- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.501
gelişme var canım geç dollenmedir belki hadi inş iki gün sonra tekrarlarsin inş yükselir hayırlısı ile kucağına alırsın bizede umut olursunİğnenin 12. Günü yaptırmıştım 2.03 çıkmıştı yani salı günü
birde 10 kaçıncı günde çıktıİğnenin 12. Günü yaptırmıştım 2.03 çıkmıştı yani salı günü
Ayy canım hadi inşallah dur hemen bozma moralini inşallah yerleşir iyice sana bebeğin bol bol dua et bende edicemCane bat dün yada bugün bekliyodum bugün belimde sancı ve batma oldu acile gittim HCG baktırdım 10.5 çıktı gebelik var dedi iki gün sonra tekrar gel dedi ama bana değer sanki düşük geldi moralim biraz. Bozuldu
Sağol canım hayirlisiyla inşinşallah canım sağolasın. Sanada gecmis olsun hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur ins evlatlarımızı
Canım hatırlıyorum o zamanı kaç gün geçti ilk testin ustundenİğnenin 12. Günü yaptırmıştım 2.03 çıkmıştı yani salı günü
Bugün yaptırdım tahlili her 2 günde bir tekrar edilmesi gerekiyo 5. gün önce .birde 10 kaçıncı günde çıktı
Amin canım inş Allah razı olsunAyy
Ayy canım hadi inşallah dur hemen bozma moralini inşallah yerleşir iyice sana bebeğin bol bol dua et bende edicem
Aaa canım hiç bozma moralini maşallah çok güzel katlanmış 2 günde bir iki katına çıkar yani ilk testten iki gün sonra 4 olur dördüncü gün 8 olur beşinci gün 10Bugün yaptırdım tahlili her 2 günde bir tekrar edilmesi gerekiyo 5. gün önce .
2.03 bugün 10.5
Şimdi önemli olan o rakamın iki günde bir ikiye katlanmasıBugün yaptırdım tahlili her 2 günde bir tekrar edilmesi gerekiyo 5. gün önce .
2.03 bugün 10.5
Canım birde senin beklenmeyen adet tarihin neydi geçen konuşmuştuk benimde yoğun belirtilerim var demiştim cuma idrarda test yaptım çıkmadı. Benimde degerlerim böyleyse çıkmaması normal ve belirtilerim artıyorAmin canım inş Allah razı olsun
İnşallah güzel haberlerini aliriz canimm benimde bat normalde 8 ocak ama klomen kullandığım için erken yumurtladim gibi ama bilemicem kasıklarim a ağrı giriyo bazen başım dönüyor gibi oluyo başka da belirti yok bende her ay negatif olduğundan testte yapmaktan korkuyorumvalla daha çok erken perşembe yumurtamin çatlamış olması lazım bolca karın şişliği kasık ağrısı var bat 12
Ayy canimmm gördün mü bak yükseliyor degerin inşallah iki günde iki kati yükselir de miniğin seninle olur Ayy güzel bir haber aldık çok şükür benimde kasıklarim a ağrı giriyo belimde agriyo arada yarın misafirlerim gelecek ben iki gündür temizlik yapıyorum arada kasıklarim çok agriyo böyle bilmiyorum ama gebelikten çok kist mi oldu acaba diye düşünmeye başladımCane bat dün yada bugün bekliyodum bugün belimde sancı ve batma oldu acile gittim HCG baktırdım 10.5 çıktı gebelik var dedi iki gün sonra tekrar gel dedi ama bana değer sanki düşük geldi moralim biraz. Bozuldu
Canım yeni tutunurken beta zaten anca kana geçiyor şimdi hızla yükselmeye başlar Dualarım seninle inşallah tutunur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip ederBugün yaptırdım tahlili her 2 günde bir tekrar edilmesi gerekiyo 5. gün önce .
2.03 bugün 10.5
Allah razı olsun kızlar inş dediginiz gibi olur salı günü daha güzel haber alırım dua edin nolurAyy canimmm gördün mü bak yükseliyor degerin inşallah iki günde iki kati yükselir de miniğin seninle olur Ayy güzel bir haber aldık çok şükür benimde kasıklarim a ağrı giriyo belimde agriyo arada yarın misafirlerim gelecek ben iki gündür temizlik yapıyorum arada kasıklarim çok agriyo böyle bilmiyorum ama gebelikten çok kist mi oldu acaba diye düşünmeye başladım
Ben 10 unda kanda baktiririm doktor baktır negatifse adet olmazsan 1 hafta sonra tekrarla demişti senin en azından bi bat tarihin var benim çok sıkıntılı batim oyüzden doktorun dediğine uyucam cnm:)Evet ama eğer hamile kalmazsak ayın 12sinde adet olmamiz lazim benim kimyasallarda değerim 15 20 filandı predictor diye bir test var silik çizgi çıkarıyordu 10unda belki idrar testi yaptırabilirim yada hiç yaptırmam 15ini beklerim günüm geçsin diye bilmiyorum ya o zaman heyecandan dayanamayabilirim
Benim zatin geç yumurtlama oluyor kızımdada aynısı olmuştu nasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden yinede herşeyin hayırlısı canımCanım yeni tutunurken beta zaten anca kana geçiyor şimdi hızla yükselmeye başlar Dualarım seninle inşallah tutunur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder
dualarımız seninle canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah. bende perşembe yumurtladim sanırım 36 saatte filan bugün 4.gün belim çok ağrımaya başladı birde ara sıra kasiklarim da batma oluyor normal midir yaAllah razı olsun kızlar inş dediginiz gibi olur salı günü daha güzel haber alırım dua edin nolur
Canım bence varsa artık çıkmış olması lazım 5 10 birşeyler bi git kan ver bakalım sende inş hayırlı haberlerle dönersinKızlar bugün iğneden sonra 17. Gün adet olmadım sadece bel ağrısı var ümitlenmek istemiyorum çünkü 14.gün erken gebelik testi yaptım negatif Kan versem mi acaba me dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?