- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.361
5. gün başladım günde iki tane aynı anda aldım 5 günde bitti iki gün sonra gittim solda 14 sağda 19 mm yumurtam vardı çarşamba iğneyi oldum dün birliktelik bekliyorum artikKızlar bende şimdi Dr çıktım banada klomen verdi adetin 5 günü kullan bitsin 2 3 gün sonra gel dedi sizde mi böyle kullandınız?
Ay ne zor bir durum bu adet günü gelmediği için tek çizgi çıkmış olabilirmi testim bilemedimvalla bende 36 saatte birliktelik oldu daha yolun başındayım 2 hafta var sinirlenirim yıprandı ben kendimi kesip atmayı düşünüyorum
Canimm benim bat 3 4 ocakSenin bat ne zaman cano benim bugün engeç yarın
ucuz testlerdense gün geçmeden göstermesi pek mümkün değil adet günü bir gün geçene kadar kendimizi tutmaktan başka çaremiz yok yoksa daha kötü kafayı yiyor insan mesela ben dün yumurtladim mı yumurtlamadim mi iğne ise yaradı mı bilmiyorum bekleyip göreceğiz 12 ocakta adet olmam lazimAy ne zor bir durum bu adet günü gelmediği için tek çizgi çıkmış olabilirmi testim bilemedim
Adet günüme 4 gün kala kanda bile çıkmadı senin idrarda çıkması mümkün değil canım kendini yıpratma bu kadar istiyosan inş hamilesindir ama adetini bekle kanda test yaptır eczaneleri zengin etmeyin :)))Ay ne zor bir durum bu adet günü gelmediği için tek çizgi çıkmış olabilirmi testim bilemedim
Günde kaç tane kullanmanı söyledi doktor biz o günleri geçirdik şafak sayıyoz bacım :))Kızlar bende şimdi Dr çıktım banada klomen verdi adetin 5 günü kullan bitsin 2 3 gün sonra gel dedi sizde mi böyle kullandınız?
Canım haklisinda çok yoğun belirti yaşıyorum sabah bir ara bankanın önünde afedersin midem ağzımdan gelicekti ben o bulantı şeklini çok iyi tanıyorum bilemedim kiAdet günüme 4 gün kala kanda bile çıkmadı senin idrarda çıkması mümkün değil canım kendini yıpratma bu kadar istiyosan inş hamilesindir ama adetini bekle kanda test yaptır eczaneleri zengin etmeyin :)))
Canım bu biraz yan etkileri fazla olan bir ilaç tamamen hormon içeriyor. Ayrıca yumurta catlamassa kiste çeviriyor. Yani kesinlikle doktor kontrollunde kullanılmalı. Tabiki sen bilirsinYumurtalıklarımda sorun olmadığı halde bu ilaçtan kullanıp hemen hamile kalmak istiyorum olur mu kızlar
Sen tedavi falan görüyomusun istersen kanda baktır hamile gibi görünüyo belirtin ama bilemiyorumCa
Canım haklisinda çok yoğun belirti yaşıyorum sabah bir ara bankanın önünde afedersin midem ağzımdan gelicekti ben o bulantı şeklini çok iyi tanıyorum bilemedim ki
2 ay önce düşük yaptım rahim filmi çektirdim bu ay günde 1 klomen kullandım. Ama yumurtam geç büyüdü hiç bilmiyorum ne olduSen tedavi falan görüyomusun istersen kanda baktır hamile gibi görünüyo belirtin ama bilemiyorum
Bu ilaç sürekli kontrol gerektiren bi ilaç canım doktor kontrolünde olması gerek kafana göre kullanma kist ola biliyor bide onunla uğraşırsın madem yumurta problemin yok neden gebe kalamoyosun başka sorunmu varYumurtalıklarımda sorun olmadığı halde bu ilaçtan kullanıp hemen hamile kalmak istiyorum olur mu kızlar
Düşük kaç aylıktıCanım
2 ay önce düşük yaptım rahim filmi çektirdim bu ay günde 1 klomen kullandım. Ama yumurtam geç büyüdü hiç bilmiyorum ne oldu
Daha yeniydi canım hcg hormonu 586 ya çıktı ve dustuDüşük kaç aylıktı
Ben 9 haftalik ikizlerimi düşük yaptım bir sure önce oyuzden birdaha geç hamile kalmaktan korkuyorum bu ilacı kullanmak istiyorumBu ilaç sürekli kontrol gerektiren bi ilaç canım doktor kontrolünde olması gerek kafana göre kullanma kist ola biliyor bide onunla uğraşırsın madem yumurta problemin yok neden gebe kalamoyosun başka sorunmu var
Kimyasal gebelik geçmiş olsun tedaviylemi oldu birde hsg neden çektirdin tüplerin kapalı olsa düşük olmazdıDaha yeniydi canım hcg hormonu 586 ya çıktı ve dustu
Saglıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyo üzülme canım normal yollamı gebe kaldın eğer öyleyse yine kala bilirsin ama bu ilaç genelde yumurta problemi olanlara uygulanıyor istersen doktora git bi sor belki sanada verir çerez gibi dagıtıyolar zatin klomeni doktorlar:))B
Ben 9 haftalik ikizlerimi düşük yaptım bir sure önce oyuzden birdaha geç hamile kalmaktan korkuyorum bu ilacı kullanmak istiyorum
Çerez gibi mi:)bende herkeze vermezler diye düşünüyodum çok sevindim..evet normal yolla kalmıştımSaglıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyo üzülme canım normal yollamı gebe kaldın eğer öyleyse yine kala bilirsin ama bu ilaç genelde yumurta problemi olanlara uygulanıyor istersen doktora git bi sor belki sanada verir çerez gibi dagıtıyolar zatin klomeni doktorlar:))
Yok doğal oldu benim yaşım 38 hatta bu gün 39 oldu yumurtlama sorunum yok ama yaştan kalitesi düşük dr filmden sonra daha kolay olucani söylediKimyasal gebelik geçmiş olsun tedaviylemi oldu birde hsg neden çektirdin tüplerin kapalı olsa düşük olmazdı
veriyorlar sorun olmuyor ama takiip sartÇerez gibi mi:)bende herkeze vermezler diye düşünüyodum çok sevindim..evet normal yolla kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?