- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.221
Kuzu sen iğneyi kaçıncı günü vuruldun kaç yumurta vardı ve ne kadardı büyüklügühahahah bende yanı zannettim kuzu :) Rabbim dualarımızı kabul etsin
ben iğneyi adetin 11. günü vuruldum canım 2 cm olmuştu solda bir taneydi sağdaki gelişme göstermemiş demişti.solda kide hızlı büyümüş dediKuzu sen iğneyi kaçıncı günü vuruldun kaç yumurta vardı ve ne kadardı büyüklügü
bende dün gittim ya 19 sağda 14 solda bugün vurul dedi ama küçükten bi cacık olmaz demi :)ben iğneyi adetin 11. günü vuruldum canım 2 cm olmuştu solda bir taneydi sağdaki gelişme göstermemiş demişti.solda kide hızlı büyümüş dedi
bilmiyorum ki hiç canım bende bir tane olmuştubende dün gittim ya 19 sağda 14 solda bugün vurul dedi ama küçükten bi cacık olmaz demi :)
öyle düşünme sen yinede ya ne olur ne olmaz o iğneden sonra çatlayana kadar biraz daha büyrbende dün gittim ya 19 sağda 14 solda bugün vurul dedi ama küçükten bi cacık olmaz demi :)
pazartesi de gir demiş ya çatladığı gün yaniKızlar merhaba; hepimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırız inşallah. Ben de stresli bekleyişimi paylaşmak istedim sizinle. ben geçen ay rahim filmi çektirdim çok şükür bir problem çıkmadı. ama daha önceki tahlillerimden sonra bile söylemediği şeyi söyledi. yumurtaların gelişmiyor dedi. neyse sonrasında doktorum regl olunca gel dedi ve 13 aralıkta oldum. 2. günü doktora gittim. klomen verdi. bununla birlikte glukofen ve minamix diye bi ilaç verdi. 26 sında tekrar gel dedi. yani pazartesi günü. o gün doktora gitmeden önce inanılmaz ağrım vardı gittim yumurtamın çatladığını söyledi. bu akşam ve perşembe ilişki istiyorum dedi. ve progestan verdi . 30 unda içmeye başla dedi. O kadar çok dua ediyorum ki tam 1,5 yıl oldu bekliyorum. ama anlamadığım yumurta çatladıktan tam 4 gün sonra ilişki bi işe yarar mı ki neden öyle dedi acaba?
Ayy canimm nasıl güzel ne zaman başlamıştın klomene bende öyle sadece klomen kullandım. Bu ayHer saman Can'ım Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah Çatlatma iğnesi flan olmadım sadece klomen verdi ve rahim filmine gel dedi üniversite hastahanesine gittim film için oda hamilelik olabilir çekmeyelim dedi iyiki de onu dinlemişim bugün test yaptım evde silik çıktı kan verdim pozitif çıktı yarın doktora gidicem bakalım
büyür demi ama büyük olanda büyür ne karışık iş ya :)öyle düşünme sen yinede ya ne olur ne olmaz o iğneden sonra çatlayana kadar biraz daha büyr
Soğan suyunu duydum ama geçen bir yerde okudum klomen kullanırken içmeyin yazıyordu soğan suyuna adetin bittiği gün başlanılıyomuş klomenle aynı günlere denk geliyor önce soğan suyu dene diğer ay klomene başla o zamanKlomen ile birlkte soğan suyu içen varmı soğanda içmek istiyrm ama hiç karıstırmasammı acaba diyrm
İyi akşamlar canım benim migrenim olduğu için ben farketmedim ignedenmidir diye geçmiş olsun patates dilimle anlına sar iyi geliyokızlar iyi akşamlar benim çok başım ağrıyor bu iğne baş ağrısı yapar mı bayılacak gibi oluyorum
Bende bugün vuruldum canım benimde başım agriyo bi anda uyku bastırıyor ve kasiklarimda hafif hafif adet sancısı gibi sancı oluyo bana 36 saat sonra ilişki werdi ovulasyon testimde var ben bu arada ordan da kontrol edicem catlayip catlamadigini inşallah ise yarar bu tedavilerimizkızlar iyi akşamlar benim çok başım ağrıyor bu iğne baş ağrısı yapar mı bayılacak gibi oluyorum
Hayırlısı olsun inşallah isteyene çift çift versin rabbimKızlar benimde sağda 19 mm yumurtam olustu çatlama ignesi vurdurttu doktor 24 saat sonra ilişki werdi bakalım bende beklemedeyim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. ..
Bende bugün vuruldum canım benimde başım agriyo bi anda uyku bastırıyor ve kasiklarimda hafif hafif adet sancısı gibi sancı oluyo bana 36 saat sonra ilişki werdi ovulasyon testimde var ben bu arada ordan da kontrol edicem catlayip catlamadigini inşallah ise yarar bu tedavilerimiz
Amin canım gerçekten zor bi imtihandan geciyoruz sürekli bi düşünce sürekli bi mücadele Rabbim dualarimizı kabul eder inşallahHayırlısı olsun inşallah isteyene çift çift versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?