klomen kullananlar varmı?

Gününe ne kadar vardı canım. Hayırlısı olsun yeni yıl yeni umutlar devam pes etmek yok.

bugün kaçıncı günün canım iğneyi olduğundan belki yükselir dediğin gibi adet olana kadar yine bir umut var
Bugün iğnenin 13.günü dğn yaptırdım 12.günüydü yumurtlama 17 sinde olmuş olsa 10 günde belli olurmuki HCG hormonu salgılarmı vücuda demin okudum bi sitede 2.3 sonucu adet gecikmesi halinde tekrar testi tekrarlamak gerekir yazıyodu

aynen öyle kuzum bende bir doktora sormuştum iğneden sonra en erken 15. günde kanda baktırın demişti.çünkü çok negatif gördük belki de yeni yokseiyor değer anca 10 günde kanda artmaya başlıyormuş zaten sen adetinde gecikem olunca tekrar et kuzu moralini bozma kendine de dikkat et

Son adet tarihimin ilk günü 2 aralıktı 15 aralıkta iğne oldum geç döllenmede ola bilir kızımda öyle olmuştu doktor geriden geliyor demişti bakalım hayırlısı kırmızıları görmeden umut tükenmez

Sizler gibi arkadaşım olduktan sonra sırtım yere gelmez evel Allah Rabbim verirse şükür diycez vermezse imtihandır ondan gelen herşeye amenna

öyle kuzum tabi veren Rabbim inşallah dualarımızın karşılığını verecek inanalım yürekten.moralini sakın bozma.
Yok moralim bozulmadı ama gögüslerim niye acıyo onu anlamaya çalışıyorum iğneden desem 10 gün sonra acımaya başladı sende gününü bekle bence test falan yapma

Yok moralim bozulmadı ama gögüslerim niye acıyo onu anlamaya çalışıyorum iğneden desem 10 gün sonra acımaya başladı sende gününü bekle bence test falan yapma
akşam alacaktım test ama kapıdan döndüm alamadım benimde acıyor kuzu dokunamıyorum bile özellikle de uçları kasıklarım ağrıyor sanki adetmişim gibi offf belirsizlik ve kararsızlık gerçekten kötü

Benimde uçları acıyo senin bat benden önce hadi müjdeyi sen ver benden önce inş

benim de umut yok be kuzum kendimi kaptırıyorum işte bir yanım olmayacak yine diyor korkuyorum anlayacağın bakalım bekliyorum cuam olmam lazım en geç hayırlısı
Benimde bir yanım inansada bir yanım negatif diyodu öylede oldu o kadar çok test yaptırdımki hepsi 1.20 0.500 ama ilk defa 2.3 ama yine negatif inş erken olduğu için çıkmamıştır

Benimde bir yanım inansada bir yanım negatif diyodu öylede oldu o kadar çok test yaptırdımki hepsi 1.20 0.500 ama ilk defa 2.3 ama yine negatif inş erken olduğu için çıkmamıştır
bana öyle gliyor kuzum erken olduğu için hatta yumurtan geçde çatlamış olabilir değer yeni yükseliyor olabilir benimde hep 0.20 ya da 1.20 çıkardı değer adet geçene kadar bekle umut hala var

bana öyle gliyor kuzum erken olduğu için hatta yumurtan geçde çatlamış olabilir değer yeni yükseliyor olabilir benimde hep 0.20 ya da 1.20 çıkardı değer adet geçene kadar bekle umut hala var
Sağol canım Allah razı olsun olmazsa yine klomen kullanırım ikinci ayda hamile kalan çok oluyor

Canimm bence olacak yaa bak hem idrarda belli olur bugün test al ve sabah yap veee bize güzel haberler ver kuzusumm

Kuzum bozma moralini en yüksek değer 1.20 çıkıyo belki yükselir 2 gün sonra tekrar kan ver cannn

Bence bekle en azından test bi umut oluyor sonra hayal kırıklığına dönüşüyo adet olursan bu kadar zor olmuyor adetimi bekliyodum zatin diyosun ama akıntın varsa onda şüpheleniyorum kardeşimdi şuan hamile adet oldum diye VC gidiyomuş akıntı geliyormuş 10 gün günü geçince tahlil yaptırdı gebeliği süpriz oldu hem de tek seferde hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…