- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.141
ayy hadi hayırlısı olacak inşallahKızlar müjdemi isterim abimin hanımına sonucu yazdım gönderdim oda kendi doktorlarına whatsaptan atmış iki doktorun cevabı şu 12 .gün daha erken adet gününü beklesin kesin sonuç o zaman verir diğer doktor ise gebelik varda diyemeyiz yokda diyemeyiz 2 gün sonra testi tekrar yaptırsın demiş erken yaptırmış
Amin canım inş Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin benim yine 1 tane umudum var Rabbim sizlere önce nasip etsin inş aminnnnnnnayy hadi hayırlısı olacak inşallah
Aaahh Aaahh bi tutamıyoruz kendimizi Rabbimin işlerine akıl sır ermez inş bu ay hepimiz kalacağız. Ya ben iğneyi oldum. klomen kullanmaya başladıktan 3 gündür karnım sis davul gibi giderek artıyor acayip gergin kasiklarim çatlıyor niye oluyor ki acabaKızlar müjdemi isterim abimin hanımına sonucu yazdım gönderdim oda kendi doktorlarına whatsaptan atmış iki doktorun cevabı şu 12 .gün daha erken adet gününü beklesin kesin sonuç o zaman verir diğer doktor ise gebelik varda diyemeyiz yokda diyemeyiz 2 gün sonra testi tekrar yaptırsın demiş erken yaptırmış
Şuan bende aynıyım karın felaket şiş aşırı gaz gögüs uçlarımda acıyo ilacın yan etkilerimi nedir anlamadım ben artık umutluyum adetimi bekliycem yorumlardada çok okudum adet gecikmesi olmadan bu değer tekrar edilmesi gereken degermiş adet olmazsam tekrar yaptırırım inş son 3 gün kaldı geç döllenmede ola bilirAaahh Aaahh bi tutamıyoruz kendimizi Rabbimin işlerine akıl sır ermez inş bu ay hepimiz kalacağız. Ya ben iğneyi oldum. klomen kullanmaya başladıktan 3 gündür karnım sis davul gibi giderek artıyor acayip gergin kasiklarim çatlıyor niye oluyor ki acaba
biz dedik kuzu sana :) bencede adete kadar beklemeyeyim dersen cuma ya da en geç cumartesi tekrar baktır.çünkü değer negatif olsa 1.20 çıkıyor hep benimde aynı.inşallah yeni yükseliyordur umudunu kaybetmeKızlar müjdemi isterim abimin hanımına sonucu yazdım gönderdim oda kendi doktorlarına whatsaptan atmış iki doktorun cevabı şu 12 .gün daha erken adet gününü beklesin kesin sonuç o zaman verir diğer doktor ise gebelik varda diyemeyiz yokda diyemeyiz 2 gün sonra testi tekrar yaptırsın demiş erken yaptırmış
inşallah canım benim inşallah sen önden bize güzel haber ver ki bizde umutla bekleyelim valla yok dedin kalbime indi dedim aha bende de olmayaçak :) benim kimyasallarda göguslerim sizlamisti benim elada ben birşey hatırlamıyorum eşim askerden geldiği zaman kaşık ağrım vardı çatladı galiba adetime bir hafta varken hemde kıza hamile kalmıştım hiç anlamadım birde kafada hiç olsun diye düşünce yoktu çok supriz olmuştu kızlar kafadan atmak lazım dusunmezsek kesin olur kafaya taktikca olmuyorŞuan bende aynıyım karın felaket şiş aşırı gaz gögüs uçlarımda acıyo ilacın yan etkilerimi nedir anlamadım ben artık umutluyum adetimi bekliycem yorumlardada çok okudum adet gecikmesi olmadan bu değer tekrar edilmesi gereken degermiş adet olmazsam tekrar yaptırırım inş son 3 gün kaldı geç döllenmede ola bilir
ama bu elimizden gelmiyor ki kuzum nasıl başaracağız takmamayı olmuyor işte napalım bizde böyle bekliyoruzBenim iki kimyasaldan sonra kızım 3.buçuk sene sonra tedavisiz oldu hiç beklemedigim bir anda oldu çok kötü bir evliligim vardı neyse bitti gitti şükürler olsun 3 yıl öncede 2.evliligimi yaptım ilk sene korundum korunmayı bıraktım 2 .ayda hamile kaldım oda süpriz oldu kızım 3 .buçuk sene sonra olunca dedim belki buda geç olur gerçekten akıldan çıkarmak gerek o zaman oluyor ama biz şafak sayıyoz
senin 3. mu olacak ben mi yanlış anladımBenim iki kimyasaldan sonra kızım 3.buçuk sene sonra tedavisiz oldu hiç beklemedigim bir anda oldu çok kötü bir evliligim vardı neyse bitti gitti şükürler olsun 3 yıl öncede 2.evliligimi yaptım ilk sene korundum korunmayı bıraktım 2 .ayda hamile kaldım oda süpriz oldu kızım 3 .buçuk sene sonra olunca dedim belki buda geç olur gerçekten akıldan çıkarmak gerek o zaman oluyor ama biz şafak sayıyoz
bende ağrı olmuştu 36 saat sonra başlamıştı şiddetli bir kasık ağrısıkızlar size sorum olacak bugün iğneyi vuruldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor çatladığını nasıl anlayacağız ateş ölçerek anlar miyiz acaba
2. ayın demi bu ay ateşini bi olcsene imkanın varsa 36.5 filan çıkacak mı bakalımbende ağrı olmuştu 36 saat sonra başlamıştı şiddetli bir kasık ağrısı
Yok canım ilk evliligimden 8 yaşında kızım var 2.evliligimde geçen sene 4 aylık düşük yaptım 2 senedir olmuyor klomene başladık işte bu aysenin 3. mu olacak ben mi yanlış anladım
canım benim ilk ayım klomende ateşimi şuan ölçemem iş yerindeyim :) ateşte yükselme olur ama çatlamaya yakın sen ateşinide ölçebilirsin öyle de anlayabilirsin birde akıntını takip edebilirsin genelde çatlatma iğnesinden 36-48 saat sonra çatlar yumurta2. ayın demi bu ay ateşini bi olcsene imkanın varsa 36.5 filan çıkacak mı bakalım
Ben hiç birşey hissetmedim çatlayıp çatlamadıgını 2 cm 2 tane yumurtan var demişti 36 saat sonra gün aşırı dedibende ağrı olmuştu 36 saat sonra başlamıştı şiddetli bir kasık ağrısı
kiminde ağrı olmuyormuş canım bende olmuştu ama kimisi senin gibi diyor her bünyede farklı demekkiBen hiç birşey hissetmedim çatlayıp çatlamadıgını 2 cm 2 tane yumurtan var demişti 36 saat sonra gün aşırı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?