- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.041
36 saat 48 saat sonra filan çatliyormuş 10 gün olmuş oluyor normal testlerde çıkmayabilir predictor da çıkardı ama bence boşuna erkenden yapıp kendini üzüyorsun daha çok erken olmuş 1 hafta içinde adet olmazsan kan verirsin bol bol dua et. Rabbim den umut kesilmezBugün 12 gün olmuştu canım olsa silik falan çıkardı sanki ya
umudunuz kaybetme canım çıkmayanlarda var 15.gün silik çıkanlar var ondan önce çıkmayanlarda.umudunu kaybetme adet gelene kadar umut var
36 saat 48 saat sonra filan çatliyormuş 10 gün olmuş oluyor normal testlerde çıkmayabilir predictor da çıkardı ama bence boşuna erkenden yapıp kendini üzüyorsun daha çok erken olmuş 1 hafta içinde adet olmazsan kan verirsin bol bol dua et. Rabbim den umut kesilmez
Cano daha erken idrar testi için o yüzden çıkmamıştır zatin idrar testleri adet geçmeden yapılırsa çıkmıyo idrarda gebelik çıkmayanda var kendimden biliyorum ben hamile olsamda idrar testinde çıkmıyo en güvenlisi kanda baktırmak adet günün geçince kanda baktırSürekli dua ettim canım normal test yaptım sağlık olsun Allahtan umut kesilmez adet beklemeye devam
Cano daha erken idrar testi için o yüzden çıkmamıştır zatin idrar testleri adet geçmeden yapılırsa çıkmıyo idrarda gebelik çıkmayanda var kendimden biliyorum ben hamile olsamda idrar testinde çıkmıyo en güvenlisi kanda baktırmak adet günün geçince kanda baktır
Nasip oldumu bi kez ilişkidende tutar canım sıkıntı yapma kendineAy inşallah öyledir canım valla daha ilk ay bu klomen ve iğne kullanmaya başlayalı tabi herkes gibi hemen olsun hemen öğreneyim istiyordum ama ilişki saatlerini de kaçırdık biz bu ay o yüzden çok umudum yoktu bekleyeyim inşallah adet olmam da hemen kanda baktırırım
Nasip oldumu bi kez ilişkidende tutar canım sıkıntı yapma kendine
kuzu senin ne oldu sonuçlar sağlık ocağında baktırınca da netten bakabiliyor musunNasip oldumu bi kez ilişkidende tutar canım sıkıntı yapma kendine
aynen öyle kuzum hatta 15. gün net sonuç almak için kanda baktırın diyor doktorlar.inşallah adet olmazsınRabbim istesin yeterki dimi canım hayırlısı olsun bakalım umudum dualarım sizlerle hadi sizin haberleriniz ile mutlu olalım inşallah
inşallah olur köt düşünme canım burda destek oluyoruz arkadaşlarla birbirimizeSlm yeni geldim aranıza haftalardır klomenle ilgili konu arıyorum hep eski tarihliler var. Yeni buldum kader arkadaşlarımı :) ben bu ay başladım günde 1 tane 5 gün adete 6 gün var ama dr verdiği pazar pazartesi Sali ilişki günlerinin sadece pazarı degerlendirebildimhemde son Yumurta takibi cuma günüydü 15 mm olmuştu yumurta beklemedeyim olmazsa önümüzdeki ay günde 2 icicem
İnşallah hepimizin olur diyorum bu ay olmazsa önümüzdeki ay belki çift yumurta büyür ikiz olur.. :) hayırlısıyla rabbim bir tane nasip etseydi.inşallah olur köt düşünme canım burda destek oluyoruz arkadaşlarla birbirimize
İnşallah canım benim bol bol degerlendir benim gibi boş geçirme gerisi Allah a kalmış gönlüne göre versinSlm kizlar. Ben bugün ikinci catlatma iğnesini kullandım. Bakalım bu ay olur belki
Canım sıkma canını hergün ilişki zatin siperm sayısını düşürüyo iki günde bir öneriyo pazarı degerlendirdiysen pazarteside sipermler canlı kala biliyor ya aslında bunlar bahane Rabbim ol derse olu verir insanlar ilk geceden hamile kalıyor sanki o günemi denk geldi vakit saat dolmuş nasibi varmış olmuşSlm yeni geldim aranıza haftalardır klomenle ilgili konu arıyorum hep eski tarihliler var. Yeni buldum kader arkadaşlarımı :) ben bu ay başladım günde 1 tane 5 gün adete 6 gün var ama dr verdiği pazar pazartesi Sali ilişki günlerinin sadece pazarı degerlendirebildimhemde son Yumurta takibi cuma günüydü 15 mm olmuştu yumurta beklemedeyim olmazsa önümüzdeki ay günde 2 icicem
aynen öyle kuzum hatta 15. gün net sonuç almak için kanda baktırın diyor doktorlar.inşallah adet olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?