klomen kullananlar varmı?

Yok doğal oldu benim yaşım 38 hatta bu gün 39 oldu yumurtlama sorunum yok ama yaştan kalitesi düşük dr filmden sonra daha kolay olucani söyledi
Doğum Günün Kutlu Olsun canım bende hsg çekildim ama 4 aylık düşügüm oldu tekrar gebelik olmadığı için tüplerime baktılar kürtajdan sonra kapanmış olur diye ama 2 ay oldu çekileli bendede hala tık yok doktor biraz kandırmaca konuşmuş hayırlısı olsun canım

Çok teşekkür ederim. Çok üzüldüm hissetmissinde zor olmuştur. Rabbim veriyor ışte sabrını. İnsaallah bir önce hayırlı haberini alırsın

yumurta kalitesi düşüyor yaş ilerledikçe inş herşey yolunda gider ama fazla zaman kaybetmeyin deneyimli bir tüp bebek merkezine gidin isterseniz
Bende yaşlanıyorum desene yaş 30 şimdiden yumurtalarım tembelleşmiş :))) eyvah eyvah kız yaştan ziyade 20 yaşındaki insandada var bu tembellik

yumurta kalitesi düşüyor yaş ilerledikçe inş herşey yolunda gider ama fazla zaman kaybetmeyin deneyimli bir tüp bebek merkezine gidin isterseniz
Canım haklisinda suan ekonomik olarak imkanımız musait değil yaştan dolayı Sgk karşılamıyor.Kismette varsa olacak yapılacak bişey yok

D
Bende yaşlanıyorum desene yaş 30 şimdiden yumurtalarım tembelleşmiş :))) eyvah eyvah kız yaştan ziyade 20 yaşındaki insandada var bu tembellik
Doğru söylüyorsun valla gencecik kızlara menapoz teşhisi konuyor. Eskiden kadınlar 50 yaşına kadar doguruyormus.Bunların hepsi sağlıksız yaşamdan

Ooo taze gelin mutluluklar dilerim canım Rabbim gönlünüze göre versin inş
3 sene aynı yerde calistik eşimle daha önce evlenmiş ayrılmış sessiz sakin kendi halinde bir adam. Dedim daha iyisini mi bulcam dedim ben teklif ettim dışarda görüşmeyi iki ayda da evlendik. İyikide yapmışım resmen düğünden sonra aşık oldum kocama. Ama bizim sinavimizda bu sanırım rabbim hayirlisini versin

Hepimizin farklı farklı hikayesi var eşinin çocuğu varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…