klomen kullananlar varmı?

rüyayla alakalı derken canım biraz daha açarmısın

çok sevindim canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bize de dua et :)

yani şimdi ben hamile kalıyorum ve rüyamda korkunç şeyler görüyorum ondan sonrada düşük oluyor yani 3 harfliler izin vermediğini söylüyorlar duymusmuydunuz daha önce buna benzer seyller.
duymadım canım ama rüyaları hayra yor kötü şeyler getirme aklına.hayırlı şeyler düşünelim ki iyi olsun :)

Maşallah sana cnimm Rabbim bize de nasip etsin insallahhh

yani şimdi ben hamile kalıyorum ve rüyamda korkunç şeyler görüyorum ondan sonrada düşük oluyor yani 3 harfliler izin vermediğini söylüyorlar duymusmuydunuz daha önce buna benzer seyller.
Canimm ben hiç duymadim öyle bişey sen bol bol dua et yatarken Felak nas ayetel kursu oku dikkat et wc de banyo da hiçbişey olmaz Allahın izniyle

Aynen öyle kuzum ben diş hemsiresiyim ağız ve diş hastanesinde çalışıyorum. Sen nerde çalışıyosun
ayyy seni Allah mı gönderdi kuzum bana :) dişim ağrıyor bir haftadır ilaç da almadım birde 20 lik diş üstten en arkadaki.çektirmekten korkuyorum ağzımı açamam ki o kadar ben.nasıl geçer bu canım :) bu arada bende meb de memurum canım :)

Ayy bugün hep bi yanlıs anlama ne kadar güzel canumm hayirli evlat olsun inşallah kuzucunnn

Amin cnm . En kısa zamanda sizlerede olsn :) Bu arada ben klomen kullanırken bal tarçın çörekotu kürünü uygulamıştım . Artık hangisi vesile oldu bilemeyeceğim :)

Canimm 20 lik dişler genelde çekiliyor çok bir işlevi olmadığı için ama yakın zamanda hiç röntgen çektirdin bakıldı mi belki önündeki dişe baskı yapiyodur yada çürümüştür ama genel itibariyle cekim uygulanır geçmiş olsun canimm karanfil koy varsa şimdilik veya da ağrı kesici al.. bide en yakın zamanda bi doktora görün hamile kaldıktan sonra çok zor olur senin için genel diş muayeneni yaptır kuzucukk

Amin cnm . En kısa zamanda sizlerede olsn :) Bu arada ben klomen kullanırken bal tarçın çörekotu kürünü uygulamıştım . Artık hangisi vesile oldu bilemeyeceğim :)
Kuzum ben geçen ay başladım bal tarçın çörekotu kürüne bi faydası olmadı bu ay da klomene başladım ilk defa haydi hayırlısı inşallah bizde hayirli haberler alırız paylaşırız burda HAMİLEYİM MMMMMMMMMM diye

gitmeyi isityorum canım da korkuma gidemiyorum karanfili koyayım bakalım etki edecekmi şiddetlenirse artık gideriz napalım mecbur.çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…