve sebebi ni arastirdilarmi benim de geçen ay ki kimyasaldi
yok canım ya ilk defa kullandım ben bu ay klomeni.tam olarak kimyasalmıydı bilmiyorum doktorun dediğini söyliyeyim sana adetim 3 gün gecikti hamileyim dedim ama 4. gün adetim başladı doktor da hormon testi için çağırmıştı zaten adetliyken gel diye.bende adet başladıktan 2. günü gittim dedim geç geldi birde az az geliyor diye.oda beta hcg ye de baktı değer 10 küsürlü birşey çıktı.ya dedi yeni olduğu için böyle az çıktı ya da kimyasal olmuş düşmeye başlamış dedi.2 gün sonra tekrar ettirdi bu seferde 2,5 çıkmıştı sonra sıfırlandı.

Ben kullandım 2 kere. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım düştü. İkincisinde negatif. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu ilacın bana çok faydası oldu. Yumurtlamiyirdum yumurtlamaya başladım adetim düzene girdi vs . Ve son kullanmadan 3 ay snra hamile kaldım

himm evet canım benim de oyle olmuştu ben bir yil içerisinde 4 defa yaşadım geçen ay baya 215 ti ama yinede düşükle sonuçlandı birde bana ruyalarla alakalı olduğunu söylüyor kimileri bilemedim siz duydunuz mu kızlar böyle rüyayla felan alakalı olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…