- 25 Mart 2014
- 112
- 24
- 98
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.241
Günaydın canım kaç gün var bata idrarda geç çıkıyor diye biliyorum. Ama evet ben de akıllandım artık gün gelmeden test yapmamak en yisi ben de belirtilere cok takıldım ister istemez yapıyoruz =(günaydın hanımlar ben akşam test aldım sabah yaptım ve negatifi gördüm sanırım bu seferde olmadı belirtilerde beynimin bir oyunu sanırım rüyama bile girmiş akşam ya test yapmışım ama sonra adet olmuşum öyle gördüm hayır olsun İnşallah bunda da vardır bir hayır napalım
banada 36 saat dedi. hayırlısı olsun bakalım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinKızlar benimde sağda 19 mm yumurtam olustu çatlama ignesi vurdurttu doktor 24 saat sonra ilişki werdi bakalım bende beklemedeyim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. ..
Bende bugün vuruldum canım benimde başım agriyo bi anda uyku bastırıyor ve kasiklarimda hafif hafif adet sancısı gibi sancı oluyo bana 36 saat sonra ilişki werdi ovulasyon testimde var ben bu arada ordan da kontrol edicem catlayip catlamadigini inşallah ise yarar bu tedavilerimiz
sabah oldu hala ağrıyor ya bilemedim bende de sunizit varİyi akşamlar canım benim migrenim olduğu için ben farketmedim ignedenmidir diye geçmiş olsun patates dilimle anlına sar iyi geliyo
aynen öyle canım ya benim normlade adetim 2 ocak ama iğneyi erken vuruldum bugün ya da yarın bekliyorum adetimi ya belirti olurdu da her ay bu sefer şiddetliydi hepsi o da ilacın etkisiymiş sanırım neyse bundan sonra geçsede biraz zor yaparım test falan kendimizi yıpratıyoruz ya gerçektenGünaydın canım kaç gün var bata idrarda geç çıkıyor diye biliyorum. Ama evet ben de akıllandım artık gün gelmeden test yapmamak en yisi ben de belirtilere cok takıldım ister istemez yapıyoruz =(
haklısın canım kasık da batma suan ben de de var klomen de yapıyor sanırım ben iğneden sonra 15. gün adet oldum erken oldu biraz moral bozmak yok ocak da beraber bekleriz ki daha kırmızılar gelmedi dur bakalım =)aynen öyle canım ya benim normlade adetim 2 ocak ama iğneyi erken vuruldum bugün ya da yarın bekliyorum adetimi ya belirti olurdu da her ay bu sefer şiddetliydi hepsi o da ilacın etkisiymiş sanırım neyse bundan sonra geçsede biraz zor yaparım test falan kendimizi yıpratıyoruz ya gerçekten
hayırlısı canım sıkma canını hepimizin olacak eminim Rabbim kabul etmeyecegi duayi da ettirmezmis belli bir zamanı var biz kalbimizi temiz tutalım Rabbim en kısa zamanda verecek inşgünaydın hanımlar ben akşam test aldım sabah yaptım ve negatifi gördüm sanırım bu seferde olmadı belirtilerde beynimin bir oyunu sanırım rüyama bile girmiş akşam ya test yapmışım ama sonra adet olmuşum öyle gördüm hayır olsun İnşallah bunda da vardır bir hayır napalım
bende erken bekliyorum bu ay aslında bakalım nasip bugün yarın olurum herhaldehaklısın canım kasık da batma suan ben de de var klomen de yapıyor sanırım ben iğneden sonra 15. gün adet oldum erken oldu biraz moral bozmak yok ocak da beraber bekleriz ki daha kırmızılar gelmedi dur bakalım =)
sorma kuzum ya biraz moralleri sıfırladık sanırım ister istemez üzüldüm yani.bende en geç cumartesi olurum diyorum bakalım ya da günümde olurum belki de.adet olana kadar umut var tabi de işte negatifi görünce dedim olmadı bu seferde belirtilerde beynimin bir oyunu sanırım o ıslaklık bende de var adet oldum sanıyorum akıntıymışGünaydın hayırlı günler kızlar her kez kendinden vaz geçmiş hayırdır moral bozmak yok çağlacım adet gecikmeden idrar testi doğru sonuç vermiyo ben dün akşama kadar araştırdım kandada geç döllenme ola bileceği için adet gecikmesinden 10 gün sonra tahlil yapın diyor ikmizde bekleyelim bat günümüz aynı ben en geç cumartesi olurum diyorum tabi klomen bünyemi bozmadıysa adet olacakmışım gibi ıslaklık hissediyorum kendimde
Günaydın canim hayirli zamanda gelir inşallah bebegin. Gene de adet olmadan hep umut var degil mi? Ignenin kacinci günüydü test yaptığında? Ben de hic belirti yok igne oldugum günü de sayarsam 13. gundeyim galiba benim de olmadi bu aygünaydın hanımlar ben akşam test aldım sabah yaptım ve negatifi gördüm sanırım bu seferde olmadı belirtilerde beynimin bir oyunu sanırım rüyama bile girmiş akşam ya test yapmışım ama sonra adet olmuşum öyle gördüm hayır olsun İnşallah bunda da vardır bir hayır napalım
