- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
ahahahahaha valla beyin bile seninle yanı çalışmaya başladı sonumuz hayır olsun canım :)Kizzz biz senle aynı şeyleri mi düşünüyoruz aynı işliyor bizim işlevler
Hımm ben hamissin sandum bilemedim canumm inşallah hislerin yine yaniltmaz seni bizi hepimizi güzel haberler verelim.birbirimize bat ne zaman canimm:) yok canım malesef gelmedi düşük yaptim gecen ayın 21 de ama inanıyorum olcak bu ay da aynı şeyleri hissediyorum bakalım inşallah bu ayda yanılmam
Kizz bat ne zaman senininanmak isityorum aslında olacak diyorum ama bir yanımda üzüleceğimi söylüyor iki arada kaldım.bir de baş dönmesi yapmışmıydı bu ilaç sizde benim baş dönmem çok oluyor ya kanda düşük çıktı ondan mı bilemedim.
Valla kuzumm inşallah aynı anda hamis olduğumuzu öğreniriz aynı zaman doğum aynı anda mutluluk hatta çifte mutluluk Ayy inşallah yaaaahahahahaha valla beyin bile seninle yanı çalışmaya başladı sonumuz hayır olsun canım :)
inşallah yanılmazsın canım benimde kimyasal gebeliğim var ağustos ayında.umutlar tükenmiyor işte canım inşallah hepimiz iyi haberler alırız bu ay.sen tekrar kullandın mı klomen bu ayda.birde bat ne zaman canım:) yok canım malesef gelmedi düşük yaptim gecen ayın 21 de ama inanıyorum olcak bu ay da aynı şeyleri hissediyorum bakalım inşallah bu ayda yanılmam
2 ocak gösteriyor tarih canım inşallah gelmez tabi :) senin ne zamanHımm ben hamissin sandum bilemedim canumm inşallah hislerin yine yaniltmaz seni bizi hepimizi güzel haberler verelim.birbirimize bat ne zaman canimm
Kizz bat ne zaman senin
birimizin oğlu diğerimizin kızı olsun kız dünür olalım :) hayallere gel :)Valla kuzumm inşallah aynı anda hamis olduğumuzu öğreniriz aynı zaman doğum aynı anda mutluluk hatta çifte mutluluk Ayy inşallah yaaa
ayın 21 olması lazım bakalm az kaldı sizlerde merak ediyoRum birde gittiğinizde yumurtanın kaç mm olduğunu sorun takip etmeniz açısından en azından kendiniz de takip edebilirsiniz..Hımm ben hamissin sandum bilemedim canumm inşallah hislerin yine yaniltmaz seni bizi hepimizi güzel haberler verelim.birbirimize bat ne zaman canimm
Kizz bat ne zaman senin
inşallah canım çok sağol duaların için.bizede etki etsin inşallahBen kullandım klomen + çatlatma iğnesi çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm . :) inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız :)
İnşallah canimm yaa sende sağlıkla al kucagina hamissin demi yanlış olmasınBen kullandım klomen + çatlatma iğnesi çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm . :) inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız :)
az kalmış canım inşallah güzel haberleri alırız hepimiz sorarız canım sağol tavsiyen için.aklımızda bulunsunayın 21 olması lazım bakalm az kaldı sizlerde merak ediyoRum birde gittiğinizde yumurtanın kaç mm olduğunu sorun takip etmeniz açısından en azından kendiniz de takip edebilirsiniz..
Allah aşkına bizim.beyinler error verdi sonundaabirimizin oğlu diğerimizin kızı olsun kız dünür olalım :) hayallere gel :)
yok ben klomen kullanmadım bu ay peki senin kimyasal gebeligin de klomen tedavisiyle mi oldu ve sebebi ni arastirdilarmi benim de geçen ay ki kimyasaldiinşallah yanılmazsın canım benimde kimyasal gebeliğim var ağustos ayında.umutlar tükenmiyor işte canım inşallah hepimiz iyi haberler alırız bu ay.sen tekrar kullandın mı klomen bu ayda.birde bat ne zaman canım
Senin az kalmış kizz bizim çok var hele benimki normal döngüye göre 8 ocak ama erken yumurtlama olursa 3 ocak da olabilirayın 21 olması lazım bakalm az kaldı sizlerde merak ediyoRum birde gittiğinizde yumurtanın kaç mm olduğunu sorun takip etmeniz açısından en azından kendiniz de takip edebilirsiniz..
yok canım ya ilk defa kullandım ben bu ay klomeni.tam olarak kimyasalmıydı bilmiyorum doktorun dediğini söyliyeyim sana adetim 3 gün gecikti hamileyim dedim ama 4. gün adetim başladı doktor da hormon testi için çağırmıştı zaten adetliyken gel diye.bende adet başladıktan 2. günü gittim dedim geç geldi birde az az geliyor diye.oda beta hcg ye de baktı değer 10 küsürlü birşey çıktı.ya dedi yeni olduğu için böyle az çıktı ya da kimyasal olmuş düşmeye başlamış dedi.2 gün sonra tekrar ettirdi bu seferde 2,5 çıkmıştı sonra sıfırlandı.yok ben klomen kullanmadım bu ay peki senin kimyasal gebeligin de klomen tedavisiyle mi oldu ve sebebi ni arastirdilarmi benim de geçen ay ki kimyasaldi
ewt bisi kalmadi 9 10 gun inşallah hamiş oluruz hepimiz bu ay ben haber veririm burdan bakalm artık kısmet..Senin az kalmış kizz bizim çok var hele benimki normal döngüye göre 8 ocak ama erken yumurtlama olursa 3 ocak da olabilir
hahahahah evet valla kendimden korkmaya başladım resmen :) sen nerdensin sahi ya :) tanışalım iyice bari:)Allah aşkına bizim.beyinler error verdi sonundaaama belli mi olur kuzummm nasip kısmet olur mu olur
ver tabi mutlaka canım hayırlısı olsun hakkımızdaewt bisi kalmadi 9 10 gun inşallah hamiş oluruz hepimiz bu ay ben haber veririm burdan bakalm artık kısmet..
himm evet canım benim de oyle olmuştu ben bir yil içerisinde 4 defa yaşadım geçen ay baya 215 ti ama yinede düşükle sonuçlandı birde bana ruyalarla alakalı olduğunu söylüyor kimileri bilemedim siz duydunuz mu kızlar böyle rüyayla felan alakalı olduğunuyok canım ya ilk defa kullandım ben bu ay klomeni.tam olarak kimyasalmıydı bilmiyorum doktorun dediğini söyliyeyim sana adetim 3 gün gecikti hamileyim dedim ama 4. gün adetim başladı doktor da hormon testi için çağırmıştı zaten adetliyken gel diye.bende adet başladıktan 2. günü gittim dedim geç geldi birde az az geliyor diye.oda beta hcg ye de baktı değer 10 küsürlü birşey çıktı.ya dedi yeni olduğu için böyle az çıktı ya da kimyasal olmuş düşmeye başlamış dedi.2 gün sonra tekrar ettirdi bu seferde 2,5 çıkmıştı sonra sıfırlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?