klomen kullananlar varmı?

Kızlar müjdemi isterim abimin hanımına sonucu yazdım gönderdim oda kendi doktorlarına whatsaptan atmış iki doktorun cevabı şu 12 .gün daha erken adet gününü beklesin kesin sonuç o zaman verir diğer doktor ise gebelik varda diyemeyiz yokda diyemeyiz 2 gün sonra testi tekrar yaptırsın demiş erken yaptırmış

Ayyy çok sevindim ya demin tekrar baktım diğer sonuçlarım hep .1.20 acaba diyorum yenimi yükselmeye başlıyor hadi inşallah

ayy hadi hayırlısı olacak inşallah

Sizden başka hiç kimseye söylemedim bu kadar istekli olupta olmazsa diye söyleyemiyorum herkes dua ediyor sülalede tek ben kaldım herkes soruyo yok diyorum

Aaahh Aaahh bi tutamıyoruz kendimizi Rabbimin işlerine akıl sır ermez inş bu ay hepimiz kalacağız. Ya ben iğneyi oldum. klomen kullanmaya başladıktan 3 gündür karnım sis davul gibi giderek artıyor acayip gergin kasiklarim çatlıyor niye oluyor ki acaba

Şuan bende aynıyım karın felaket şiş aşırı gaz gögüs uçlarımda acıyo ilacın yan etkilerimi nedir anlamadım ben artık umutluyum adetimi bekliycem yorumlardada çok okudum adet gecikmesi olmadan bu değer tekrar edilmesi gereken degermiş adet olmazsam tekrar yaptırırım inş son 3 gün kaldı geç döllenmede ola bilir

biz dedik kuzu sana :) bencede adete kadar beklemeyeyim dersen cuma ya da en geç cumartesi tekrar baktır.çünkü değer negatif olsa 1.20 çıkıyor hep benimde aynı.inşallah yeni yükseliyordur umudunu kaybetme

inşallah canım benim inşallah sen önden bize güzel haber ver ki bizde umutla bekleyelim valla yok dedin kalbime indi dedim aha bende de olmayaçak :) benim kimyasallarda göguslerim sizlamisti benim elada ben birşey hatırlamıyorum eşim askerden geldiği zaman kaşık ağrım vardı çatladı galiba adetime bir hafta varken hemde kıza hamile kalmıştım hiç anlamadım birde kafada hiç olsun diye düşünce yoktu çok supriz olmuştu kızlar kafadan atmak lazım dusunmezsek kesin olur kafaya taktikca olmuyor

Benim iki kimyasaldan sonra kızım 3.buçuk sene sonra tedavisiz oldu hiç beklemedigim bir anda oldu çok kötü bir evliligim vardı neyse bitti gitti şükürler olsun 3 yıl öncede 2.evliligimi yaptım ilk sene korundum korunmayı bıraktım 2 .ayda hamile kaldım oda süpriz oldu kızım 3 .buçuk sene sonra olunca dedim belki buda geç olur gerçekten akıldan çıkarmak gerek o zaman oluyor ama biz şafak sayıyoz

ama bu elimizden gelmiyor ki kuzum nasıl başaracağız takmamayı olmuyor işte napalım bizde böyle bekliyoruz

senin 3. mu olacak ben mi yanlış anladım

kızlar size sorum olacak bugün iğneyi vuruldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor çatladığını nasıl anlayacağız ateş ölçerek anlar miyiz acaba

2. ayın demi bu ay ateşini bi olcsene imkanın varsa 36.5 filan çıkacak mı bakalım
canım benim ilk ayım klomende ateşimi şuan ölçemem iş yerindeyim :) ateşte yükselme olur ama çatlamaya yakın sen ateşinide ölçebilirsin öyle de anlayabilirsin birde akıntını takip edebilirsin genelde çatlatma iğnesinden 36-48 saat sonra çatlar yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…