benim iğne olduğum günü de sayarsam 16.gün canım ama yumurta çatladığından itibaren sayarsak 13. gün bu yüzden idrarda henüz çıkmayablilir doğal olarak di mi? offf içimize bir umut düşmeyiversin herşeyden umut arıyoruz hiçbir belirtisi olmadan hamile kalanlarda var canım moralini bozma hiç belli olmaz bu işlerGünaydın canim hayirli zamanda gelir inşallah bebegin. Gene de adet olmadan hep umut var degil mi? Ignenin kacinci günüydü test yaptığında? Ben de hic belirti yok igne oldugum günü de sayarsam 13. gundeyim galiba benim de olmadi bu ay
Tabi canım gec döllenme olduysa idrarda bir iki güne anca cikar. Ben gecen ay da ovitrelle kullandim igneden 16 gün sonra adet oldum 17. gunu bekliyorum test yapmak icin inşallah adet olmam da cift cizgiyi görürüm. Seninde bugun yarin olmazsa testi tekrarla istersen canim ve cift cizgiyi gör inşallahbenim iğne olduğum günü de sayarsam 16.gün canım ama yumurta çatladığından itibaren sayarsak 13. gün bu yüzden idrarda henüz çıkmayablilir doğal olarak di mi? offf içimize bir umut düşmeyiversin herşeyden umut arıyoruz hiçbir belirtisi olmadan hamile kalanlarda var canım moralini bozma hiç belli olmaz bu işler
sorma kuzum ya biraz moralleri sıfırladık sanırım ister istemez üzüldüm yani.bende en geç cumartesi olurum diyorum bakalım ya da günümde olurum belki de.adet olana kadar umut var tabi de işte negatifi görünce dedim olmadı bu seferde belirtilerde beynimin bir oyunu sanırım o ıslaklık bende de var adet oldum sanıyorum akıntıymış
Kuzu benim yumurta çatladıgı günden 11.günü kanda baktırdım çıkmadı senin idrarda nasıl çıksın üzülmek yok olmasada üzülmek yok canımbenim iğne olduğum günü de sayarsam 16.gün canım ama yumurta çatladığından itibaren sayarsak 13. gün bu yüzden idrarda henüz çıkmayablilir doğal olarak di mi? offf içimize bir umut düşmeyiversin herşeyden umut arıyoruz hiçbir belirtisi olmadan hamile kalanlarda var canım moralini bozma hiç belli olmaz bu işler
Dün o kadar mucizeler okudumki kızlar hepsi bu umut oldu bana sizde umudunuzu yitirmeyin lütfen kanda gebelik çıkmıyo kadın adet sökücü kullanıyo sabah akşam bigün evde bayılıyor acide test yapıyorlar kadın hamile Rabbimin bize ne süpriz yapacağı belli olmaz dua edin olumsuz düşünmekten daha kolay canlarbenim iğne olduğum günü de sayarsam 16.gün canım ama yumurta çatladığından itibaren sayarsak 13. gün bu yüzden idrarda henüz çıkmayablilir doğal olarak di mi? offf içimize bir umut düşmeyiversin herşeyden umut arıyoruz hiçbir belirtisi olmadan hamile kalanlarda var canım moralini bozma hiç belli olmaz bu işler
bende 16. gün adet olanları çok duydum canım 16 ya da 17. yumurtanın çatlama gününe göre adet olunurmuş benim bugün yada yarın olmam lazım bakalım işte umudumuz adet olana kadar sürüyor napalımTabi canım gec döllenme olduysa idrarda bir iki güne anca cikar. Ben gecen ay da ovitrelle kullandim igneden 16 gün sonra adet oldum 17. gunu bekliyorum test yapmak icin inşallah adet olmam da cift cizgiyi görürüm. Seninde bugun yarin olmazsa testi tekrarla istersen canim ve cift cizgiyi gör inşallah
ay kuzum ya umut oluyorsunuz bana gerçekten.inşlalah adet olmayızda hepimiz güzel haberler alırız canım yaKuzu benim yumurta çatladıgı günden 11.günü kanda baktırdım çıkmadı senin idrarda nasıl çıksın üzülmek yok olmasada üzülmek yok canım
bende çok okudum o tarz şeyleri canım söktürücü bile aslında hemen kullanmamamız lazım kanda bile belli olmayanlar oluyor gerçektenDün o kadar mucizeler okudumki kızlar hepsi bu umut oldu bana sizde umudunuzu yitirmeyin lütfen kanda gebelik çıkmıyo kadın adet sökücü kullanıyo sabah akşam bigün evde bayılıyor acide test yapıyorlar kadın hamile Rabbimin bize ne süpriz yapacağı belli olmaz dua edin olumsuz düşünmekten daha kolay canlar
bu kadar araştırmayın kızlar bekleyip görelim. bu arada Allaha yakın olalım ve her zaman fani şeylere kapılıp gitmeyelim Allah aşkıyla Rabbimizin rızası kazanmak için namaz kılalım görevlerimizi yerine getirelim sonra Allaha dua edelim unutmayalım içten ve samimi bir şekilde edilen dua muhakkak ki kabul olur. vesselam :)bende çok okudum o tarz şeyleri canım söktürücü bile aslında hemen kullanmamamız lazım kanda bile belli olmayanlar oluyor gerçekten
Hay ağzına sağlık Allah razı olsunbu kadar araştırmayın kızlar bekleyip görelim. bu arada Allaha yakın olalım ve her zaman fani şeylere kapılıp gitmeyelim Allah aşkıyla Rabbimizin rızası kazanmak için namaz kılalım görevlerimizi yerine getirelim sonra Allaha dua edelim unutmayalım içten ve samimi bir şekilde edilen dua muhakkak ki kabul olur. vesselam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?