klomen kullananlar varmı?

Aynı cnm 100lük üç tane içilıo çünki ben bi kere sabah öğle akşam içiodum sonraki ay içmiodum sonraki ay sabah 1 akşam 2 içiodum öle düzene girdi adetim diğer ay gene içmiodum
düzensizlik pco dan kaynaklanıyor zaten bakalım doğum yaptıktan sonra yine olacak mi

kanda baktır sakın test yapıp kafanı karıştırma erkende yapma birde aşılama fiyatı ne kadar nerde oturuyorsun
Bugun yaptım negatifi gördüm kanda baktırcam artıkın..
balıkesir 1500 ün üstünde bişi tuttu bizim 70 ilk muayane 125 tahlil 200 aşılamanın ilk ücreti 190dan 3 kutu ilaç kullandım(normalde 240 hastanede 190dı) iğnesine vermedik para doktor verdi son kutudan ilaçta arttı. 70 çatlatma iğnesi o normal her yerde fiyatı aynı 400 de aşılama günü verdik cnm ama yumurtlama kontrolüne çağrdığjnda muayane ücreti vermedik hastaneye .

bakalım ya bende olmazsam eşim test verecek inş düzelmiştir aşılama bile zor bu durumda

Bende namazimi kilip dua ettim önce sabaha kadar yattım kalkmadim inşallah tutar ya canım ikimizde aynı gün ogrencez belirtilerimizi fln beraber takip edelim

Son düzenleme:
Protestan i oglumda düşük olmasın diye kullanmıştım hamile kalmak içinde mi kullanılıyor

Bende namazimi kilip dua ettim önce sabaha kadar yattım kalkmadim inşallah tutar ya canım ikimizde aynı gün ogrencez belirtilerimizi fln beraber takip edelim
sağ kasigim da sızlama var açaba diyorum çatlamadı mi ama ateş olcuyordum 1 derece yükseldi bilmiyorum bakalım sen ne zaman vuruldun iğneni yumurtan ne kadar di

Vajınal yolla kullanırsan o yan etkiler ortadan kalkar canım

sağ kasigim da sızlama var açaba diyorum çatlamadı mi ama ateş olcuyordum 1 derece yükseldi bilmiyorum bakalım sen ne zaman vuruldun iğneni yumurtan ne kadar di
Bende 2 gün önce yani çarşamba wuruldum sağ tarafta 19 mm yumurta oldu 2 tane daha vardı ama onlar küçük dedi doktor dün geceyi değerlendirdik gün aşırı ilişki. . Benimde sağ tarafımda ağrı war ovulasyon testi igneyi wuruldugum günden beri hep koyu çizgi acaba catlamadimi diorum neden 3 gündür koyu? Seni kendime çok benzettim yanlış takip etmediysem konusmalari benimde 5 yaşında bi kızım var 2 sene doğum kontrol kapı kullandım 1 sene eşim korundu 2 senedir de çocuk istioruz ama ya olmuyo olsada düşük oluyo ben de de pco var bakalım neler yasicaz bende ayin 12 sinde test yapıcam inşallah pozitifi görürüz cnm ya

Neden korkuyosunuz ki. ve bu ilaca adetin 5. Gününde mi başlanması lazım
Benim 8 yasında kızım var canım 1 tane daha olsun yeter o yüzden ikiz isteyenlere Rabbim nasip etsin
Aşılamadan sonra ilişki oluyomu ya ben zannediyom aşılama oluyor günü geçince tahlil yapılıyor aşılama olduktan sonra yumurtaya siperm yerleştiriyolar sonrada tuttumu tutmadımı diye tahlil yapıyolar biliyodum

Aynı kız aynı değişik birşey yok dusuklerin nasıldı ben hiç kürtaj filan olmadım çok şükür hiç tutunamadi değerim en fazla 20ye kadar yükseldi 3 ay üst üste oldu hapı bıraktıktan sonra oldu yumurta kalitesinide bozabiliyomus doğum kontrol hapları bakalım neler olacak seninle beraber bekleyelim bakalım ismin neydi nerde oturuyorsun

bende salı günü gittim sağda 19 solda 14tu ama ben ondan pek ümitli değilim ertesi gün yani çarşamba iğneyi vuruldum dün değerlendirdik gün aşırı aynı devam progestan verdi mi sana da

Benim 1 tane kurtajim var 1 i senin gibi değerim 29 dan yukarı çıkmadı 1 tanesinide ilaçla düşürdü aylardır doktorlardayim hiç bi sebep çıkmadı ta ki yumurta takibi yaptirana kadar ozaman anladimki benim yumurtam her ay olusmuyo olusanda ise yarar olmuyo adım neşe canım Rize'de oturuyorum ya sen?

bende salı günü gittim sağda 19 solda 14tu ama ben ondan pek ümitli değilim ertesi gün yani çarşamba iğneyi vuruldum dün değerlendirdik gün aşırı aynı devam progestan verdi mi sana da
Yok bana progestan wermedi ben adetlerimi duzenlesin ve kolay hamile kalayim diye 2 ay kullandım 2. Düşügumden önce ama felaket derecede yan etkisini yaşadım ilacın 3. Ay kullanamadim o ay hamile kaldım ama sagliksiz gebelik oldu ondan beridir hiç kullanmadim her doktor tercih etmiyo o ilacı düşük tehlikesi olmadığı durumlarda canım..

Selam mesajini gordum de bende de ayni sekilde klomen etki etmedi. Igneli tedaviye basliycaz dedi doktor ama o an o kadar üzüldüm ki doktora hic bisey soramadim. Bu igne hakkinda biraz bilgi verebilir misin? Fiyati ne kadar? Doktor olumlu konustu mu? Bende pkoluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…