- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.461
Ama ağızdan vermiş doktor malsef zaten bu sabah bi tane daha alıcam başka kullanmıycamVajınal yolla kullanırsan o yan etkiler ortadan kalkar canım
İğne yumurtlamayı sağlıo . Ben puregon kullandım dışarda 240 tl hastanede 190 dı ama korkulcak bişide deil kullanmı çok kolay aşılamada geneli iğne kullanıo sen aşılama yaptırmayacaksanda kullanabilirsinSelam mesajini gordum de bende de ayni sekilde klomen etki etmedi. Igneli tedaviye basliycaz dedi doktor ama o an o kadar üzüldüm ki doktora hic bisey soramadim. Bu igne hakkinda biraz bilgi verebilir misin? Fiyati ne kadar? Doktor olumlu konustu mu? Bende pkoluyum
Cnm yumurtalıklara yakın bi yere bırakılıo spermlerBenim 8 yasında kızım var canım 1 tane daha olsun yeter o yüzden ikiz isteyenlere Rabbim nasip etsin
Aşılamadan sonra ilişki oluyomu ya ben zannediyom aşılama oluyor günü geçince tahlil yapılıyor aşılama olduktan sonra yumurtaya siperm yerleştiriyolar sonrada tuttumu tutmadımı diye tahlil yapıyolar biliyodum
Anladm sosyal guvenceniz var miydi?İğne yumurtlamayı sağlıo . Ben puregon kullandım dışarda 240 tl hastanede 190 dı ama korkulcak bişide deil kullanmı çok kolay aşılamada geneli iğne kullanıo sen aşılama yaptırmayacaksanda kullanabilirsin
Güvencemiz yok cnm etki etmeme ihtimali olduğunu düşünmüorum klomen bendede bi işe yaramamıştı iğneyi 11 gün kullaındım 12.gün istenilen büyüklükteydi yumurtamAnladm sosyal guvenceniz var miydi?
Ignenin etki etmeme gibi bi ihtimali var mi acaba? Klomen hayal kirikligina ugratti beni. Igne de oyle olursa diye korkuyorum.
Cok tesekkur ederim sagolun. Insallah benimki de büyür. Rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin hayirlisiyla bi evlat nasip etsin isteyen herkeseGüvencemiz yok cnm etki etmeme ihtimali olduğunu düşünmüorum klomen bendede bi işe yaramamıştı iğneyi 11 gün kullaındım 12.gün istenilen büyüklükteydi yumurtam
bende İstanbuldayım aslen Orduluyum ismim Gözde çok memnun oldum bakalım inş klomenle sağlıklı yumurtalarimiz olmuştur bu arada Rizeye hep gitmek istemişimdir inş bir gün kısmet olur gelirizBenim 1 tane kurtajim var 1 i senin gibi değerim 29 dan yukarı çıkmadı 1 tanesinide ilaçla düşürdü aylardır doktorlardayim hiç bi sebep çıkmadı ta ki yumurta takibi yaptirana kadar ozaman anladimki benim yumurtam her ay olusmuyo olusanda ise yarar olmuyo adım neşe canım Rize'de oturuyorum ya sen?
Tam günümde yumurtladım adetin 3günü başlamıştım ztn aşılamada 11.günümdeyin inş cnm rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kiösenin kucağını boş bırakmasınCok tesekkur ederim sagolun. Insallah benimki de büyür. Rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin hayirlisiyla bi evlat nasip etsin isteyen herkese
Canım seninde sağ kasigin ara sıra aciyor mu bacağıma doğru sızlıyor diyorum acaba catlamadimi mi yada normal miBende 2 gün önce yani çarşamba wuruldum sağ tarafta 19 mm yumurta oldu 2 tane daha vardı ama onlar küçük dedi doktor dün geceyi değerlendirdik gün aşırı ilişki. . Benimde sağ tarafımda ağrı war ovulasyon testi igneyi wuruldugum günden beri hep koyu çizgi acaba catlamadimi diorum neden 3 gündür koyu? Seni kendime çok benzettim yanlış takip etmediysem konusmalari benimde 5 yaşında bi kızım var 2 sene doğum kontrol kapı kullandım 1 sene eşim korundu 2 senedir de çocuk istioruz ama ya olmuyo olsada düşük oluyo ben de de pco var bakalım neler yasicaz bende ayin 12 sinde test yapıcam inşallah pozitifi görürüz cnm ya
Inşallah canım bende istanbulda doğdum büyüdüm ama Rizeye gelin geldim aslen rizeliyim Karadenizin heryeri güzel gerçekten. . Bu sefer olur inşallah bu ara da ovulasyon testi siliklesmeye başladı herhalde çatlama oldu bakalım öğrencez zamanı gelince... bende çok memnun oldum gozdecim:)bende İstanbuldayım aslen Orduluyum ismim Gözde çok memnun oldum bakalım inş klomenle sağlıklı yumurtalarimiz olmuştur bu arada Rizeye hep gitmek istemişimdir inş bir gün kısmet olur geliriz
Oluyo canım bazen bide otururken sanki patlicakmis gibi bi ağrı oluyo yumurtaliklarimda normaldir heraldeCanım seninde sağ kasigin ara sıra aciyor mu bacağıma doğru sızlıyor diyorum acaba catlamadimi mi yada normal mi
O klomenin yan etkileri canım birde igne olduysan en belirgin yan etkisi kasık agrısıOluyo canım bazen bide otururken sanki patlicakmis gibi bi ağrı oluyo yumurtaliklarimda normaldir heralde
Ben kullanmadım ama 2 donemdir bende oluyor Dr sordum iyi bişey dedi klomen e pazar baslicamO klomenin yan etkileri canım birde igne olduysan en belirgin yan etkisi kasık agrısı
Ben kullanmadım ama 2 donemdir bende oluyor Dr sordum iyi bişey dedi klomen e pazar baslicamO klomenin yan etkileri canım birde igne olduysan en belirgin yan etkisi kasık agrısı
Bende öyle düşündüm ama ilk defa catlatma iğnesi olduğum için tam olarak ne oluyo anlayamiyorum inşallah bidaha kullanmama gerek kalmaz bilgin için teşekkür ederimO klomenin yan etkileri canım birde igne olduysan en belirgin yan etkisi kasık agrısı
aynen bendede öyle oluyor birde acayip karnım sisOluyo canım bazen bide otururken sanki patlicakmis gibi bi ağrı oluyo yumurtaliklarimda normaldir heralde
Benimde öyle catlatma ignesinden dolayi öyle oluyomus Canim doktor sana ne zaman test yap dedi adetin gecikincemi bana 14 gün sonra yap demişti. .aynen bendede öyle oluyor birde acayip karnım sis
Klomen kullanırken akıntı oluyor bendede oldu sonra kesildi din adet günümdü ama olmadım pazartesiyi bekliyorumkızlar birşey daha soracağım iğne vurulduktan sonra akıntıniz nasıldı benim ertesi günü baya sıvı akıntım oldu rengi yumurta akı gibi değil ne öyle diyebilirim nede beyaz arası birşey yumurtladim mı acaba ama klomeni başladım 3 gün sonra çok koyu değil ama beyaz bir akıntım vardı şimdi tekrar başladı sizlerde nasıl bugün iğneden sonra 4. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?