- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.261
aynen ben sabah ettim namazımı kıldım duamı ettim önce bütün bekleyenlere dedim sonra kendime ettim.Allah kabul etsin inşallahMüminin Mümine ettiği dua geri çevrilmez kabul olur birbirimize dua edelim kızlar
Amin canım Allah kabul ve namazınıda daim etsin inş cumartesi akşam erzurum da anadolu gençlik derneğinin hazırladığı mekkenin fethi programı var Kuran tilaveti falan var ordada sizin ve kendim için dua edicem inş sizlerde o geceyi değerlendirin bol bol dua ve tövbe istiğfar çekelimaynen ben sabah ettim namazımı kıldım duamı ettim önce bütün bekleyenlere dedim sonra kendime ettim.Allah kabul etsin inşallah
inşallah kuzum Allah kabul etsin dualarımızıAmin canım Allah kabul ve namazınıda daim etsin inş cumartesi akşam erzurum da anadolu gençlik derneğinin hazırladığı mekkenin fethi programı var Kuran tilaveti falan var ordada sizin ve kendim için dua edicem inş sizlerde o geceyi değerlendirin bol bol dua ve tövbe istiğfar çekelim
Allah sizden de razı olsun şu kaldım mi kalmadim mi diye kafayı yiyip durmayalım bu ay olmazsa öteki ay inş duayı bırakmayalım. Ben bundan 3 ay önce filan rüya görmüştüm 141 gün sonra hamile kalacaksın diye bir ses söylüyordu hesaplanmıştim Şubat 9a geliyor oda bir dahaki adet tarihim bakalım göreceğiz inş bu ay kalırım :) Şubat 9da kalp atışlarını filan duyarım Allahım sen bizleri evlatsız birakma yarabbim...Hay ağzına sağlık Allah razı olsun
Daim olsun namazın inşallah bırakmayız bende bir başlayıp bir birakiyordum bu sefer inatla devam ediyorum üşeniyorum bazen şuan çok başım ağrıyor ama kalk diyorum kalk dua ediyorum hepinize birden bu ay olmazsa bir daha ki ay hepimiz sevineceğiz inş hayırlısıyla...aynen ben sabah ettim namazımı kıldım duamı ettim önce bütün bekleyenlere dedim sonra kendime ettim.Allah kabul etsin inşallah
Amin cano inşALLAH Allahım önce sizlere sonrada bana nasip etsin sizleri böyle mutlu umutlu görünce ben daha da mutlu oluyorum benden daha hevesli görüyorum Rabbim önce sizi sevindirsin inş sizin haberlerinizlede beni mutlu etsin aminAllah sizden de razı olsun şu kaldım mi kalmadim mi diye kafayı yiyip durmayalım bu ay olmazsa öteki ay inş duayı bırakmayalım. Ben bundan 3 ay önce filan rüya görmüştüm 141 gün sonra hamile kalacaksın diye bir ses söylüyordu hesaplanmıştim Şubat 9a geliyor oda bir dahaki adet tarihim bakalım göreceğiz inş bu ay kalırım :) Şubat 9da kalp atışlarını filan duyarım Allahım sen bizleri evlatsız birakma yarabbim...
aynen bende öyleydim kuzum başlıyordum adet olunca kılamıyoruz ya adet bitince tekrar başlayamıyordum bir türlü bir süredir devamlı kılıyorum akşamları Kur'an okumaya çalışıyorum yer gök dua inşallah hepimizin namazı daim olsun bir gün dileğimizi Rabbimiz gerçekleştirir inşallahDaim olsun namazın inşallah bırakmayız bende bir başlayıp bir birakiyordum bu sefer inatla devam ediyorum üşeniyorum bazen şuan çok başım ağrıyor ama kalk diyorum kalk dua ediyorum hepinize birden bu ay olmazsa bir daha ki ay hepimiz sevineceğiz inş hayırlısıyla...
