klomen kullananlar varmı?

Bugün 12 gün olmuştu canım olsa silik falan çıkardı sanki ya
36 saat 48 saat sonra filan çatliyormuş 10 gün olmuş oluyor normal testlerde çıkmayabilir predictor da çıkardı ama bence boşuna erkenden yapıp kendini üzüyorsun daha çok erken olmuş 1 hafta içinde adet olmazsan kan verirsin bol bol dua et. Rabbim den umut kesilmez

Sürekli dua ettim canım normal test yaptım sağlık olsun Allahtan umut kesilmez adet beklemeye devam

Kızlar Rabbimin bir işaretimi bilmem hiç tanımadığım bir amca adak kurbanı kestim diye kapıyı çaldı pay verdi. Valla bende şimdi adadım :) Hayırlısıyla hamile kalırsam bende keseceğim.

Kızlarr yardım buğn adetin 2. Günü alttan muane eti hiçbir sorun yok dedi tahlil yapmadı klomen verdi 5 gün iç bırak ocak 4 ile 6 da iliski 7sinde gel kontrole dedi klomenin yanında çatlatma iğnesi ile jel verdi igneyi al dursun kullanmıcaz dedi ama jeli anlıyamadım resmi bu nie verdi 15 tane var içinde ne zamn kullancam onuda sormamısım çatlatma ignesi yapca zamanmı iliskiye gircemiz zamanmı simdimi anlıyamadım bilen kullanan varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• 20161227_142636.webp
    7 KB · Görüntüleme: 39
Sürekli dua ettim canım normal test yaptım sağlık olsun Allahtan umut kesilmez adet beklemeye devam
Cano daha erken idrar testi için o yüzden çıkmamıştır zatin idrar testleri adet geçmeden yapılırsa çıkmıyo idrarda gebelik çıkmayanda var kendimden biliyorum ben hamile olsamda idrar testinde çıkmıyo en güvenlisi kanda baktırmak adet günün geçince kanda baktır

Ay inşallah öyledir canım valla daha ilk ay bu klomen ve iğne kullanmaya başlayalı tabi herkes gibi hemen olsun hemen öğreneyim istiyordum ama ilişki saatlerini de kaçırdık biz bu ay o yüzden çok umudum yoktu bekleyeyim inşallah adet olmam da hemen kanda baktırırım

Nasip oldumu bi kez ilişkidende tutar canım sıkıntı yapma kendine

Slm yeni geldim aranıza haftalardır klomenle ilgili konu arıyorum hep eski tarihliler var. Yeni buldum kader arkadaşlarımı :) ben bu ay başladım günde 1 tane 5 gün adete 6 gün var ama dr verdiği pazar pazartesi Sali ilişki günlerinin sadece pazarı degerlendirebildim hemde son Yumurta takibi cuma günüydü 15 mm olmuştu yumurta beklemedeyim olmazsa önümüzdeki ay günde 2 icicem

inşallah olur köt düşünme canım burda destek oluyoruz arkadaşlarla birbirimize

Canım sıkma canını hergün ilişki zatin siperm sayısını düşürüyo iki günde bir öneriyo pazarı degerlendirdiysen pazarteside sipermler canlı kala biliyor ya aslında bunlar bahane Rabbim ol derse olu verir insanlar ilk geceden hamile kalıyor sanki o günemi denk geldi vakit saat dolmuş nasibi varmış olmuş

kızlar beni de heyecanlanırdınız hadi bakalım güzel sonuçlara =) ben de ikinci klomen teavimde ilerliyorum haftaya salı kontrol sonra inşallah yine başlasın süreç bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…