klomen kullananlar varmı?

Benimde öyle catlatma ignesinden dolayi öyle oluyomus Canim doktor sana ne zaman test yap dedi adetin gecikincemi bana 14 gün sonra yap demişti. .
Günüz geçmeden test yapmayın kızlar özelliklede idrar testi insanı muallakta bırakıyo en güvenlisi kanda baktırın

Klomen kullanırken akıntı oluyor bendede oldu sonra kesildi din adet günümdü ama olmadım pazartesiyi bekliyorum
bende hala var akıntı yumurtalama günü hele nasıl ırmak gibi :) şimdide var ama o kadar değil pazartesiye kadar olmazsan direk kan ver bizede haber ver

karnım bildiğin bir balon gibi iğne soksam patlarım yani o şekil inş hamis kalırız bu ay ya valla çok zor beklemek..
Bende öyleyim ya tuhaf bi agri:) ben çok geç Adet oluyorum hep günüm 5 6 gün bazen daha fazla yukarı vuruyo 14. Gün test yapmayı düşünüyorum ama daha çok var..

Bende öyleyim ya tuhaf bi agri:) ben çok geç Adet oluyorum hep günüm 5 6 gün bazen daha fazla yukarı vuruyo 14. Gün test yapmayı düşünüyorum ama daha çok var..
bunda geç olmazsın o zaman yumurtan geç çatladıgi için ileri atıyordu eğer iğneyle zamanında çatladıysa iğneden 16 gün sonra adet olmamiz lazim

kızlar eltimle kavga ettim panik atak var bende elim ayağım titredi bir ya eğer hamile kalıyorsam sinir stres engel olur mu

Allah ömür verdiyse hiç bişey olmaz oglumda beya bişeyler yaşamıştım allaha şükür bişey olmadı şuan 11 yaşında rahat ol ondan önceki hamileligimde düşük tehlikesi vardı yatiyordum 15 gün olmuş oleli kan gelmese haberim yoktu.

Allah ömür verdiyse hiç bişey olmaz oglumda beya bişeyler yaşamıştım allaha şükür bişey olmadı şuan 11 yaşında rahat ol ondan önceki hamileligimde düşük tehlikesi vardı yatiyordum 15 gün olmuş oleli kan gelmese haberim yoktu.

inşallah canım sağolasın. Sanada gecmis olsun hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur ins evlatlarımızı

bunda geç olmazsın o zaman yumurtan geç çatladıgi için ileri atıyordu eğer iğneyle zamanında çatladıysa iğneden 16 gün sonra adet olmamiz lazim
Bende öyle düşündüm canım yumurta olmadığı zaman daha geç adet oluyodum biz şimdi 28 inde iğne olduk 10 unda test yapcaz dimi 14 gün sonrası 10 una denk gelio

Bende öyle düşündüm canım yumurta olmadığı zaman daha geç adet oluyodum biz şimdi 28 inde iğne olduk 10 unda test yapcaz dimi 14 gün sonrası 10 una denk gelio
Evet ama eğer hamile kalmazsak ayın 12sinde adet olmamiz lazim benim kimyasallarda değerim 15 20 filandı predictor diye bir test var silik çizgi çıkarıyordu 10unda belki idrar testi yaptırabilirim yada hiç yaptırmam 15ini beklerim günüm geçsin diye bilmiyorum ya o zaman heyecandan dayanamayabilirim

Bu formu daha once cok görmüştüm ama dikkatimi cekmemisti.artk ben de klomene basladm cuma gunu.bi bucuk yillik evliyiz.ilk gebeligimi evliligimizin 6.ayinda esim isterken ama ben daha tam dusunmezken ilk denememizde hamile kaldm.bi bucuk ay sonra dusuk yaptm sonrasnda biraz ara verdk ama yaklask 8ay denemisizdir.artk ben istiyorum o yuzden takipli yapalim istedm bakalim neler olcak Allah kucaklarimizi bos birakmasn

Kizlarr merhaba nasılsınız napiyonuz belirtiler batlar ne alemde
Cane bat dün yada bugün bekliyodum bugün belimde sancı ve batma oldu acile gittim HCG baktırdım 10.5 çıktı gebelik var dedi iki gün sonra tekrar gel dedi ama bana değer sanki düşük geldi moralim biraz. Bozuldu

daha önce yaptırdın mı bu ilk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…