klomen kullananlar varmı?

benimde olmadı 1 buçuk yıldır işte 3 tane kimyasal oldu eşime varikosel dediler bana aspirin verdiler iğne olacağım kalınca ne bilim bende kendimden hiç ümitli değilim sen nerde yaşıyorsun
Bendede kan pıhtılaşması çıktı aspirin kullanıyorum hamile kalıncada iğne başlıycaz kırmızılar gelmeden Allahtan umut kesilmez canlar Allah var Gam yok evel Allah bu arada çok memnun oldum Çağla ve Gözde bende Gülseren yaş 30 erzurumda yaşıyorum

hadi inşallah sende hayırlı haberler verirsin. Bende bugün oldum yarın akşam çalışmalar başlıyor :)
İnşallah canim amin gün aşırı çalışın bakalim canim iki hafta sonra senden dr alırız inşallah bebek müjdesini

Bende cok mennun oldum ihmal etme aspirini coraspin 100luk içiyorsun demi

bende 27 yaşındayım canlar ben de sizinle tanıştığıma ve burda böyle güzel dostluklar kurduğuma çok mutluyum

Arkadaşlar ben hergün bir tane Yasin okuyorum daha öncede duymuştum şimdide baktım 41 yasin okursak her ne muradımiz varsa Rabbim mutlaka kabul edermiş tabi canı gönülden Allah rızası için okumak gerekir günde kaçta okuyabilirsek artık var mısınız?

Bilmiyorum o kadr kafam karisik ki...
9 ayda bıktım ya. Hic umudum kalmadi. Bekliycem 3 ay. Cok zorlamak istemiyorum icim icimi yese de herseyin hayirlisi.

Asıl canımı sıkan sey su an olmamasi degil. 3 ay sonra olur 5 ay sonra olur bilemedin 1 yil sonra olur. Ya hic olmazsa diye dusunuyorum simdi bekleyebilirim ama yillar nasil gececek ben 9 ayda bu kadar bıkmısken...

Ben öğlen namazından sonra okudum ben çocuk için meryem suresini okumak gerek biliyorum kuşum arkadaşlar çalışıyo senle bana kaldı ihale ikimiz okuyalım:))

Ben öğlen namazından sonra okudum ben çocuk için meryem suresini okumak gerek biliyorum kuşum arkadaşlar çalışıyo senle bana kaldı ihale ikimiz okuyalım:))
bende meryam suresi diye biliyorum kuzum akşamları okurum ben canım gündüz okuyamam sadece çalıştığımdan dolayı ama akşamları okurum

Haydiiii klomen vesilesiyle hamis kalanlar Burayaaa bize umut olmaya bekliyoruz ne kadar çok siz o kadar umutlu ve mutlu bizzzz
Ben klomen kullandım geçen ay günde 1 tane 5 gün verdi doktor rahim filmi istedi çektirmedim iyiki de çektirmemişim bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbime Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah

bende meryam suresi diye biliyorum kuzum akşamları okurum ben canım gündüz okuyamam sadece çalıştığımdan dolayı ama akşamları okurum
Aklıma zekiyle metinin filmi geldi demekki altınlar dörde bölünecek diyodu :)) şimdide demekki üçe bölünecek Yasin-i Şerifi okumak :))

Evet onuda duydum ama uzun zamandır kurani elime almadığımdan bir kaç harfi şaşırıyorum o yüzden cüzden Türkçesini okuyorum internetten baksam güven olmaz yasini okuyalım ben bugünden başlayacağım Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…