- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.401
Pazar günü baslicamYaa peki nezaman kullanmaya başladınız
Anladım doktor takibinde mi kullanicaksiniz yoksa ilaç bitene kadar mıPazar günü baslicam
Evet canım hemde çok istiyorum. Hayatta başka hiç bir amacım yok. Rabbim bana sukretmesini bilen bir kadınin mutlu olması için herşeyi nasip etti. Birde hayırlı evlat nasip ederse daha ne isterim kiSende haklı olarak ikinizin ortak bi çocuğu olsun istiyorsun inş sende en kısa zamanda anneligi tadarsın canım
Ilac 10 tane 5 günlük bitince 2 3 gün sonra gel dediAnladım doktor takibinde mi kullanicaksiniz yoksa ilaç bitene kadar mı
Ins olur tutmuştur canim5. gün başladım günde iki tane aynı anda aldım 5 günde bitti iki gün sonra gittim solda 14 sağda 19 mm yumurtam vardı çarşamba iğneyi oldum dün birliktelik bekliyorum artik
HAdi inşallah rabbim sağlıklı evlatlar versin bu ilaçla çok ikizleri olan var ben oyuzden kullanicam inşallh sizinde ikiz olurr:)tabi sağlıklı ve hayırlı şekilde...Ilac 10 tane 5 günlük bitince 2 3 gün sonra gel dedi
Hayırlı olsun sağlıklı olsun da 11 yaşında oğlum var bitane daha olsun yeterHAdi inşallah rabbim sağlıklı evlatlar versin bu ilaçla çok ikizleri olan var ben oyuzden kullanicam inşallh sizinde ikiz olurr:)tabi sağlıklı ve hayırlı şekilde...
Benim gibi ikizden korkan biri daha çıktı:))) Rabbim 1 tane sağlıklı sihatli versin ikincisini sizlere nasip etsin inşHayırlı olsun sağlıklı olsun da 11 yaşında oğlum var bitane daha olsun yeter
Yüzde 90 tek yüzde 10 ikiz yüzde 1 üçüz gebelik olurmuş recetede öyle yazıyoHAdi inşallah rabbim sağlıklı evlatlar versin bu ilaçla çok ikizleri olan var ben oyuzden kullanicam inşallh sizinde ikiz olurr:)tabi sağlıklı ve hayırlı şekilde...
AynenBenim gibi ikizden korkan biri daha çıktı:))) Rabbim 1 tane sağlıklı sihatli versin ikincisini sizlere nasip etsin inş
Açık lise okuyorum mesleğim olsun istiyorum o zaman hiç birşey yapamamBenim gibi ikizden korkan biri daha çıktı:))) Rabbim 1 tane sağlıklı sihatli versin ikincisini sizlere nasip etsin inş
%90 a girim bana yeter:))))Yüzde 90 tek yüzde 10 ikiz yüzde 1 üçüz gebelik olurmuş recetede öyle yazıyo
Neden korkuyosunuz ki. ve bu ilaca adetin 5. Gününde mi başlanması lazımBenim gibi ikizden korkan biri daha çıktı:))) Rabbim 1 tane sağlıklı sihatli versin ikincisini sizlere nasip etsin inş
Senin adına sevindim canım bende oğlumu 22 yaşında dogurmustumBende klomen işe yaramamıştı kızlar bu ay aşılama yaptırdıö puregon iğne kullandım o işe yaradı çok şükür 10. Cu günümdeyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 22 yaşında 2 yıllık evliyim polistik over sendromum var
İşe yaradı derken canım yumurtanımı geliştirmedi anlamadımBende klomen işe yaramamıştı kızlar bu ay aşılama yaptırdıö puregon iğne kullandım o işe yaradı çok şükür 10. Cu günümdeyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 22 yaşında 2 yıllık evliyim polistik over sendromum var
Şuan beklemedeyim cnm 15. Gün belli olucak işte inş tutmuştur işe yaradı dediğim yumurtladm yumurtam büyüdüSenin adına sevindim canım bende oğlumu 22 yaşında dogurmustum
Evet cnm klomen yumurtamı geliştirmemişti 3 ay kullandm işe yaramadı artıkın puregonla yuöurtam oluştu gelişti aşılamam oldu 10. Günümdeyimİşe yaradı derken canım yumurtanımı geliştirmedi anlamadım
Sen aşılama mi yaptırdın canımEvet cnm klomen yumurtamı geliştirmemişti 3 ay kullandm işe yaramadı artıkın puregonla yuöurtam oluştu gelişti aşılamam oldu 10. Günümdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?