klomen kullananlar varmı?

Amin insallah.
Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin

Ayy canimm çok sevindimm darısı bize ınsallahh dualarinda bizi de unutma çatlatma iğnesi olmuş muydun

arkadaşım hemen anlat ne zman ilişki oldu ne oldu ne bitti :)

burda bzi meraklıların sorularına maruz kal canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin iğne oldun mu sen kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu belirti var mıydı :)

bu arada gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizede bol bol dua et

Organize işler gibi kızı soru yağmuruna tutcaz çapraz sorguya alalım eeeeee anlat canım belirtilerin neydi iğne oldunmu kaçıncı günü ögrendin hamile olduğunu gününmü geçti içinemi doğdu erken tahlilmi yaptırdın:))

Ayy canimm çok sevindimm darısı bize ınsallahh dualarinda bizi de unutma çatlatma iğnesi olmuş muydun
Her saman Can'ım Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah Çatlatma iğnesi flan olmadım sadece klomen verdi ve rahim filmine gel dedi üniversite hastahanesine gittim film için oda hamilelik olabilir çekmeyelim dedi iyiki de onu dinlemişim bugün test yaptım evde silik çıktı kan verdim pozitif çıktı yarın doktora gidicem bakalım

Gözün aydın cici anne Rabbim zamanı geldiğinde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş bizede dua et ama belirtilerini bizimle paylaşırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…