- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.301
hahahahaa aynen amann boşver bizde oturur yer içer gezeriz bol bol çocuk istiyorum bende bir tane yapayım fazla ara vermeden hemen yapmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse inşallahErkeklerin zihniyeti hep aynı bende diyorum çalışayım diye sen evinin işini yap çocuklara bak ben sana para veririm diyo :))
Cano ben hiç hissetmedim çatladıgını akıntıda olmadı kişiden kişiye degişiyo içini ferah tut o kadar takıntı yapma oluruna bırakbende ki şuan olanlar arada gaz geziyor karnımda ara ara kasiklarim dan biri sızlıyor birde ıslaklık akıntı var valla namaz kılıyorum iç çamaşırı dayanmıyor namaz kılarken o arada geliyor hemen bu iyiye mi işaret ama beyazdi biraz rengi açılmış gittikçe açılıp yumurta akını yakalayabilecek miyim bakalim
takıntı yapmıyorum da kadınların bir kısmı anlıyormuş ben hiç hissetmedim şimdiye kadar bakayım akşam kasık ağrım olacak mı :) ben takmıyorum ya günüm geçsin adet olmazsam gider öyle test yaparım inş yine kimyasal olmaz öyle olacaksa hiç olmasın sonra gerçekten takıntı yapıyorumCano ben hiç hissetmedim çatladıgını akıntıda olmadı kişiden kişiye degişiyo içini ferah tut o kadar takıntı yapma oluruna bırak
bende de devam kuzum akıntım falan devam ediyor hala nasip:)Evet devam ediyor ama ıslaklık gitti sanki gelişmeler var :)) bakalım
36 ile 48 saat arası çatlar canım bilimsel olarak doktorlar öyle diyor :)Kızlar iğneden sonra şuan 30 saat oldu kesin çatlayacak mi ya 36 saat sonra
farketmez o kadar ya benim doktorda üstüne basa basa sabah iğneyi 1 saat geç vurulursan akşam 1 saat geç olacak ilişki demişti.ya şans ya yumurta 24 saat yaşıyor sperm 2 3 gün yasayabilirmus nasip kısmet oluruna bırakınYa kızlar bi de ben 36 saati geçirdim. Yarım saat falan çok farkeder mi acaba
birlikte olma konusunu mu diyorsun canım sorun olmaz onda 36. saatte illa girilmesine gerek yok canım 36 saat sonra 24 saat içinde girmen lazım bende 36. saatte giremedim :)Ya kızlar bi de ben 36 saati geçirdim. Yarım saat falan çok farkeder mi acaba
benim doktor üzerine basa basa 36 saatte dedi:) niyeki acaba ne biliyorlar o zaman çatlayacakbirlikte olma konusunu mu diyorsun canım sorun olmaz onda 36. saatte illa girilmesine gerek yok canım 36 saat sonra 24 saat içinde girmen lazım bende 36. saatte giremedim :)
O kadar takıntı yapma cano benim 36 .saat gece 3 denk geliyor ben o akşam 11 .30 gibi degerlendirdim gece 3 te kalkmamki:))))Ya kızlar bi de ben 36 saati geçirdim. Yarım saat falan çok farkeder mi acaba
Benim doktorda iğne bile çatlatmaya bilir dedi bunların hangisi doktor Acep:)))benim doktor üzerine basa basa 36 saatte dedi:) niyeki acaba ne biliyorlar o zaman çatlayacak
Allah iyiliğini versinKızlar nasılsınız yazamadım iş çok yoğundu 2 gündür ben meraklı normal test negatif çıktığı halde bir de erken gebelik testi aldım bir de bunda negatif görüp iyice üzüleyim bari
ben ne bileyim ya ben inanmıyorum elinde sonunda denk gelecekBenim doktorda iğne bile çatlatmaya bilir dedi bunların hangisi doktor Acep:)))
daha yapmadın ama hadi bizide meraklandirma haber etKızlar nasılsınız yazamadım iş çok yoğundu 2 gündür ben meraklı normal test negatif çıktığı halde bir de erken gebelik testi aldım bir de bunda negatif görüp iyice üzüleyim bari
Allah iyiliğini versinbunu gördüm dedim hamile haberi almış
Şimdi yaptım negatif canım bu testte güldürmedidaha yapmadın ama hadi bizide meraklandirma haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?