klomen kullananlar varmı?

bilmiyorum ki bu klomen iğneden mi bilmiyorum dollenmeden sonra 4 gün dediğin gibi siskinlik kabızlık en geç 12sine belli olur daha çok var ya oldu olmadı meraktan olucem olmasa o kadar uzulmem yoksa
Bence günün geçmeden tahlil yapma ertesi gün yaptır gün geçmeden değerler dülük çıkıyo benim ilk ..2.03 çıktığı gibi

bilmiyorum ki bu klomen iğneden mi bilmiyorum dollenmeden sonra 4 gün dediğin gibi siskinlik kabızlık en geç 12sine belli olur daha çok var ya oldu olmadı meraktan olucem olmasa o kadar uzulmem yoksa
Bence günün geçmeden tahlil yapma ertesi gün yaptır gün geçmeden değerler dülük çıkıyo benim ilk ..2.03 çıktığı gibi

12si tam günüm işte 12sinde kan vermeyi düşünüyorum ya benim 3 ay üst üste kimyasal gebeliklerim oldu aynı olacak diye çok korkuyorum sebep tam olarakta belli değil aspirin progestan içiyorum hamile kalınca kan sulandırıcı iğne dedi

Benimle aynı durumdasın bende coraspirin folik iod kullanıyorum 2aydır bugünde kendi başıma progestan 100 başladım doktor gebelik olursa iğneye başlıycaz dedi kan pıhtılaşması var

Hanimlar size bir sorum var.ilk kez klomen kullanip adeti azalan var mi.benm 7 gun suren adet resmen uc gun geldi 4.gun yok denecek kadar az geliyor uc gun oldu baslayali ilaca
2.sorum klomenle kist olusanlara.gunde kac tane iciyordunuz ve ne kadar sure kullaninca kist oldu.cevaplarsanz sevinirm

Evet ben geçen ay ilk kez kullandım klomen, normalde 8 günü bulan adetim 4-5 gün sürdü. Kist oluşmadı bende.

benim bildiğim yumurta dollenmeyip adette atilmazsa kist oluşuyor

merhaba kızlar nasılsınız son durumlar nedir ? bnde yarını bekliyorum bat günüm yarına denk geliyr inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…