- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.161
Doktor bana bi iki güne çatlar dedi dedim ya çatlamazsa iğne vermesini istedim ignede çatlatmaya biliyor dedi kafama takıldı o zaman niye çatlatma iğnesi diyolar :))) bu doktorlar biley bilmiyoocanım benim ilk ayım klomende ateşimi şuan ölçemem iş yerindeyim :) ateşte yükselme olur ama çatlamaya yakın sen ateşinide ölçebilirsin öyle de anlayabilirsin birde akıntını takip edebilirsin genelde çatlatma iğnesinden 36-48 saat sonra çatlar yumurta
hepsinden farklı farklı şey çıkıyor kuzum bende gitmedim birdaha ağrım oldu evet çatlamıştır dedim ama çatlamamışta olabilir emin değiliz ki sonuçta adetin geçerse gel dedi bana.her kafadan başka ses çıkıyor yaniDoktor bana bi iki güne çatlar dedi dedim ya çatlamazsa iğne vermesini istedim ignede çatlatmaya biliyor dedi kafama takıldı o zaman niye çatlatma iğnesi diyolar :))) bu doktorlar biley bilmiyoo
dün doktorum klomen çok etkili bir ilaç değil dedi ama kendiliğinden yumurtlaman daha zor bu durumda bence başka bir doktora daha git hem ilaçla olmuyor nasıl 3 ay sonra olmazsa gel diyor nerede yaşıyorsun sen canımDaha once yazmistim klomen kullandigim halde gelismemisti yunurtalar. Doktor tekrar verdi dozunu artirdi bugun kontrole gittim yine yok. Yumurtalar hic gelismiyor. 3 ay bekle hamile kalmazsan gel igneli tedaviye baslayalim dedibilgisi olan var mi cok kotuyum ben daha 20 yasindayim simdiden yumurtaliklarim calismiyor.
Rabbimize dua etmekten başka elimizden birşey gelmez. Antibiyotik ve fitilden sonra kolay hamile kalınıyor dendi bu ay kullandım akıntım çok oldu içim temizlendi eşim ameliyat oldu bi dünya vitamin kullandı klomenle biri 19 biri 14 mm iki yumurtam oldu bence küçüğü ise yaramaz ee 1 hafta oruç tuttum Allahın rızasını kazanmak dileğimi kabul etsin diye ama Rabbimin bi bildiği vardır herşeyin hayırlısı fani dünya bu kadar kafayı takmayalim iyi kötü hayırda şerde Allahtan ondan gelen herşeye razıyımhepsinden farklı farklı şey çıkıyor kuzum bende gitmedim birdaha ağrım oldu evet çatlamıştır dedim ama çatlamamışta olabilir emin değiliz ki sonuçta adetin geçerse gel dedi bana.her kafadan başka ses çıkıyor yani
K. Marasta yasiyorum. Doktorum cok iyi yani maraşta tanimayan bilmeyen kimse yok bu doktoru. Kadin dogum deyince akla ilk gelen isimlerden biri. Ilacin etkisi e ay surer dedi. Bu yuzden beklememi soyledi. O kadar kotuyum ki cok zor bi durum...dün doktorum klomen çok etkili bir ilaç değil dedi ama kendiliğinden yumurtlaman daha zor bu durumda bence başka bir doktora daha git hem ilaçla olmuyor nasıl 3 ay sonra olmazsa gel diyor nerede yaşıyorsun sen canım
Bacım sen o doktoru değiş bence ya madem yumurta gelişmiyo nasıl hamile kalacakmışsın 3 ay gibide bi süre veriyor insanları oyalıyolar direk tedaviye başlasın benim doktorum yumurta tembelliği var ama tüplerde kürtajdan dolayı kapanmış ola bilir önce hsg çektir dedi sonra klomene başlayalım dedi şimdi tüpler kapalıysa bışuna kullanmış olursun dedi tüpler açık çıktı şükür bu ay klomen kullandım adet olursan gelme ara verelim kendiliğinden de olur diyo madem olur düşükten sonra niye olmadı tedavi ikinci ayda bırakılırmı hep bana zaman kaybettirdi sende o doktoru değiş tedavine ara vermeDaha once yazmistim klomen kullandigim halde gelismemisti yunurtalar. Doktor tekrar verdi dozunu artirdi bugun kontrole gittim yine yok. Yumurtalar hic gelismiyor. 3 ay bekle hamile kalmazsan gel igneli tedaviye baslayalim dedibilgisi olan var mi cok kotuyum ben daha 20 yasindayim simdiden yumurtaliklarim calismiyor.
