- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.021
sen naptın canım test almıştın sanırım dimi
öyle tabi kuzum ama vardır inşalalh belirtilerimiz aynıydı :)Rabbim nasip etmiyce şeyi hayal ettirmezmiş canım önümüzdeki aylara bakarız napalım demi:)))
haber ver canım bizede negatif olursa da üzülme çünkü çıkmayadabiliyor bazen inşallah çıkarEvet canım az önce aldım yeni geldim eve az sonra yapacağım
Gönlümden gecenleri yazıya döktüm. Kuzum daha neler çıkar da işten vakit bulup yzamaiyorum istee dermisimmmmkuzuuu sen ne güzel dua etmişsin öyle :) yürekten bir amiiinnnn diyelim madem
aynen kuzum ya inşallah kabul olur birimizden güzel bir haber duyalım heyecan gelsin umut olsun bize deGönlümden gecenleri yazıya döktüm. Kuzum daha neler çıkar da işten vakit bulup yzamaiyorum istee dermisimmmm)) inşallah hayırlısıyla duamız kabul olur canoo
haber ver canım bizede negatif olursa da üzülme çünkü çıkmayadabiliyor bazen inşallah çıkar
hadi inş hamilesindir hayırlısıyla.. Güzel haberlerini bekliyoruzBen dayanamadım gittim sağlık ocağında kan tahlili verdim sonucu saat 5 gibi internetten bakıcam sizi haberdar ederim arkadaşlar dua edin
ahhh kuzum benimde kendimden hiç umudum yok aslındaHaber ederim canım zaten umudum yok benim merak ettiğim için yapayım rahatlayayım dedim hayırlısı olsun hakkımızda ben senden güzel haber bekliyorum
Kizz bende heyacanlandim bakk şimdii hemen bize haber ediyosun insallaj hayirli haber verirsin mutlu oluruz canimm günün gecti miBen dayanamadım gittim sağlık ocağında kan tahlili verdim sonucu saat 5 gibi internetten bakıcam sizi haberdar ederim arkadaşlar dua edin
Canimm senin ocağın 16 si gibi belli oluraaa kızlar olmuyor böyle ama hiç umudum yok filan valla bende umutsuzluğa düşünüyorum daha iğneyi bile vurulmadim iyi güzel düşünüyoruz dua ediyoruz Rabbim hayırlısını nasip etsin ben hepiniz içinde kendim içinde umutluyum. Ee şimdi ben yarın vurulacagim iğneyi ne zamana belli olur ne zaman adet olurum en geç ben günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum hadi bi hesaplayinda söyleyin bakalim
ahhh kuzum benimde kendimden hiç umudum yok aslında
adet olmazsam mi yani en geç 16 sinda mi olmam lazimCanimm senin ocağın 16 si gibi belli olur
iğneden sonra kaç gün oldu belki çıkmamıştırBenim tahminlerim yanılmadı canım negatif çıktı dualarım sizinle inşallah sizler güzel haberler alırsınız
moralini bozma canım zaten idrar da varsa bile geç çıkıyor adetin gecikirse tekrarlaBenim tahminlerim yanılmadı canım negatif çıktı dualarım sizinle inşallah sizler güzel haberler alırsınız
Bak şimdi canim yarın iğne yi vurulsan 2 güne catlasa 30 u ediyo 14 gün sonra belli olur ben sana en geç tarihi söyledim yani 14 ocak ta bile belli olur 30 ocak ta yumurtan catlarsa amaadet olmazsam mi yani en geç 16 sinda mi olmam lazim
Bugün 12 gün olmuştu canım olsa silik falan çıkardı sanki yaiğneden sonra kaç gün oldu belki çıkmamıştır
umudunuz kaybetme canım çıkmayanlarda var 15.gün silik çıkanlar var ondan önce çıkmayanlarda.umudunu kaybetme adet gelene kadar umut varBugün 12 gün olmuştu canım olsa silik falan çıkardı sanki ya
moralini bozma canım zaten idrar da varsa bile geç çıkıyor adetin gecikirse tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?