- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.481
Günüz geçmeden test yapmayın kızlar özelliklede idrar testi insanı muallakta bırakıyo en güvenlisi kanda baktırınBenimde öyle catlatma ignesinden dolayi öyle oluyomus Canim doktor sana ne zaman test yap dedi adetin gecikincemi bana 14 gün sonra yap demişti. .
Karın şişliği bende ilk günde başladı halada aynı şişlik devam ediyor 3 kilo aldım bünyemi çok etkiledi özellikle igneaynen bendede öyle oluyor birde acayip karnım sis
bana da 2 hafta sonra yap dediBenimde öyle catlatma ignesinden dolayi öyle oluyomus Canim doktor sana ne zaman test yap dedi adetin gecikincemi bana 14 gün sonra yap demişti. .
bende hala var akıntı yumurtalama günü hele nasıl ırmak gibi :) şimdide var ama o kadar değil pazartesiye kadar olmazsan direk kan ver bizede haber verKlomen kullanırken akıntı oluyor bendede oldu sonra kesildi din adet günümdü ama olmadım pazartesiyi bekliyorum
karnım bildiğin bir balon gibi iğne soksam patlarım yani o şekil inş hamis kalırız bu ay ya valla çok zor beklemek..Karın şişliği bende ilk günde başladı halada aynı şişlik devam ediyor 3 kilo aldım bünyemi çok etkiledi özellikle igne
Bende öyleyim ya tuhaf bi agri:) ben çok geç Adet oluyorum hep günüm 5 6 gün bazen daha fazla yukarı vuruyo 14. Gün test yapmayı düşünüyorum ama daha çok var..karnım bildiğin bir balon gibi iğne soksam patlarım yani o şekil inş hamis kalırız bu ay ya valla çok zor beklemek..
bunda geç olmazsın o zaman yumurtan geç çatladıgi için ileri atıyordu eğer iğneyle zamanında çatladıysa iğneden 16 gün sonra adet olmamiz lazimBende öyleyim ya tuhaf bi agri:) ben çok geç Adet oluyorum hep günüm 5 6 gün bazen daha fazla yukarı vuruyo 14. Gün test yapmayı düşünüyorum ama daha çok var..
inşallah canım sağolasın. Sanada gecmis olsun hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur ins evlatlarımızıAllah ömür verdiyse hiç bişey olmaz oglumda beya bişeyler yaşamıştım allaha şükür bişey olmadı şuan 11 yaşında rahat ol ondan önceki hamileligimde düşük tehlikesi vardı yatiyordum 15 gün olmuş oleli kan gelmese haberim yoktu.
Bende öyle düşündüm canım yumurta olmadığı zaman daha geç adet oluyodum biz şimdi 28 inde iğne olduk 10 unda test yapcaz dimi 14 gün sonrası 10 una denk geliobunda geç olmazsın o zaman yumurtan geç çatladıgi için ileri atıyordu eğer iğneyle zamanında çatladıysa iğneden 16 gün sonra adet olmamiz lazim
Evet ama eğer hamile kalmazsak ayın 12sinde adet olmamiz lazim benim kimyasallarda değerim 15 20 filandı predictor diye bir test var silik çizgi çıkarıyordu 10unda belki idrar testi yaptırabilirim yada hiç yaptırmam 15ini beklerim günüm geçsin diye bilmiyorum ya o zaman heyecandan dayanamayabilirimBende öyle düşündüm canım yumurta olmadığı zaman daha geç adet oluyodum biz şimdi 28 inde iğne olduk 10 unda test yapcaz dimi 14 gün sonrası 10 una denk gelio
valla daha çok erken perşembe yumurtamin çatlamış olması lazım bolca karın şişliği kasık ağrısı var bat 12Kizlarr merhaba nasılsınız napiyonuz belirtiler batlar ne alemde
Cane bat dün yada bugün bekliyodum bugün belimde sancı ve batma oldu acile gittim HCG baktırdım 10.5 çıktı gebelik var dedi iki gün sonra tekrar gel dedi ama bana değer sanki düşük geldi moralim biraz. BozulduKizlarr merhaba nasılsınız napiyonuz belirtiler batlar ne alemde
daha önce yaptırdın mı bu ilk miCane bat dün yada bugün bekliyodum bugün belimde sancı ve batma oldu acile gittim HCG baktırdım 10.5 çıktı gebelik var dedi iki gün sonra tekrar gel dedi ama bana değer sanki düşük geldi moralim biraz. Bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?