- 21 Ekim 2016
- 808
- 875
- 18
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.201
Amin insallah.Ben klomen kullandım geçen ay günde 1 tane 5 gün verdi doktor rahim filmi istedi çektirmedim iyiki de çektirmemişim bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbime Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
Ayy canimm çok sevindimm darısı bize ınsallahh dualarinda bizi de unutma çatlatma iğnesi olmuş muydunBen klomen kullandım geçen ay günde 1 tane 5 gün verdi doktor rahim filmi istedi çektirmedim iyiki de çektirmemişim bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbime Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
arkadaşım hemen anlat ne zman ilişki oldu ne oldu ne bitti :)Ben klomen kullandım geçen ay günde 1 tane 5 gün verdi doktor rahim filmi istedi çektirmedim iyiki de çektirmemişim bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbime Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
hahahahahah güldürdün beni kuzum Allah da senin güldürsün.Aklıma zekiyle metinin filmi geldi demekki altınlar dörde bölünecek diyodu :)) şimdide demekki üçe bölünecek Yasin-i Şerifi okumak :))
günlük ne kadar okuyabilirsek artık 41i tamamlayalım hayırlı evlatlarımız içinAklıma zekiyle metinin filmi geldi demekki altınlar dörde bölünecek diyodu :)) şimdide demekki üçe bölünecek Yasin-i Şerifi okumak :))
burda bzi meraklıların sorularına maruz kal canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin iğne oldun mu sen kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu belirti var mıydı :)Ben klomen kullandım geçen ay günde 1 tane 5 gün verdi doktor rahim filmi istedi çektirmedim iyiki de çektirmemişim bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbime Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
bu arada gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizede bol bol dua etBen klomen kullandım geçen ay günde 1 tane 5 gün verdi doktor rahim filmi istedi çektirmedim iyiki de çektirmemişim bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbime Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
tamam canım ben akşamları okurum sabah da bildiririm kaç tane okuduğumugünlük ne kadar okuyabilirsek artık 41i tamamlayalım hayırlı evlatlarımız için
hahahahaa kendi kaşındıburda bzi meraklıların sorularına maruz kal canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin iğne oldun mu sen kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu belirti var mıydı :)
bencede :) bizde yalnız nasıl yazdım peş peşe kadına uzaylı gören masum köylü gibi :)hahahahaa kendi kaşındı
tuzlaBenim sülale istanbulda hangi semttesin sen cano
Bir gündemi bitiricez kuzum 15 tane alırım 20 de olur 4 dk alıyogünlük ne kadar okuyabilirsek artık 41i tamamlayalım hayırlı evlatlarımız için
Her saman Can'ım Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah Çatlatma iğnesi flan olmadım sadece klomen verdi ve rahim filmine gel dedi üniversite hastahanesine gittim film için oda hamilelik olabilir çekmeyelim dedi iyiki de onu dinlemişim bugün test yaptım evde silik çıktı kan verdim pozitif çıktı yarın doktora gidicem bakalımAyy canimm çok sevindimm darısı bize ınsallahh dualarinda bizi de unutma çatlatma iğnesi olmuş muydun
okuyalım Allah rızası için Rabbim dualarımızı kabul etsinBen öğlen namazından sonra okudum ben çocuk için meryem suresini okumak gerek biliyorum kuşum arkadaşlar çalışıyo senle bana kaldı ihale ikimiz okuyalım:))
Boşanma davam tuzlada olmuştu daha önce hiç gelmedim ama İstanbul un diğer semtlerini biliyom
Gözün aydın cici anne Rabbim zamanı geldiğinde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş bizede dua et ama belirtilerini bizimle paylaşırmısınHer saman Can'ım Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah Çatlatma iğnesi flan olmadım sadece klomen verdi ve rahim filmine gel dedi üniversite hastahanesine gittim film için oda hamilelik olabilir çekmeyelim dedi iyiki de onu dinlemişim bugün test yaptım evde silik çıktı kan verdim pozitif çıktı yarın doktora gidicem bakalım
diğer semtlere göre daha sakin ve huzurlu biryer. Arkadaşlar ben yasini kendim için istemedim okurum ben 41 taneyi bir kaç günde size söylüyorum okuyun diye :):)Boşanma davam tuzlada olmuştu daha önce hiç gelmedim ama İstanbul un diğer semtlerini biliyom
Tamam cano ben hep beraber 41 tane okıycaz zannettim bende başlarım inşdiğer semtlere göre daha sakin ve huzurlu biryer. Arkadaşlar ben yasini kendim için istemedim okurum ben 41 taneyi bir kaç günde size söylüyorum okuyun diye :):)
hahahah bende yanı zannettim kuzu :) Rabbim dualarımızı kabul etsinTamam cano ben hep beraber 41 tane okıycaz zannettim bende başlarım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?