klomen kullananlar varmı?

Cano durumun nasıl
perşembe aşkam 36. saatte ilişki gerçekleşti cuma sabah progestan fitil kullanmaya başladı demişti doktorum zorla yerleştirdim baktım olmayacak akşam ağızdan aldım ben Pert 7den beri uyuyordum kafamı kaldıramadım bu ilaçta böyle yapıyor birde ara sıra sanki kasiklarim sızlıyor ama hiç içime doğmuyor ya olmayacak galiba

Evet cnm klomen yumurtamı geliştirmemişti 3 ay kullandm işe yaramadı artıkın puregonla yuöurtam oluştu gelişti aşılamam oldu 10. Günümdeyim
benim klomenle oldu 3 gün önce iğne vuruldum dün ilişki oldu bende şimdi beklemedeyim eğer olmazsa aşılama eşimin morfoloji bozuk çünkü senin neden aşılama yapıldı

benim klomenle oldu 3 gün önce iğne vuruldum dün ilişki oldu bende şimdi beklemedeyim eğer olmazsa aşılama eşimin morfoloji bozuk çünkü senin neden aşılama yapıldı
Bnm pkos dan dolayı cnm biz istedik zaten 2 yıl oldu olsun dedik napalım cnm hayırlısı artık ilşkiyi ne kdr verdi doktor bize aşılamadan sonra adete kadr gün aşırı dedi biz aşılamadan bi gün sonra başladık

Kc mg progestanın cnm ben 200 mg ağızdan kullanıyorum ağızdan verdi doktor bana sabah akşam kullanıyorum içtikten sonra sersem gibi oluyorum 3 ay öncesine kadrda adet düzenleyici olarak kullanıordum 100 mgsini günde 3 kere ağızdan. Doktor çocuk düşünüorum die uygun görmüştü ilacı .ordan alışkınım biraz ilaca

bir 36. saatte olsun dedi sonra gün aşırı inş tutar Rabbim hepimize hayırlısıyla verir inş amiiinn

ara sıra bende alıyordum ama ara verince vücud unutuyor yarın aldım mı bu kadar olmaz heralde ya olmayacak zaten boşuna içiyorum ilacı da

benimkide 200luk heralde ondan hep 100luk kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…