klomen kullananlar varmı?

Kızlar merhaba doktordan geliyorum tarlusal verdi başla adetin 3. Günü gel tahlil yapalım klomene başlayalım dedi duruma göre çatlatma iğnesi veririm yada sadece çatlatma iğnesi ile yolunuza devam ederiz dedi açıkçası biraz üzülür gibi oldum rabbimin imtihanı bu bize istemeyenler korunurken hamile kalıyor bazılarıda bizler gibi çaba sarfetmek gerekiyor doktor zayıf olduğum için ilaç tedavisinden olumlu yanıt alırız dedi hayırlısı bakalım heyecanla bekliyorum

Kızlar merhaba; hepimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırız inşallah. Ben de stresli bekleyişimi paylaşmak istedim sizinle. ben geçen ay rahim filmi çektirdim çok şükür bir problem çıkmadı. ama daha önceki tahlillerimden sonra bile söylemediği şeyi söyledi. yumurtaların gelişmiyor dedi. neyse sonrasında doktorum regl olunca gel dedi ve 13 aralıkta oldum. 2. günü doktora gittim. klomen verdi. bununla birlikte glukofen ve minamix diye bi ilaç verdi. 26 sında tekrar gel dedi. yani pazartesi günü. o gün doktora gitmeden önce inanılmaz ağrım vardı gittim yumurtamın çatladığını söyledi. bu akşam ve perşembe ilişki istiyorum dedi. ve progestan verdi . 30 unda içmeye başla dedi. O kadar çok dua ediyorum ki tam 1,5 yıl oldu bekliyorum. ama anlamadığım yumurta çatladıktan tam 4 gün sonra ilişki bi işe yarar mı ki neden öyle dedi acaba?

pazartesi de gir demiş ya çatladığı gün yani

Ayy canimm nasıl güzel ne zaman başlamıştın klomene bende öyle sadece klomen kullandım. Bu ay

Klomen ile birlkte soğan suyu içen varmı soğanda içmek istiyrm ama hiç karıstırmasammı acaba diyrm
Soğan suyunu duydum ama geçen bir yerde okudum klomen kullanırken içmeyin yazıyordu soğan suyuna adetin bittiği gün başlanılıyomuş klomenle aynı günlere denk geliyor önce soğan suyu dene diğer ay klomene başla o zaman

kızlar iyi akşamlar benim çok başım ağrıyor bu iğne baş ağrısı yapar mı bayılacak gibi oluyorum

Kızlar benimde sağda 19 mm yumurtam olustu çatlama ignesi vurdurttu doktor 24 saat sonra ilişki werdi bakalım bende beklemedeyim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. ..
kızlar iyi akşamlar benim çok başım ağrıyor bu iğne baş ağrısı yapar mı bayılacak gibi oluyorum
Bende bugün vuruldum canım benimde başım agriyo bi anda uyku bastırıyor ve kasiklarimda hafif hafif adet sancısı gibi sancı oluyo bana 36 saat sonra ilişki werdi ovulasyon testimde var ben bu arada ordan da kontrol edicem catlayip catlamadigini inşallah ise yarar bu tedavilerimiz

Slm kızlar ya benim regli ye 4 gün kaldı baş ağrisi ve halsizlik başladı. Kasik agrimda var hala Test yapsam cikmazmi puffff

Hayırlısı olsun inşallah isteyene çift çift versin rabbim

günaydın hanımlar ben akşam test aldım sabah yaptım ve negatifi gördüm sanırım bu seferde olmadı belirtilerde beynimin bir oyunu sanırım rüyama bile girmiş akşam ya test yapmışım ama sonra adet olmuşum öyle gördüm hayır olsun İnşallah bunda da vardır bir hayır napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…