Kuzum evde internet varsa hasanı izle şeytan onunla nasıl uğraşmış izle namazdan alı koymak için dünyevi şeyleri insanın aklına sokuyo ama 40 gün bırakmazsan daha bırakamazsın ben hasanı izledim çok etkilendim tavsiye ederim izlemeni kılamıyorum diyen her kez sadece bahaneden ibaret bazen diyorum yiyecek ekmek buldugumuza bin şükür dünyanın çivisi çıkmış valla Allah sonumuzu hayr etsinDaim olsun namazın inşallah bırakmayız bende bir başlayıp bir birakiyordum bu sefer inatla devam ediyorum üşeniyorum bazen şuan çok başım ağrıyor ama kalk diyorum kalk dua ediyorum hepinize birden bu ay olmazsa bir daha ki ay hepimiz sevineceğiz inş hayırlısıyla...
aynen öyle kuzum ya Rabbim bıraktırmasın namazlarımızı.Kuzum evde internet varsa hasanı izle şeytan onunla nasıl uğraşmış izle namazdan alı koymak için dünyevi şeyleri insanın aklına sokuyo ama 40 gün bırakmazsan daha bırakamazsın ben hasanı izledim çok etkilendim tavsiye ederim izlemeni kılamıyorum diyen her kez sadece bahaneden ibaret bazen diyorum yiyecek ekmek buldugumuza bin şükür dünyanın çivisi çıkmış valla Allah sonumuzu hayr etsin
hep birlikte kalacağız inş valla bende bekliyorum surdan biri çıksın ben hamileyim desin diye :)Amin cano inşALLAH Allahım önce sizlere sonrada bana nasip etsin sizleri böyle mutlu umutlu görünce ben daha da mutlu oluyorum benden daha hevesli görüyorum Rabbim önce sizi sevindirsin inş sizin haberlerinizlede beni mutlu etsin amin
Kuzum evde internet varsa hasanı izle şeytan onunla nasıl uğraşmış izle namazdan alı koymak için dünyevi şeyleri insanın aklına sokuyo ama 40 gün bırakmazsan daha bırakamazsın ben hasanı izledim çok etkilendim tavsiye ederim izlemeni kılamıyorum diyen her kez sadece bahaneden ibaret bazen diyorum yiyecek ekmek buldugumuza bin şükür dünyanın çivisi çıkmış valla Allah sonumuzu hayr etsin
var canım evde internet bugün açıp izleyeyim hasan mi sadeceKuzum evde internet varsa hasanı izle şeytan onunla nasıl uğraşmış izle namazdan alı koymak için dünyevi şeyleri insanın aklına sokuyo ama 40 gün bırakmazsan daha bırakamazsın ben hasanı izledim çok etkilendim tavsiye ederim izlemeni kılamıyorum diyen her kez sadece bahaneden ibaret bazen diyorum yiyecek ekmek buldugumuza bin şükür dünyanın çivisi çıkmış valla Allah sonumuzu hayr etsin
Namaz kılmayan hasanın rüyası namaz kılmayan hasan her türlü çıkarvar canım evde internet bugün açıp izleyeyim hasan mi sadece
Sende benim gibi ev kuşusun galiba çalışmıyosun :)var canım evde internet bugün açıp izleyeyim hasan mi sadece
bende de 36 saat sonra sancı başlamıştı canım belki de çatlıyordur senindeSlm kizlar. Bişey sorcam. Ben salı günü ikinci catlatma iğnesini kullandım. Ilkinde ilk ilişkide sancı hissetmistim. Doktor da çatlamiş demişti. Bu sefer öyle bir şey olmadı. Dün akşamdan beri hafif bir sancı var.idrari tutmaktan olan gibi.bu normal mi
kuzu napıyorsun adetin ne zamandı senin beklemek çok zor ya dimiSende benim gibi ev kuşusun galiba çalışmıyosun :)
inşallah öyledir canımbende de 36 saat sonra sancı başlamıştı canım belki de çatlıyordur seninde
Kız resmini degiştirmişsin tanımadım :))) he bekliyom gelen giden yok adet günümün ilk günü 2 aralıktı yarın yada cumartesi olmam lazımkuzu napıyorsun adetin ne zamandı senin beklemek çok zor ya dimi
Niye iki tane iğne oldun sebep neydiSlm kizlar. Bişey sorcam. Ben salı günü ikinci catlatma iğnesini kullandım. Ilkinde ilk ilişkide sancı hissetmistim. Doktor da çatlamiş demişti. Bu sefer öyle bir şey olmadı. Dün akşamdan beri hafif bir sancı var.idrari tutmaktan olan gibi.bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?