olur canım bu kadar kafaya takarsan hiç olmaz akışına bırak dua et bol bol. Namaz kıl kuran oku...K. Marasta yasiyorum. Doktorum cok iyi yani maraşta tanimayan bilmeyen kimse yok bu doktoru. Kadin dogum deyince akla ilk gelen isimlerden biri. Ilacin etkisi e ay surer dedi. Bu yuzden beklememi soyledi. O kadar kotuyum ki cok zor bi durum...
katılıyorum bir sene doktor doktor gezdim bı polikistik overı göremediler şimdi doçent bi doktora gidiyorum Allah ondan razı olsun.Bacım sen o doktoru değiş bence ya madem yumurta gelişmiyo nasıl hamile kalacakmışsın 3 ay gibide bi süre veriyor insanları oyalıyolar direk tedaviye başlasın benim doktorum yumurta tembelliği var ama tüplerde kürtajdan dolayı kapanmış ola bilir önce hsg çektir dedi sonra klomene başlayalım dedi şimdi tüpler kapalıysa bışuna kullanmış olursun dedi tüpler açık çıktı şükür bu ay klomen kullandım adet olursan gelme ara verelim kendiliğinden de olur diyo madem olur düşükten sonra niye olmadı tedavi ikinci ayda bırakılırmı hep bana zaman kaybettirdi sende o doktoru değiş tedavine ara verme
Al kuzum da gelmezse yap bence çıkar artok testte kaç gün olduvalal cesaret edebilirsem alırım bakalım kuzum bir yanımda bekle diyor pazartesiye kadar kararsızım
bugün 15.gün canımAl kuzum da gelmezse yap bence çıkar artok testte kaç gün oldu
predictor la kesin sonuç 15. günde çıkar heralde artık en az 10 olması gerek silik bir çizgi çıkarıyor dediğim testtebugün 15.gün canım
Valla bilemedim. Ki kuzus sen nasıl istiyosan öyle yap ama çıkar bencebugün 15.gün canım
Canım arkadaşım ismin neydi senin valla içime doguyor sen hamilesinbugün 15.gün canım
ayyyy senden ne güzel sözler çıkıyor öyle ya çağla canım ismim inşallah hepimiz hamile oluruz kuzum yaCanım arkadaşım ismin neydi senin valla içime doguyor sen hamilesin
kizz bak gerçekten içime doguyor ha :)ayyyy senden ne güzel sözler çıkıyor öyle ya çağla canım ismim inşallah hepimiz hamile oluruz kuzum ya
Hadi inşallah canım ben de 17 aralikta oldum ignemi bekliyorumKızlar müjdemi isterim abimin hanımına sonucu yazdım gönderdim oda kendi doktorlarına whatsaptan atmış iki doktorun cevabı şu 12 .gün daha erken adet gününü beklesin kesin sonuç o zaman verir diğer doktor ise gebelik varda diyemeyiz yokda diyemeyiz 2 gün sonra testi tekrar yaptırsın demiş erken yaptırmış
ay kuzum ya inşalalh hepimiz öyleyizdir bir tane varmış seninde benimde var bir oğlum 6 yaşında ama ikincisi bir türlü olmadı bir buçuk yıl oldu bu ay başka doktora gittim ilk defa klomen ve iğne kullandım bakalım belirtiler varda adet belirtileriyle gebelik birbirine çok benziyor birde bu güne kadar çok yaşadım ben belirti kendimi kaptırmakda istemiyorumkizz bak gerçekten içime doguyor ha :)
benimde olmadı 1 buçuk yıldır işte 3 tane kimyasal oldu eşime varikosel dediler bana aspirin verdiler iğne olacağım kalınca ne bilim bende kendimden hiç ümitli değilim sen nerde yaşıyorsunay kuzum ya inşalalh hepimiz öyleyizdir bir tane varmış seninde benimde var bir oğlum 6 yaşında ama ikincisi bir türlü olmadı bir buçuk yıl oldu bu ay başka doktora gittim ilk defa klomen ve iğne kullandım bakalım belirtiler varda adet belirtileriyle gebelik birbirine çok benziyor birde bu güne kadar çok yaşadım ben belirti kendimi kaptırmakda istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?