klomen kullananlar varmı?

Şimdi yaptım negatif canım bu testte güldürmedi
her şeyde vardır bir hayr yılmak yok yola devam :) bir daha ki ay bakarsın yumurtan çok olur ikizlerine kalırsın hamile ümidini kesme hemen bu ay kalacağız diye birşey yok sabır bir dahaki ay maaş bekliyormuş gibi düşün çalışıyorsunuz biz ne yapıyoruz evde birde bizi düşünün olur ins merak etmeyin sadece biraz sabır

Aynen öyle canım hayırlısı hakkımızda :) ben çok abartıyorum biliyorum ama elimde değil henüz 4 aylık evliyim bu ilk klomen ve iğne deneyimim belki yolun başındayım daha ama işte elimde değil engel olamıyorum. İnşallah hepimiz bir an önce pozitif sonuçlar alırız çifter çifter hepimize :)

Korunmasız 1 yıl çocuk olmazsa tedaviye başlıyorlar daha 4 aylık evlisin canı ne bu acele birde niye klomen verdi direk

amiiinnnn inşallahhhh

Merhaba kizlar bugun dr a gttim moralim alt ust oldu klomende 3.ayimda bu ay gunde 3 tane ictim ve sadece 1 tane yumurta olusmus ben 2 3 beklyrdum walla ustelik catlamamis kiste cevirebilir igne verelim dedi bugun oldum catlatma ignemide 2 doz yapti kalcadan cok yakti yaa oturamyrm acisi var hala. Yarin ve 3 gun ust uste iliski denycm ama ndense umudum gtti moral yerlerde rabbim yuzumuzu guldursun ins isteyen herkesin

Nasip oldunmu tek yumurtaylada olur canım üzülme önemli olan yumurtanın olması zatin ya hiç olmasaydı demi ama bizde iğnenin adı ne o kadar canını yakmış

Korunmasız 1 yıl çocuk olmazsa tedaviye başlıyorlar daha 4 aylık evlisin canı ne bu acele birde niye klomen verdi direk

Canım yumurta tembelliği var dedi çocuk istiyor musun dedi evet dedim beklemek istemiyorum dedim madem öyle tedaviye başlayalım hamilelik senin sağlığın için de iyi olur dedi canım verdi hemen. Pko da var bende 2 3 ayda bir adet oluyorum kendiliğinden çok zor yani bak klomen ile bile 5gün günde 2 içtim büyümemiş 2 gün de gümde 3 kez içtim iki yumurta oluşmuş onlar da 17mm 18mm

sıkma canını. Zaten bi yumurta yetiyor. Olur inşallah bu ay. Ben de salı günü catlatma iğnesi kullandım. Ama çok da ümitli değilim. Beklicez artık. Nasipse olur.stres yapma

Yumurta tembelliği olduğunu nerden anladı doktor canım

Nasip oldunmu tek yumurtaylada olur canım üzülme önemli olan yumurtanın olması zatin ya hiç olmasaydı demi ama bizde iğnenin adı ne o kadar canını yakmış
Oyle tabi canim ama ne bilim bi korkma geldi kist olursa diye allah korusun. Ignenin adi choriomon dye bseydi kalcadan yapti ama ilaci verirken yakti beni halada acisi var yan yatamyrm 2 doz yapti ondan mi acaba bilmyrm

Oyle tabi canim ama ne bilim bi korkma geldi kist olursa diye allah korusun. Ignenin adi choriomon dye bseydi kalcadan yapti ama ilaci verirken yakti beni halada acisi var yan yatamyrm 2 doz yapti ondan mi acaba bilmyrm
Çatlatma iğnesi yakar genelde canım göbekten yapılanlarhariç

olacağı varsa olur merak etme. Benim bugün üçüncü gün. Kocamla kavga ettim.artık iki gün yeter mi bilmem
Zatin kavga edilecek günü bulmuşsunuz ya neyin kavgası şu uç günlük dünyada hepsi gelip geçiyo eminim fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler değmez değmez ikinizde pişman olursunuz hem tedavi görüyosun hem de kavga ediyosun bu günleri boşu boşuna boş geçirme git gönlünü al kapansın konu her neyse cano erkek milleti he de geç bildiğini yap yine :)))

Walla bu 2. Olusum kalcadan oldu ikiside bu gobekten koldan olani neye gore veriyorlar acaba ya
Ben söyle düşünüyorum en az dozdan basliolar inatçı yumurtalar catlamiosa 2. Ayda daha yüksek doz kullaniolar ben koldan yaptirdim ama gorumceme kalcadan yapmışlardı doktor hangisini tercih ediosa bence hepsi aynı sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…