- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.521
Benim zatin geç yumurtlama oluyor kızımdada aynısı olmuştu nasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden yinede herşeyin hayırlısı canımCanım yeni tutunurken beta zaten anca kana geçiyor şimdi hızla yükselmeye başlar Dualarım seninle inşallah tutunur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder
Benim zatin geç yumurtlama oluyor kızımdada aynısı olmuştu nasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden yinede herşeyin hayırlısı canımCanım yeni tutunurken beta zaten anca kana geçiyor şimdi hızla yükselmeye başlar Dualarım seninle inşallah tutunur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder
Canım bence varsa artık çıkmış olması lazım 5 10 birşeyler bi git kan ver bakalım sende inş hayırlı haberlerle dönersin
O yok ya kayıp perşembeden beri oda benimle aynı bişeymi oldu acaba hiç girmiyor inş istirahattedir o yüzden girmiyodur kızlar en kısa zamanda sizde coşturun burayı inşHepimiz hakkında hayırlısı inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırızzzzz aminnnnnntwins scorpion nerdesinnnnn kuzummmm
O yok ya kayıp perşembeden beri oda benimle aynı bişeymi oldu acaba hiç girmiyor inş istirahattedir o yüzden girmiyodur kızlar en kısa zamanda sizde coşturun burayı inşHepimiz hakkında hayırlısı inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırızzzzz aminnnnnntwins scorpion nerdesinnnnn kuzummmm
Allah razı olsun kızlar inş dediginiz gibi olur salı günü daha güzel haber alırım dua edin nolur
Aminnn ağzın bal yesin kuzummmCanım inşallah keseyi görüp kalp atışlarını dinlediğin günler de gelir bir an önce
Canım ben senin beklenmeyen adet tarihini sormuştum ama araya karıştıAminnn ağzın bal yesin kuzummm
Cuma yada cumartesi olmam gerekti olmadımCanım ben senin beklenmeyen adet tarihini sormuştum ama araya karıştı
Cuma yada cumartesi olmam gerekti olmadım[/QUOTE ısrarla sordum yanlış anlama benimde bu gece yada yarın olması lazım cuma idrarda test yaptım çıkmadı ama ben ısrarlıyım bir gebelik durumu var bende de ama tutunurmu tutunmazmi bilemiyorum korkudan kan vermeye de gitmiyorum. Diyorum dusecekse ben anlamadan düşsün
Belirtilerin ne canım anlat bakim
Sabahlari diş fircalamak zulüm midem ağzıma geliyor. Akşama dog enerjim bitiyor resmen elimi kaldıracak halim kalmıyor. Baş ağrısı başladı dünden beriBelirtilerin ne canım anlat bakim
Hah birde kasik ağrısıBelirtilerin ne canım anlat bakim
benim kızda geç dollenme olmuştuBenim zatin geç yumurtlama oluyor kızımdada aynısı olmuştu nasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden yinede herşeyin hayırlısı canım
Hayırlısı olsun bende bulantı falan yok hiç olmadıda kızımdada düşük yaptıgımdada şuan kabızlık şişkinlik özellikle göğüs uçlarım acıyoH
Hah birde kasik ağrısı
Kızlar hepmi böyle oluyor:))benim kızda geç dollenme olmuştu
bilmiyorum ki bu klomen iğneden mi bilmiyorum dollenmeden sonra 4 gün dediğin gibi siskinlik kabızlık en geç 12sine belli olur daha çok var ya oldu olmadı meraktan olucem olmasa o kadar uzulmem yoksaKızlar hepmi böyle oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?