klomen kullananlar varmı?

Kızlar bende şimdi Dr çıktım banada klomen verdi adetin 5 günü kullan bitsin 2 3 gün sonra gel dedi sizde mi böyle kullandınız?
5. gün başladım günde iki tane aynı anda aldım 5 günde bitti iki gün sonra gittim solda 14 sağda 19 mm yumurtam vardı çarşamba iğneyi oldum dün birliktelik bekliyorum artik

Ay ne zor bir durum bu adet günü gelmediği için tek çizgi çıkmış olabilirmi testim bilemedim
ucuz testlerdense gün geçmeden göstermesi pek mümkün değil adet günü bir gün geçene kadar kendimizi tutmaktan başka çaremiz yok yoksa daha kötü kafayı yiyor insan mesela ben dün yumurtladim mı yumurtlamadim mi iğne ise yaradı mı bilmiyorum bekleyip göreceğiz 12 ocakta adet olmam lazim

Ay ne zor bir durum bu adet günü gelmediği için tek çizgi çıkmış olabilirmi testim bilemedim
Adet günüme 4 gün kala kanda bile çıkmadı senin idrarda çıkması mümkün değil canım kendini yıpratma bu kadar istiyosan inş hamilesindir ama adetini bekle kanda test yaptır eczaneleri zengin etmeyin :)))

Ca
Adet günüme 4 gün kala kanda bile çıkmadı senin idrarda çıkması mümkün değil canım kendini yıpratma bu kadar istiyosan inş hamilesindir ama adetini bekle kanda test yaptır eczaneleri zengin etmeyin :)))
Canım haklisinda çok yoğun belirti yaşıyorum sabah bir ara bankanın önünde afedersin midem ağzımdan gelicekti ben o bulantı şeklini çok iyi tanıyorum bilemedim ki

Ca
Yumurtalıklarımda sorun olmadığı halde bu ilaçtan kullanıp hemen hamile kalmak istiyorum olur mu kızlar
Canım bu biraz yan etkileri fazla olan bir ilaç tamamen hormon içeriyor. Ayrıca yumurta catlamassa kiste çeviriyor. Yani kesinlikle doktor kontrollunde kullanılmalı. Tabiki sen bilirsin

Ca

Canım haklisinda çok yoğun belirti yaşıyorum sabah bir ara bankanın önünde afedersin midem ağzımdan gelicekti ben o bulantı şeklini çok iyi tanıyorum bilemedim ki
Sen tedavi falan görüyomusun istersen kanda baktır hamile gibi görünüyo belirtin ama bilemiyorum

Yumurtalıklarımda sorun olmadığı halde bu ilaçtan kullanıp hemen hamile kalmak istiyorum olur mu kızlar
Bu ilaç sürekli kontrol gerektiren bi ilaç canım doktor kontrolünde olması gerek kafana göre kullanma kist ola biliyor bide onunla uğraşırsın madem yumurta problemin yok neden gebe kalamoyosun başka sorunmu var

B
Bu ilaç sürekli kontrol gerektiren bi ilaç canım doktor kontrolünde olması gerek kafana göre kullanma kist ola biliyor bide onunla uğraşırsın madem yumurta problemin yok neden gebe kalamoyosun başka sorunmu var
Ben 9 haftalik ikizlerimi düşük yaptım bir sure önce oyuzden birdaha geç hamile kalmaktan korkuyorum bu ilacı kullanmak istiyorum

B

Ben 9 haftalik ikizlerimi düşük yaptım bir sure önce oyuzden birdaha geç hamile kalmaktan korkuyorum bu ilacı kullanmak istiyorum
Saglıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyo üzülme canım normal yollamı gebe kaldın eğer öyleyse yine kala bilirsin ama bu ilaç genelde yumurta problemi olanlara uygulanıyor istersen doktora git bi sor belki sanada verir çerez gibi dagıtıyolar zatin klomeni doktorlar:))

Çerez gibi mi:)bende herkeze vermezler diye düşünüyodum çok sevindim..evet normal yolla kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…