klomen kullananlar varmı?

Bende bugün başladım klomente bakalım ne olacak inş olurda igneye gerek kalmaz

Ayy
Ayy canım hadi inşallah dur hemen bozma moralini inşallah yerleşir iyice sana bebeğin bol bol dua et bende edicem

Bugün yaptırdım tahlili her 2 günde bir tekrar edilmesi gerekiyo 5. gün önce .
2.03 bugün 10.5
Aaa canım hiç bozma moralini maşallah çok güzel katlanmış 2 günde bir iki katına çıkar yani ilk testten iki gün sonra 4 olur dördüncü gün 8 olur beşinci gün 10

valla daha çok erken perşembe yumurtamin çatlamış olması lazım bolca karın şişliği kasık ağrısı var bat 12
İnşallah güzel haberlerini aliriz canimm benimde bat normalde 8 ocak ama klomen kullandığım için erken yumurtladim gibi ama bilemicem kasıklarim a ağrı giriyo bazen başım dönüyor gibi oluyo başka da belirti yok bende her ay negatif olduğundan testte yapmaktan korkuyorum

Ayy canimmm gördün mü bak yükseliyor degerin inşallah iki günde iki kati yükselir de miniğin seninle olur Ayy güzel bir haber aldık çok şükür benimde kasıklarim a ağrı giriyo belimde agriyo arada yarın misafirlerim gelecek ben iki gündür temizlik yapıyorum arada kasıklarim çok agriyo böyle bilmiyorum ama gebelikten çok kist mi oldu acaba diye düşünmeye başladım

Bugün yaptırdım tahlili her 2 günde bir tekrar edilmesi gerekiyo 5. gün önce .
2.03 bugün 10.5
Canım yeni tutunurken beta zaten anca kana geçiyor şimdi hızla yükselmeye başlar Dualarım seninle inşallah tutunur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder

Allah razı olsun kızlar inş dediginiz gibi olur salı günü daha güzel haber alırım dua edin nolur

Kızlar bugün iğneden sonra 17. Gün adet olmadım sadece bel ağrısı var ümitlenmek istemiyorum çünkü 14.gün erken gebelik testi yaptım negatif Kan versem mi acaba me dersiniz

Ben 10 unda kanda baktiririm doktor baktır negatifse adet olmazsan 1 hafta sonra tekrarla demişti senin en azından bi bat tarihin var benim çok sıkıntılı batim oyüzden doktorun dediğine uyucam cnm:)

Canım yeni tutunurken beta zaten anca kana geçiyor şimdi hızla yükselmeye başlar Dualarım seninle inşallah tutunur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder
Benim zatin geç yumurtlama oluyor kızımdada aynısı olmuştu nasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden yinede herşeyin hayırlısı canım

Allah razı olsun kızlar inş dediginiz gibi olur salı günü daha güzel haber alırım dua edin nolur
dualarımız seninle canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah. bende perşembe yumurtladim sanırım 36 saatte filan bugün 4.gün belim çok ağrımaya başladı birde ara sıra kasiklarim da batma oluyor normal midir ya

Kızlar bugün iğneden sonra 17. Gün adet olmadım sadece bel ağrısı var ümitlenmek istemiyorum çünkü 14.gün erken gebelik testi yaptım negatif Kan versem mi acaba me dersiniz
Canım bence varsa artık çıkmış olması lazım 5 10 birşeyler bi git kan ver bakalım sende inş hayırlı haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…