- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
rüyayla alakalı derken canım biraz daha açarmısınhimm evet canım benim de oyle olmuştu ben bir yil içerisinde 4 defa yaşadım geçen ay baya 215 ti ama yinede düşükle sonuçlandı birde bana ruyalarla alakalı olduğunu söylüyor kimileri bilemedim siz duydunuz mu kızlar böyle rüyayla felan alakalı olduğunu
çok sevindim canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bize de dua et :)Ben kullandım 2 kere. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım düştü. İkincisinde negatif. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu ilacın bana çok faydası oldu. Yumurtlamiyirdum yumurtlamaya başladım adetim düzene girdi vs . Ve son kullanmadan 3 ay snra hamile kaldım
yani şimdi ben hamile kalıyorum ve rüyamda korkunç şeyler görüyorum ondan sonrada düşük oluyor yani 3 harfliler izin vermediğini söylüyorlar duymusmuydunuz daha önce buna benzer seyller.rüyayla alakalı derken canım biraz daha açarmısın
duymadım canım ama rüyaları hayra yor kötü şeyler getirme aklına.hayırlı şeyler düşünelim ki iyi olsun :)yani şimdi ben hamile kalıyorum ve rüyamda korkunç şeyler görüyorum ondan sonrada düşük oluyor yani 3 harfliler izin vermediğini söylüyorlar duymusmuydunuz daha önce buna benzer seyller.
Aminnn canimm hayırlı haberlerini bekliyoruzewt bisi kalmadi 9 10 gun inşallah hamiş oluruz hepimiz bu ay ben haber veririm burdan bakalm artık kısmet..
Aynen kuzum tanışalım tabisi ben antalyaliyim ama erzurum da yaşıyorm sen nerdensin bakimmmhahahahah evet valla kendimden korkmaya başladım resmen :) sen nerdensin sahi ya :) tanışalım iyice bari:)
Maşallah sana cnimm Rabbim bize de nasip etsin insallahhhBen kullandım 2 kere. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım düştü. İkincisinde negatif. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu ilacın bana çok faydası oldu. Yumurtlamiyirdum yumurtlamaya başladım adetim düzene girdi vs . Ve son kullanmadan 3 ay snra hamile kaldım
Canimm ben hiç duymadim öyle bişey sen bol bol dua et yatarken Felak nas ayetel kursu oku dikkat et wc de banyo da hiçbişey olmaz Allahın izniyleyani şimdi ben hamile kalıyorum ve rüyamda korkunç şeyler görüyorum ondan sonrada düşük oluyor yani 3 harfliler izin vermediğini söylüyorlar duymusmuydunuz daha önce buna benzer seyller.
oyyy kuzum uzağız baya ben balıkesire deyim.Aynen kuzum tanışalım tabisi ben antalyaliyim ama erzurum da yaşıyorm sen nerdensin bakimmm
Amaa yaa bi an keşke burda olsa demiştim tanisirdik... ne güzel dimi hiç görmeden sevebiliyoruzzoyyy kuzum uzağız baya ben balıkesire deyim.
hahah aynen canım hafta sonları buluşup konuşurduk ne güzel olurdu olsun mesafeler olsa da arkadaşlıklar çok güzel yinede nerde çalışıyorsun senAmaa yaa bi an keşke burda olsa demiştim tanisirdik... ne güzel dimi hiç görmeden sevebiliyoruzz
İnşallah canimm yaa sende sağlıkla al kucagina hamissin demi yanlış olmasın
Aynen öyle kuzum ben diş hemsiresiyim ağız ve diş hastanesinde çalışıyorum. Sen nerde çalışıyosunhahah aynen canım hafta sonları buluşup konuşurduk ne güzel olurdu olsun mesafeler olsa da arkadaşlıklar çok güzel yinede nerde çalışıyorsun sen
Ayy bugün hep bi yanlıs anlama ne kadar güzel canumm hayirli evlat olsun inşallah kuzucunnn10 ay önce aldım canım çok şükürDarısı sizlerin başına inşallah
ayyy seni Allah mı gönderdi kuzum bana :) dişim ağrıyor bir haftadır ilaç da almadım birde 20 lik diş üstten en arkadaki.çektirmekten korkuyorum ağzımı açamam ki o kadar ben.nasıl geçer bu canım :) bu arada bende meb de memurum canım :)Aynen öyle kuzum ben diş hemsiresiyim ağız ve diş hastanesinde çalışıyorum. Sen nerde çalışıyosun
Ayy bugün hep bi yanlıs anlama ne kadar güzel canumm hayirli evlat olsun inşallah kuzucunnn
çok sevindim senin adına canım :) darısı başımıza artık :)Amin cnm . En kısa zamanda sizlerede olsn :) Bu arada ben klomen kullanırken bal tarçın çörekotu kürünü uygulamıştım . Artık hangisi vesile oldu bilemeyeceğim :)
Canimm 20 lik dişler genelde çekiliyor çok bir işlevi olmadığı için ama yakın zamanda hiç röntgen çektirdin bakıldı mi belki önündeki dişe baskı yapiyodur yada çürümüştür ama genel itibariyle cekim uygulanır geçmiş olsun canimm karanfil koy varsa şimdilik veya da ağrı kesici al.. bide en yakın zamanda bi doktora görün hamile kaldıktan sonra çok zor olur senin için genel diş muayeneni yaptır kuzucukkayyy seni Allah mı gönderdi kuzum bana :) dişim ağrıyor bir haftadır ilaç da almadım birde 20 lik diş üstten en arkadaki.çektirmekten korkuyorum ağzımı açamam ki o kadar ben.nasıl geçer bu canım :) bu arada bende meb de memurum canım :)
Kuzum ben geçen ay başladım bal tarçın çörekotu kürüne bi faydası olmadı bu ay da klomene başladım ilk defa haydi hayırlısı inşallah bizde hayirli haberler alırız paylaşırız burda HAMİLEYİM MMMMMMMMMM diyeAmin cnm . En kısa zamanda sizlerede olsn :) Bu arada ben klomen kullanırken bal tarçın çörekotu kürünü uygulamıştım . Artık hangisi vesile oldu bilemeyeceğim :)
gitmeyi isityorum canım da korkuma gidemiyorum karanfili koyayım bakalım etki edecekmi şiddetlenirse artık gideriz napalım mecbur.çok sağolCanimm 20 lik dişler genelde çekiliyor çok bir işlevi olmadığı için ama yakın zamanda hiç röntgen çektirdin bakıldı mi belki önündeki dişe baskı yapiyodur yada çürümüştür ama genel itibariyle cekim uygulanır geçmiş olsun canimm karanfil koy varsa şimdilik veya da ağrı kesici al.. bide en yakın zamanda bi doktora görün hamile kaldıktan sonra çok zor olur senin için genel diş muayeneni yaptır kuzucukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?