klomen kullananlar varmı?

kuzu naptın haber yok mu testten daha
Yok canım ya sürekli PC başına geçiyorum çıkmamış sonuçlar acaba mesai saati bitti yarınmı çıkar yoksa gece mesaiye başlayan labaratuvarcılar bakarmı bilmiyorum ki yatana kadar şansımı deniycem yoksa sabaha kadar rüyamda sonuçlarla ugraşırım :)))

hala yok mu birşey

burdayız sabahtan beri giremiyorum hepsini okuyayım dedim yeni katılan arkadaşlarımız var hosgelmisler bende bi heyecan stres ölüyorum ya daha iğneyi bile vurulmadim hamile kalsamda kimyasal olacak diye çok korkuyorum
Kimyasal gebelik nasıl oluyor can kuş

Kimyasal gebelik nasıl oluyor can kuş
ben bu sene korunmayi bıraktıktan sonra pes pese 3 ay hamile kaldım ama beta 20ye kadar anca yükseldi sonra kanama. 8 aydır birşey yok polikistik over var mış gelişmiyor klomen iğne verdi işte aspirin içiyorum lupus koagulasyon diye birşey var o yüksek kan sulandırıcı iğne verecekmis hamile kalırsam. eşimin morfoloji %1 bu ay hamile kalmazsam tekrar yapılacak sperm testi yine kötü çıkarsa aşılama yapmamız gerek dedi spermler yikaniyormus iyi kötü ayriliyormus inş gerek kalmaz herşey yolunda gider

Canım o kimyasal gebelik bendede2 defa oldu ilk evlendigim sene kanda gebelik çıkıyo 2 gün sonra falan adet oluyodum

kızlar yarın 10 da iğneyi vurulacagim perşembe akşam 10da ilişki eşim 9 da gelecek hali saha maçı yapacaklarmış ya acaba etki yaparmi spermciklerine :)

Evet o iki kimyasaldan sonra kızım oldu şuan 8 yaşında ama hiç tedavi görmedim kendiliğinden oldu
ağzından bal damlıyor inş sorun olmaz hayırlısıyla kavuşuruz 2.nci yavrularımıza. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. kızlar kakara kikiri stresimi azaltın ya ölüyorum ben heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…