klomen kullananlar varmı?

İğne yumurtlamayı sağlıo . Ben puregon kullandım dışarda 240 tl hastanede 190 dı ama korkulcak bişide deil kullanmı çok kolay aşılamada geneli iğne kullanıo sen aşılama yaptırmayacaksanda kullanabilirsin

Cnm yumurtalıklara yakın bi yere bırakılıo spermler
Aşılamadan sonra ilişki şansı yükseltir dedi doktorumuz ama bazı doktorlar vermio

Anladm sosyal guvenceniz var miydi?
Ignenin etki etmeme gibi bi ihtimali var mi acaba? Klomen hayal kirikligina ugratti beni. Igne de oyle olursa diye korkuyorum.

Anladm sosyal guvenceniz var miydi?
Ignenin etki etmeme gibi bi ihtimali var mi acaba? Klomen hayal kirikligina ugratti beni. Igne de oyle olursa diye korkuyorum.
Güvencemiz yok cnm etki etmeme ihtimali olduğunu düşünmüorum klomen bendede bi işe yaramamıştı iğneyi 11 gün kullaındım 12.gün istenilen büyüklükteydi yumurtam

Güvencemiz yok cnm etki etmeme ihtimali olduğunu düşünmüorum klomen bendede bi işe yaramamıştı iğneyi 11 gün kullaındım 12.gün istenilen büyüklükteydi yumurtam
Cok tesekkur ederim sagolun. Insallah benimki de büyür. Rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin hayirlisiyla bi evlat nasip etsin isteyen herkese

bende İstanbuldayım aslen Orduluyum ismim Gözde çok memnun oldum bakalım inş klomenle sağlıklı yumurtalarimiz olmuştur bu arada Rizeye hep gitmek istemişimdir inş bir gün kısmet olur geliriz

Cok tesekkur ederim sagolun. Insallah benimki de büyür. Rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin hayirlisiyla bi evlat nasip etsin isteyen herkese
Tam günümde yumurtladım adetin 3günü başlamıştım ztn aşılamada 11.günümdeyin inş cnm rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kiösenin kucağını boş bırakmasın

Canım seninde sağ kasigin ara sıra aciyor mu bacağıma doğru sızlıyor diyorum acaba catlamadimi mi yada normal mi

bende İstanbuldayım aslen Orduluyum ismim Gözde çok memnun oldum bakalım inş klomenle sağlıklı yumurtalarimiz olmuştur bu arada Rizeye hep gitmek istemişimdir inş bir gün kısmet olur geliriz
Inşallah canım bende istanbulda doğdum büyüdüm ama Rizeye gelin geldim aslen rizeliyim Karadenizin heryeri güzel gerçekten. . Bu sefer olur inşallah bu ara da ovulasyon testi siliklesmeye başladı herhalde çatlama oldu bakalım öğrencez zamanı gelince... bende çok memnun oldum gozdecim:)

Bende 3 aydır korunmuyorum 2 dönemdir kasigimda ağrı oluyor dün Dr sordum bu iyi bişey dedi

kızlar birşey daha soracağım iğne vurulduktan sonra akıntıniz nasıldı benim ertesi günü baya sıvı akıntım oldu rengi yumurta akı gibi değil ne öyle diyebilirim nede beyaz arası birşey yumurtladim mı acaba ama klomeni başladım 3 gün sonra çok koyu değil ama beyaz bir akıntım vardı şimdi tekrar başladı sizlerde nasıl bugün iğneden sonra 4. Gün

Klomen kullanırken akıntı oluyor bendede oldu sonra kesildi din adet günümdü ama olmadım pazartesiyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…