- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.061
doktor üç gün dedi .onun dediğinin dışına cikmiyom.İnşallah canım benim bol bol degerlendir benim gibi boş geçirme gerisi Allah a kalmış gönlüne göre versin
Ben de geçen hafta oldm tatlım.bu ay hormon tahlili de yaptırdım tsh yani tiroid fazla çıktı gebelik için 2.5 un altında bi değer olması gerekiyorm yorumlarda da öyle yaziyodu.o yüzden eski heyecanı yok bekleme de.senin tsh in kaç canSlm kizlar. Ben bugün ikinci catlatma iğnesini kullandım. Bakalım bu ay olur belki
ben açmıştım konuyu canım bu ay açtım o yüzden henüz hamile olduğunu öğrenen yok belirti yaşayanlar var :)Ben konuyu başından okudum da sonuna kadar gelemedim konu açıldığından beri klomen kullanıp hamile kalan varmi aramızda çok merak ettim
Afedersin kendi adıma söylüyorum o hatayı bende yaptım gurur yaptım döndüm popomu yattım.şimdi içim yanıyorGerçi şu an kocamla kavga ediyoz. Nasıl olcak bilmiyorum
ilaç başlattı mı doktor kaç çıktı değerin bende de hipotroidi var canımBen de geçen hafta oldm tatlım.bu ay hormon tahlili de yaptırdım tsh yani tiroid fazla çıktı gebelik için 2.5 un altında bi değer olması gerekiyorm yorumlarda da öyle yaziyodu.o yüzden eski heyecanı yok bekleme de.senin tsh in kaç can
Ay biz o belirtileri her gün yaşıyoruz :) bende goguslerime dokunamiyorum uçları yara gibi aciyorben açmıştım konuyu canım bu ay açtım o yüzden henüz hamile olduğunu öğrenen yok belirti yaşayanlar var :)
benimde aynı ya normalde bu kadar olmazdı şişlik olurdu sadece ama bu ay resmen dokunamıyorum uçlarına bakalım hayırlısıAy biz o belirtileri her gün yaşıyoruz :) bende goguslerime dokunamiyorum uçları yara gibi aciyor
Evet başladk.değerim 7 ye yakindi simdi tam bilemeyecegim.acaba ondan mı olmadı kaç aydır da diyorum.sen gebelik yaşadın mı daha önce? Senin değerini kaçtı canm?ilaç başlattı mı doktor kaç çıktı değerin bende de hipotroidi var canım
bana sadece kan testi yaptırıp estradiol değerine bakiyo.o da 1101.çok iyi dediBen de geçen hafta oldm tatlım.bu ay hormon tahlili de yaptırdım tsh yani tiroid fazla çıktı gebelik için 2.5 un altında bi değer olması gerekiyorm yorumlarda da öyle yaziyodu.o yüzden eski heyecanı yok bekleme de.senin tsh in kaç can
niye kavga ettigimozi bile bilmiyorum ki. Ben de sinirlenmiyom. Akşam eve gelmicem dedi.gel ne olur seni yatağa atmam gerek de diyemem ki.Afedersin kendi adıma söylüyorum o hatayı bende yaptım gurur yaptım döndüm popomu yattım.şimdi içim yanıyor
benim bir oğlum var canım ama oğlum doğduğunda hipotroidim yoktu doğumdan sonra çıktı.ve doktorum yumurtlamayı etkileyen en önemli hormon demişti tsh dan için.bu yüzden gebelik baskılanıyordur dedi.ilaçlarını sakın ihmal etme çünkü gebelik olsa bile düşük riski yüksek oluyor.birde dereotu yemeni tavsiye ederim.o da düşürüyor değeri.benim ikinci olmuyor bu yüzdenEvet başladk.değerim 7 ye yakindi simdi tam bilemeyecegim.acaba ondan mı olmadı kaç aydır da diyorum.sen gebelik yaşadın mı daha önce? Senin değerini kaçtı canm?
Himmm.estradiol e2 yumurta rezervi yleilgili yanılmıyorsam.tam emin değilim ama.tsh yani tiroid farklı bi değer canm.bana sadece kan testi yaptırıp estradiol değerine bakiyo.o da 1101.çok iyi dedi
Sağol canm.Dr. um da öyle söyledi.hayırlisi bakalım.benim bir oğlum var canım ama oğlum doğduğunda hipotroidim yoktu doğumdan sonra çıktı.ve doktorum yumurtlamayı etkileyen en önemli hormon demişti tsh dan için.bu yüzden gebelik baskılanıyordur dedi.ilaçlarını sakın ihmal etme çünkü gebelik olsa bile düşük riski yüksek oluyor.birde dereotu yemeni tavsiye ederim.o da düşürüyor değeri.benim ikinci olmuyor bu yüzden
Senin değerini kaç? Gün de kaç ml ilaç aliyosunSağol canm.Dr. um da öyle söyledi.hayırlisi bakalım.
aynen öyle canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahSağol canm.Dr. um da öyle söyledi.hayırlisi bakalım.
ben klomene başlamadan önce adetimin 3.günü gittiğimde 7.85 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam doktor seninle çok işimiz var demişti bana.ilacın dozunu arttırdı 75 mg lık günde 1 tane alıyordum o zmandan beri 1 buçuk almaya başladım inşallah etki etmiştir.en önemli etken de stress. ilacı düzenli içtim ama bazı problemlerim oldu bu yüzden değer yükseldi.stres yapma ve ilacını ihmal etme ben elimi yüzümü yıkayınca hemen içiyorumSenin değerini kaç? Gün de kaç ml ilaç aliyosun
Himmm.estradiol e2 yumurta rezervi yleilgili yanılmıyorsam.tam emin değilim ama.tsh yani tiroid farklı bi değer canm.[/QUOTE
evet galiba öyle. Ben de niye başka test yapmiyosun demiyorum. Geçen ay da hersey çok iyiydi ama olmadı. Nasip artık
kuzu naptın haber yok mu testten dahaNasip oldumu bi kez ilişkidende tutar canım sıkıntı yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?