- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.341
Hm anladim olablrBen söyle düşünüyorum en az dozdan basliolar inatçı yumurtalar catlamiosa 2. Ayda daha yüksek doz kullaniolar ben koldan yaptirdim ama gorumceme kalcadan yapmışlardı doktor hangisini tercih ediosa bence hepsi aynı sey
valla bilmiyorum tam 36 saat sonra beraber olduk gayet başarılı bir şekilde sabaha kadar yattim birde cuma gecesiydi abdestli oldu sabah kalkıp abdest alıp namazımı kıldım Rabbim dualarımızı hayırlisi ile kabul eder inşBende merak ediyorum ya hafif ağrım var ama nasıl anlicam catladimi die
Allah razı olsun canoHayırlı cumalar kızlar..
Bugün bol bol dua edelim hep birlikte bildiğim bazı şeyleri paylaşmak istiyorum isteyen yapsın hayırlısiyla Yüce Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..
Cuma günü sabah yani bu vakitlerde YA RAKİB (312) Rabbim ne dileğimiz varsa kabul edermiş..
Cuma günü akşam ezanına 45 dakika kala “Ya Meliki Muktedir sin Allah’ım bana yardım et” ismini (100) defa tekrarlayıp sonrada dileğinizi dileyin, sıkıntınız gider,huzur ve rahata erersiniz.
Cuma günü ikindi namazı ile güneş batmasına kadar olan zaman diliminde Allah’dan isteyin. Dua edin.
Cuma günü”La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”” bu dua ile dua eder ve Allah’dan isterse ,Allah mutlaka duanıza karşılk verir.
Cuma günü ikindi namazından sonra 17 defa Ayetel Kursi okuyanın dileği kabul olur.
Kızlar hiçbiri zor şeyler değil Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin inşallah.. Allah rızası için içtenlikle yapalım dualarımızı...
Estağfurullah çekip bol bol salavat getirmeyide ihmal etmeyelim.
Ne demek canım Allah senden de razı olsun :*Allah razı olsun cano
Can'ım çok sağol amin inşallah Göğüslerimde sızlama oldu bnm biraz anladım ama tam da umutlanmak istemedim 4 gün geçmişti adetim test yaptım Dün gittik daha çok minik dddi doktor ultrason da görünmez dedi haftaya gidicez bakalımGözün aydın cici anne Rabbim zamanı geldiğinde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş bizede dua et ama belirtilerini bizimle paylaşırmısın
İnşallah senin de güzel haberlerinizi alırız Bn geçen ay adetimin 5. Günü başladım Can'ım 5 gün içtim günde 1 taneAyy canimm nasıl güzel ne zaman başlamıştın klomene bende öyle sadece klomen kullandım. Bu ay
Ay insallah kuzum benimde göğüs uçlarım acımaya başladı kasıklarim bi anda sancı giriyo bi yanıyorum bi üşüyorum başım dönüyor bakalimm.haydi hayırlısı kuzumİnşallah senin de güzel haberlerinizi alırız Bn geçen ay adetimin 5. Günü başladım Can'ım 5 gün içtim günde 1 tane
Baş dönmesi hariç hepsi bendede var ilaç hepimize aynı etkiyi yaptı diye düşünüyorum çağla nerde bugün hiç görünmedi o naptı acaba merak ediyorumAy insallah kuzum benimde göğüs uçlarım acımaya başladı kasıklarim bi anda sancı giriyo bi yanıyorum bi üşüyorum başım dönüyor bakalimm.haydi hayırlısı kuzum
Bende bilmiyorum ki canimm ama ınsallah hepimiz hamisizdirBaş dönmesi hariç hepsi bendede var ilaç hepimize aynı etkiyi yaptı diye düşünüyorum çağla nerde bugün hiç görünmedi o naptı acaba merak ediyorum
Senin bat ne zaman cano benim bugün engeç yarınBende bilmiyorum ki canimm ama ınsallah hepimiz hamisizdir
valla bende 36 saatte birliktelik oldu daha yolun başındayım 2 hafta var sinirlenirim yıprandı ben kendimi kesip atmayı düşünüyorumAcil durum yardım lut kafam çok karışık regli ye üç gün kaldı resmen gebelik belirtisi yaşıyorum. Valla ciddiyim tanıyorum ben bu belirtileri 2 sabah tir diş fircalarken içim çıkıyor kasiklarimdaki ağrı halsizlik sabah uyanma zorluğu ama test yaptım tek çizgi çıktı mümkün değil ay cildiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?