- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.281
hahaha evet muz görmekten bıktım :) bende bekliyorum aslında bir yanım bırak yok işte diyor bir yanımda umutlu hala.bende bugün ya da yarın olmam lazım aslında offff beklemek çok zor ya kan mı versem ki yoksa kafamı takıp durmamKız resmini degiştirmişsin tanımadım :))) he bekliyom gelen giden yok adet günümün ilk günü 2 aralıktı yarın yada cumartesi olmam lazım
Ben yaptımda ne oldu bence bekle ben bekliycem pazartesiye kadar sende bekle bence canohahaha evet muz görmekten bıktım :) bende bekliyorum aslında bir yanım bırak yok işte diyor bir yanımda umutlu hala.bende bugün ya da yarın olmam lazım aslında offff beklemek çok zor ya kan mı versem ki yoksa kafamı takıp durmam
oyyyy öyle mi diyon kuzum ya bekleyip de olmazsam doktora giderim pazartesi ya da salı o zman beklemek zorBen yaptımda ne oldu bence bekle ben bekliycem pazartesiye kadar sende bekle bence cano
Üst üste değil. Geçen ay ilk defa oldu.bu ay ikinci demek istedimNiye iki tane iğne oldun sebep neydi
Ben yaptım erken yaptığımı biliyorum varmı yokmunun arasında kaldım doktor demiş adet gününü beklesin yada iki gün sonra tekrarlasın bu değer yükselirse hamile demiş ben o sitrese tekrar girmem bekliycem olmadınmı umut var demek iki arada kalmak daha zoroyyyy öyle mi diyon kuzum ya bekleyip de olmazsam doktora giderim pazartesi ya da salı o zman beklemek zor
Ben de ikinci klımen tedavime basladım canım senin kaç yumurtan oluştu ilkinde ve ikincisinde farkediyormu acaba. Hakkımızda hayırlısıÜst üste değil. Geçen ay ilk defa oldu.bu ay ikinci demek istedim
Valla doktor dedi klomen bittikten sonra 1 kez ilişki ola bilir dedi ben geç gittiğim için kontrole 3 kez falan olmuştu hatta dedim doktor şimdi kızacak sanki nerden anlıycaksa :))) kadınların 14 .gün yumurtlama oluyomuşya ben 14 günü gittim doktor dedi yarından sonra çatlar demekki benim çatlqma günüm 16. Günüm oradan hesap edersek bugün benim 13. Günüm 15 gün sonra tahlil yap demişti ben 11 .günü yaptırmışımCanlar siz iğne olmadan ki günü de değerlendirdiniz mi biz 36 saat ve sonraki akşam dısında cok düzenli değildi gerçi olunca bir defa da oluyor da bu defa takvimi sıkı tutmak istiyorum :))
öyle tabi kuzum ya hemde ne zor valla oyyy Rabbim sabrımızın sonunu selamet eylesinBen yaptım erken yaptığımı biliyorum varmı yokmunun arasında kaldım doktor demiş adet gününü beklesin yada iki gün sonra tekrarlasın bu değer yükselirse hamile demiş ben o sitrese tekrar girmem bekliycem olmadınmı umut var demek iki arada kalmak daha zor
Okuyorum genel de o iğne haftasınu es gecmiyorlar bu ay bir de boyle deneyeyim bakalım :)))Valla doktor dedi klomen bittikten sonra 1 kez ilişki ola bilir dedi ben geç gittiğim için kontrole 3 kez falan olmuştu hatta dedim doktor şimdi kızacak sanki nerden anlıycaksa :))) kadınların 14 .gün yumurtlama oluyomuşya ben 14 günü gittim doktor dedi yarından sonra çatlar demekki benim çatlqma günüm 16. Günüm oradan hesap edersek bugün benim 13. Günüm 15 gün sonra tahlil yap demişti ben 11 .günü yaptırmışım
benim ılkinde iki yumurta olmuştu. 21 mm.ama olmadı. Bu sefer tek yumurta. 18 mm.bi de ben doktorun dediği günlerin dışına cikmiyom. Hatta bi kaç gün ara verip iğne olunca üç gün üst üste yapiyoz.her gün olursa sperm kalitesi düşer diyeBen de ikinci klımen tedavime basladım canım senin kaç yumurtan oluştu ilkinde ve ikincisinde farkediyormu acaba. Hakkımızda hayırlısı
Yumurta çatladıktan sonra günlerini aksatma cano yumurtadan önce önemli değil igneni olduğun günden sonraki günler önemli 36 saatten sonra çatlar diyolar 36 saati doldurmadanda ilişki olur sipermler canlı kalıyor yumurta çatlasa bile tutma şansı var ola bildiğince düzenli çalış yani:)))Okuyorum genel de o iğne haftasınu es gecmiyorlar bu ay bir de boyle deneyeyim bakalım :)))
Benim de ilkinde 20 mm di tek di. Bakalım salı günü kontrol var bu defa oluşmuş mı ben de merak ediyorumbenim ılkinde iki yumurta olmuştu. 21 mm.ama olmadı. Bu sefer tek yumurta. 18 mm.bi de ben doktorun dediği günlerin dışına cikmiyom. Hatta bi kaç gün ara verip iğne olunca üç gün üst üste yapiyoz.her gün olursa sperm kalitesi düşer diye
Aynen canım tembellik zamanı değil :)) iğneden sonra beş günü iyi değerlendireyim o zaman ben gec catlar falan :)Yumurta çatladıktan sonra günlerini aksatma cano yumurtadan önce önemli değil igneni olduğun günden sonraki günler önemli 36 saatten sonra çatlar diyolar 36 saati doldurmadanda ilişki olur sipermler canlı kalıyor yumurta çatlasa bile tutma şansı var ola bildiğince düzenli çalış yani:)))
Evet devam ediyor ama ıslaklık gitti sanki gelişmeler var :)) bakalımHele bizim halimize ya valla oturmuş ne konuşuyoz :)))) sanki siparişle bebek gelecek
Sende benim gibi ev kuşusun galiba çalışmıyosun :)[/QUOTE
evet canım evdeyim çalışıyordum martta düşüklerim den sonra çok moralim bozuldu çıktım şimdide girmek istiyorum ama eşim pek gönüllü değil sen otur evde çocuk yap diyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?