klomen kullananlar varmı?

Kız resmini degiştirmişsin tanımadım :))) he bekliyom gelen giden yok adet günümün ilk günü 2 aralıktı yarın yada cumartesi olmam lazım
hahaha evet muz görmekten bıktım :) bende bekliyorum aslında bir yanım bırak yok işte diyor bir yanımda umutlu hala.bende bugün ya da yarın olmam lazım aslında offff beklemek çok zor ya kan mı versem ki yoksa kafamı takıp durmam

Ben yaptımda ne oldu bence bekle ben bekliycem pazartesiye kadar sende bekle bence cano

Canlar siz iğne olmadan ki günü de değerlendirdiniz mi biz 36 saat ve sonraki akşam dısında cok düzenli değildi gerçi olunca bir defa da oluyor da bu defa takvimi sıkı tutmak istiyorum :))

oyyyy öyle mi diyon kuzum ya bekleyip de olmazsam doktora giderim pazartesi ya da salı o zman beklemek zor
Ben yaptım erken yaptığımı biliyorum varmı yokmunun arasında kaldım doktor demiş adet gününü beklesin yada iki gün sonra tekrarlasın bu değer yükselirse hamile demiş ben o sitrese tekrar girmem bekliycem olmadınmı umut var demek iki arada kalmak daha zor

Canlar siz iğne olmadan ki günü de değerlendirdiniz mi biz 36 saat ve sonraki akşam dısında cok düzenli değildi gerçi olunca bir defa da oluyor da bu defa takvimi sıkı tutmak istiyorum :))
Valla doktor dedi klomen bittikten sonra 1 kez ilişki ola bilir dedi ben geç gittiğim için kontrole 3 kez falan olmuştu hatta dedim doktor şimdi kızacak sanki nerden anlıycaksa :))) kadınların 14 .gün yumurtlama oluyomuşya ben 14 günü gittim doktor dedi yarından sonra çatlar demekki benim çatlqma günüm 16. Günüm oradan hesap edersek bugün benim 13. Günüm 15 gün sonra tahlil yap demişti ben 11 .günü yaptırmışım

öyle tabi kuzum ya hemde ne zor valla oyyy Rabbim sabrımızın sonunu selamet eylesin

Okuyorum genel de o iğne haftasınu es gecmiyorlar bu ay bir de boyle deneyeyim bakalım :)))

Ben de ikinci klımen tedavime basladım canım senin kaç yumurtan oluştu ilkinde ve ikincisinde farkediyormu acaba. Hakkımızda hayırlısı
benim ılkinde iki yumurta olmuştu. 21 mm.ama olmadı. Bu sefer tek yumurta. 18 mm.bi de ben doktorun dediği günlerin dışına cikmiyom. Hatta bi kaç gün ara verip iğne olunca üç gün üst üste yapiyoz.her gün olursa sperm kalitesi düşer diye

Okuyorum genel de o iğne haftasınu es gecmiyorlar bu ay bir de boyle deneyeyim bakalım :)))
Yumurta çatladıktan sonra günlerini aksatma cano yumurtadan önce önemli değil igneni olduğun günden sonraki günler önemli 36 saatten sonra çatlar diyolar 36 saati doldurmadanda ilişki olur sipermler canlı kalıyor yumurta çatlasa bile tutma şansı var ola bildiğince düzenli çalış yani:)))

Benim de ilkinde 20 mm di tek di. Bakalım salı günü kontrol var bu defa oluşmuş mı ben de merak ediyorum

Aynen canım tembellik zamanı değil :)) iğneden sonra beş günü iyi değerlendireyim o zaman ben gec catlar falan :)

Erkeklerin zihniyeti hep aynı bende diyorum çalışayım diye sen evinin işini yap çocuklara bak ben sana para veririm diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…