- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.381
Doğum Günün Kutlu Olsun canım bende hsg çekildim ama 4 aylık düşügüm oldu tekrar gebelik olmadığı için tüplerime baktılar kürtajdan sonra kapanmış olur diye ama 2 ay oldu çekileli bendede hala tık yok doktor biraz kandırmaca konuşmuş hayırlısı olsun canımYok doğal oldu benim yaşım 38 hatta bu gün 39 oldu yumurtlama sorunum yok ama yaştan kalitesi düşük dr filmden sonra daha kolay olucani söyledi
Çok teşekkür ederim. Çok üzüldüm hissetmissinde zor olmuştur. Rabbim veriyor ışte sabrını. İnsaallah bir önce hayırlı haberini alırsınDoğum Günün Kutlu Olsun canım bende hsg çekildim ama 4 aylık düşügüm oldu tekrar gebelik olmadığı için tüplerime baktılar kürtajdan sonra kapanmış olur diye ama 2 ay oldu çekileli bendede hala tık yok doktor biraz kandırmaca konuşmuş hayırlısı olsun canım
Amin canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinÇok teşekkür ederim. Çok üzüldüm hissetmissinde zor olmuştur. Rabbim veriyor ışte sabrını. İnsaallah bir önce hayırlı haberini alırsın
yumurta kalitesi düşüyor yaş ilerledikçe inş herşey yolunda gider ama fazla zaman kaybetmeyin deneyimli bir tüp bebek merkezine gidin istersenizYok doğal oldu benim yaşım 38 hatta bu gün 39 oldu yumurtlama sorunum yok ama yaştan kalitesi düşük dr filmden sonra daha kolay olucani söyledi
Bende yaşlanıyorum desene yaş 30 şimdiden yumurtalarım tembelleşmiş :))) eyvah eyvah kız yaştan ziyade 20 yaşındaki insandada var bu tembellikyumurta kalitesi düşüyor yaş ilerledikçe inş herşey yolunda gider ama fazla zaman kaybetmeyin deneyimli bir tüp bebek merkezine gidin isterseniz
Canım haklisinda suan ekonomik olarak imkanımız musait değil yaştan dolayı Sgk karşılamıyor.Kismette varsa olacak yapılacak bişey yokyumurta kalitesi düşüyor yaş ilerledikçe inş herşey yolunda gider ama fazla zaman kaybetmeyin deneyimli bir tüp bebek merkezine gidin isterseniz
Doğru söylüyorsun valla gencecik kızlara menapoz teşhisi konuyor. Eskiden kadınlar 50 yaşına kadar doguruyormus.Bunların hepsi sağlıksız yaşamdanBende yaşlanıyorum desene yaş 30 şimdiden yumurtalarım tembelleşmiş :))) eyvah eyvah kız yaştan ziyade 20 yaşındaki insandada var bu tembellik
Canım başka çocuk varmı?Canım haklisinda suan ekonomik olarak imkanımız musait değil yaştan dolayı Sgk karşılamıyor.Kismette varsa olacak yapılacak bişey yok
Yediğimiz içtigimiz hep hormonlu gerçektende eskiden herşey çok daha saglıklıymışD
Doğru söylüyorsun valla gencecik kızlara menapoz teşhisi konuyor. Eskiden kadınlar 50 yaşına kadar doguruyormus.Bunların hepsi sağlıksız yaşamdan
Yok malesef 10 ay önce evlendimCanım başka çocuk varmı?
inşallah olur canım Rabbim gönlüne göre versinCanım haklisinda suan ekonomik olarak imkanımız musait değil yaştan dolayı Sgk karşılamıyor.Kismette varsa olacak yapılacak bişey yok
Ooo taze gelin mutluluklar dilerim canım Rabbim gönlünüze göre versin inşYok malesef 10 ay önce evlendim
Cano durumun nasılinşallah olur canım Rabbim gönlüne göre versin
3 sene aynı yerde calistik eşimle daha önce evlenmiş ayrılmış sessiz sakin kendi halinde bir adam. Dedim daha iyisini mi bulcam dedim ben teklif ettim dışarda görüşmeyi iki ayda da evlendik. İyikide yapmışım resmen düğünden sonra aşık oldum kocama. Ama bizim sinavimizda bu sanırım rabbim hayirlisini versinOoo taze gelin mutluluklar dilerim canım Rabbim gönlünüze göre versin inş
Hepimizin farklı farklı hikayesi var eşinin çocuğu varmı canım3 sene aynı yerde calistik eşimle daha önce evlenmiş ayrılmış sessiz sakin kendi halinde bir adam. Dedim daha iyisini mi bulcam dedim ben teklif ettim dışarda görüşmeyi iki ayda da evlendik. İyikide yapmışım resmen düğünden sonra aşık oldum kocama. Ama bizim sinavimizda bu sanırım rabbim hayirlisini versin
Evet 14 yaşında oğlu varHepimizin farklı farklı hikayesi var eşinin çocuğu varmı canım
Sende haklı olarak ikinizin ortak bi çocuğu olsun istiyorsun inş sende en kısa zamanda anneligi tadarsın canımEvet 14 yaşında oğlu var
Günde kaç tane kullanmanı söyledi doktor biz o günleri geçirdik şafak sayıyoz bacım :))[/QUOTE
Benimde yok çabuk olsun diye yazdıYumurtalıklarımda sorun olmadığı halde bu ilaçtan kullanıp hemen hamile kalmak istiyorum olur mu kızlar
Yaa peki nezaman kullanmaya başladınızBenimde yok çabuk olsun diye yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?