klomen kullananlar varmı?

İyice heveslendirdiniz beni kızlar ama şimdi yine baktım sonuç çıkmamış sabaha ancak çıkar hemen yazıcam size hepinizi öptüm iyi geceler canlar

Kuzucuklar şimdi uyumadan dua edicemmm hepinizee ben bu ay rahatım klomen yok ovitrelle yok olursa olur olmazsa tüp bebek
ya benimde eşimin morfoloji %1 di varikosel ameliyati oldu ama düzeldi mi bilmiyorum kafam karışıyor eğer duzelmemisse aşılama dedi doktor oda tutmazsa ya ne zor sıkıntı işler bunlar. bu gidişle kafayı yeriz biz :)

Tatlisss napiyosun nasılsın belirtilerin neler senden de bekliyoruz güzel haberler cancan ne zaman yapcak sin )
kuzu ya heyecan yaptırma bana belirti aramak istemiyorum ya olmayacak gibi geliyor boşuna ümitlenmek istemiyorum dün akşam giderken test alayım sabah yaparım dedim eczanenin kapısından döndüm valla cesaret edemedim korkuyorum kuzum ya

İğneyi ne zman oldun kaçıncı gün bugün

Kuzus çıkmış mi sonuçlar hepimiz seni bekliyoruz haydi hayırlı haberlerle gell
Günaydın arkadaşlar sonuçlar şimdi çıktı 2.3 makesef negatif olsun napalım o kadar dua ettim demekki olmadıysa bundada bi hayır aramak gerek önümüzdeki maçlara bakıcaz artık hepinize ayrı ayrı tşk ederim desteğiniz için canlar

bozma moralini canım bunda da vardır bir hayır benim negatif olduğunda 1.20 çıkar hep yükselme olmaz mı ki değerde sence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…