klomen kullananlar varmı?

Ben konuyu başından okudum da sonuna kadar gelemedim konu açıldığından beri klomen kullanıp hamile kalan varmi aramızda çok merak ettim

Slm kizlar. Ben bugün ikinci catlatma iğnesini kullandım. Bakalım bu ay olur belki
Ben de geçen hafta oldm tatlım.bu ay hormon tahlili de yaptırdım tsh yani tiroid fazla çıktı gebelik için 2.5 un altında bi değer olması gerekiyorm yorumlarda da öyle yaziyodu.o yüzden eski heyecanı yok bekleme de.senin tsh in kaç can

ilaç başlattı mı doktor kaç çıktı değerin bende de hipotroidi var canım

bana sadece kan testi yaptırıp estradiol değerine bakiyo.o da 1101.çok iyi dedi

Evet başladk.değerim 7 ye yakindi simdi tam bilemeyecegim.acaba ondan mı olmadı kaç aydır da diyorum.sen gebelik yaşadın mı daha önce? Senin değerini kaçtı canm?
benim bir oğlum var canım ama oğlum doğduğunda hipotroidim yoktu doğumdan sonra çıktı.ve doktorum yumurtlamayı etkileyen en önemli hormon demişti tsh dan için.bu yüzden gebelik baskılanıyordur dedi.ilaçlarını sakın ihmal etme çünkü gebelik olsa bile düşük riski yüksek oluyor.birde dereotu yemeni tavsiye ederim.o da düşürüyor değeri.benim ikinci olmuyor bu yüzden

Sağol canm.Dr. um da öyle söyledi.hayırlisi bakalım.

Senin değerini kaç? Gün de kaç ml ilaç aliyosun
ben klomene başlamadan önce adetimin 3.günü gittiğimde 7.85 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam doktor seninle çok işimiz var demişti bana.ilacın dozunu arttırdı 75 mg lık günde 1 tane alıyordum o zmandan beri 1 buçuk almaya başladım inşallah etki etmiştir.en önemli etken de stress. ilacı düzenli içtim ama bazı problemlerim oldu bu yüzden değer yükseldi.stres yapma ve ilacını ihmal etme ben elimi yüzümü yıkayınca hemen içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…