- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.181
hadi inşallah sende hayırlı haberler verirsin. Bende bugün oldum yarın akşam çalışmalar başlıyor :)Hadi inşallah canım ben de 17 aralikta oldum ignemi bekliyorum
Bendede kan pıhtılaşması çıktı aspirin kullanıyorum hamile kalıncada iğne başlıycaz kırmızılar gelmeden Allahtan umut kesilmez canlar Allah var Gam yok evel Allah bu arada çok memnun oldum Çağla ve Gözde bende Gülseren yaş 30 erzurumda yaşıyorumbenimde olmadı 1 buçuk yıldır işte 3 tane kimyasal oldu eşime varikosel dediler bana aspirin verdiler iğne olacağım kalınca ne bilim bende kendimden hiç ümitli değilim sen nerde yaşıyorsun
İnşallah canim amin gün aşırı çalışın bakalim canim iki hafta sonra senden dr alırız inşallah bebek müjdesinihadi inşallah sende hayırlı haberler verirsin. Bende bugün oldum yarın akşam çalışmalar başlıyor :)
Bende cok mennun oldum ihmal etme aspirini coraspin 100luk içiyorsun demiBendede kan pıhtılaşması çıktı aspirin kullanıyorum hamile kalıncada iğne başlıycaz kırmızılar gelmeden Allahtan umut kesilmez canlar Allah var Gam yok evel Allah bu arada çok memnun oldum Çağla ve Gözde bende Gülseren yaş 30 erzurumda yaşıyorum
Amin ins canımİnşallah canim amin gün aşırı çalışın bakalim canim iki hafta sonra senden dr alırız inşallah bebek müjdesini
bende 27 yaşındayım canlar ben de sizinle tanıştığıma ve burda böyle güzel dostluklar kurduğuma çok mutluyumBendede kan pıhtılaşması çıktı aspirin kullanıyorum hamile kalıncada iğne başlıycaz kırmızılar gelmeden Allahtan umut kesilmez canlar Allah var Gam yok evel Allah bu arada çok memnun oldum Çağla ve Gözde bende Gülseren yaş 30 erzurumda yaşıyorum
Nerede yaşadığını yazmamışsın :) yok mu İstanbul yahubende 27 yaşındayım canlar ben de sizinle tanıştığıma ve burda böyle güzel dostluklar kurduğuma çok mutluyum
istanbul değilim canım hatta hiç gitmedim :) balıkesirliyim benNerede yaşadığını yazmamışsın :) yok mu İstanbul yahu
Bilmiyorum o kadr kafam karisik ki...Bacım sen o doktoru değiş bence ya madem yumurta gelişmiyo nasıl hamile kalacakmışsın 3 ay gibide bi süre veriyor insanları oyalıyolar direk tedaviye başlasın benim doktorum yumurta tembelliği var ama tüplerde kürtajdan dolayı kapanmış ola bilir önce hsg çektir dedi sonra klomene başlayalım dedi şimdi tüpler kapalıysa bışuna kullanmış olursun dedi tüpler açık çıktı şükür bu ay klomen kullandım adet olursan gelme ara verelim kendiliğinden de olur diyo madem olur düşükten sonra niye olmadı tedavi ikinci ayda bırakılırmı hep bana zaman kaybettirdi sende o doktoru değiş tedavine ara verme
Bende aysenur 22 yaşındayım erzurum da yaşıyorum hepinizle tanıştığıma memnun oldum canlrrhadi inşallah sende hayırlı haberler verirsin. Bende bugün oldum yarın akşam çalışmalar başlıyor :)
Ben öğlen namazından sonra okudum ben çocuk için meryem suresini okumak gerek biliyorum kuşum arkadaşlar çalışıyo senle bana kaldı ihale ikimiz okuyalım:))Arkadaşlar ben hergün bir tane Yasin okuyorum daha öncede duymuştum şimdide baktım 41 yasin okursak her ne muradımiz varsa Rabbim mutlaka kabul edermiş tabi canı gönülden Allah rızası için okumak gerekir günde kaçta okuyabilirsek artık var mısınız?
ben de 27 yaşındayımm benim de ilk çocuğum olacak hayırlısıyla hevesle ocak ayını beklşyorum iğne için iyi ki karşılaştık burada bu süreci tek yaşamak zorbende 27 yaşındayım canlar ben de sizinle tanıştığıma ve burda böyle güzel dostluklar kurduğuma çok mutluyum
zor tabi canım aynı kaderi paylaşanlar birbirlerini daha iyi anlarlar başkası lazım değil biz bize yeterizben de 27 yaşındayımm benim de ilk çocuğum olacak hayırlısıyla hevesle ocak ayını beklşyorum iğne için iyi ki karşılaştık burada bu süreci tek yaşamak zor
Benim sülale istanbulda hangi semttesin sen canoNerede yaşadığını yazmamışsın :) yok mu İstanbul yahu
bende meryam suresi diye biliyorum kuzum akşamları okurum ben canım gündüz okuyamam sadece çalıştığımdan dolayı ama akşamları okurumBen öğlen namazından sonra okudum ben çocuk için meryem suresini okumak gerek biliyorum kuşum arkadaşlar çalışıyo senle bana kaldı ihale ikimiz okuyalım:))
Ben klomen kullandım geçen ay günde 1 tane 5 gün verdi doktor rahim filmi istedi çektirmedim iyiki de çektirmemişim bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbime Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallahHaydiiii klomen vesilesiyle hamis kalanlar Burayaaa bize umut olmaya bekliyoruz ne kadar çok siz o kadar umutlu ve mutlu bizzzz
çok uzak değilmiş olsun :)istanbul değilim canım hatta hiç gitmedim :) balıkesirliyim ben
Aklıma zekiyle metinin filmi geldi demekki altınlar dörde bölünecek diyodu :)) şimdide demekki üçe bölünecek Yasin-i Şerifi okumak :))bende meryam suresi diye biliyorum kuzum akşamları okurum ben canım gündüz okuyamam sadece çalıştığımdan dolayı ama akşamları okurum
Evet onuda duydum ama uzun zamandır kurani elime almadığımdan bir kaç harfi şaşırıyorum o yüzden cüzden Türkçesini okuyorum internetten baksam güven olmaz yasini okuyalım ben bugünden başlayacağım Allahin izniylebende meryam suresi diye biliyorum kuzum akşamları okurum ben canım gündüz okuyamam sadece çalıştığımdan dolayı ama akşamları okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?