- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.541
Goguslerimi unuttum dokunmayın bırak giyinip soyunurken bile açıyorHayırlısı olsun bende bulantı falan yok hiç olmadıda kızımdada düşük yaptıgımdada şuan kabızlık şişkinlik özellikle göğüs uçlarım acıyo
Evet benim kaybettiğim gebeliklerlede göguslerimin sizlamasindan günüm geçmeden anlamıştım varsa anca dolleniyor bende göğüs sizlamasi ne zaman basladiGoguslerimi unuttum dokunmayın bırak giyinip soyunurken bile açıyor
bir hafta dir var giden artıyorEvet benim kaybettiğim gebeliklerlede göguslerimin sizlamasindan günüm geçmeden anlamıştım varsa anca dolleniyor bende göğüs sizlamasi ne zaman basladi
Bence günün geçmeden tahlil yapma ertesi gün yaptır gün geçmeden değerler dülük çıkıyo benim ilk ..2.03 çıktığı gibibilmiyorum ki bu klomen iğneden mi bilmiyorum dollenmeden sonra 4 gün dediğin gibi siskinlik kabızlık en geç 12sine belli olur daha çok var ya oldu olmadı meraktan olucem olmasa o kadar uzulmem yoksa
Bence günün geçmeden tahlil yapma ertesi gün yaptır gün geçmeden değerler dülük çıkıyo benim ilk ..2.03 çıktığı gibibilmiyorum ki bu klomen iğneden mi bilmiyorum dollenmeden sonra 4 gün dediğin gibi siskinlik kabızlık en geç 12sine belli olur daha çok var ya oldu olmadı meraktan olucem olmasa o kadar uzulmem yoksa
Aminnn ağzın bal yesin kuzummm
Aralık 15Darısı da bizlere olsun kuzum inşallah biz seninle aynı gün mü iğne olmuştuk canım yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Aralık 15
12si tam günüm işte 12sinde kan vermeyi düşünüyorum ya benim 3 ay üst üste kimyasal gebeliklerim oldu aynı olacak diye çok korkuyorum sebep tam olarakta belli değil aspirin progestan içiyorum hamile kalınca kan sulandırıcı iğne dediBence günün geçmeden tahlil yapma ertesi gün yaptır gün geçmeden değerler dülük çıkıyo benim ilk ..2.03 çıktığı gibi
Benimle aynı durumdasın bende coraspirin folik iod kullanıyorum 2aydır bugünde kendi başıma progestan 100 başladım doktor gebelik olursa iğneye başlıycaz dedi kan pıhtılaşması var12si tam günüm işte 12sinde kan vermeyi düşünüyorum ya benim 3 ay üst üste kimyasal gebeliklerim oldu aynı olacak diye çok korkuyorum sebep tam olarakta belli değil aspirin progestan içiyorum hamile kalınca kan sulandırıcı iğne dedi
düşüğün var mıydı canım seninBenimle aynı durumdasın bende coraspirin folik iod kullanıyorum 2aydır bugünde kendi başıma progestan 100 başladım doktor gebelik olursa iğneye başlıycaz dedi kan pıhtılaşması var
Aminn canimm insallahhhO yok ya kayıp perşembeden beri oda benimle aynı bişeymi oldu acaba hiç girmiyor inş istirahattedir o yüzden girmiyodur kızlar en kısa zamanda sizde coşturun burayı inş
Hanimlar size bir sorum var.ilk kez klomen kullanip adeti azalan var mi.benm 7 gun suren adet resmen uc gun geldi 4.gun yok denecek kadar az geliyor uc gun oldu baslayali ilaca
2.sorum klomenle kist olusanlara.gunde kac tane iciyordunuz ve ne kadar sure kullaninca kist oldu.cevaplarsanz sevinirm
Evet ben geçen ay ilk kez kullandım klomen, normalde 8 günü bulan adetim 4-5 gün sürdü. Kist oluşmadı bende.
benim bildiğim yumurta dollenmeyip adette atilmazsa kist oluşuyorHanimlar size bir sorum var.ilk kez klomen kullanip adeti azalan var mi.benm 7 gun suren adet resmen uc gun geldi 4.gun yok denecek kadar az geliyor uc gun oldu baslayali ilaca
2.sorum klomenle kist olusanlara.gunde kac tane iciyordunuz ve ne kadar sure kullaninca kist oldu.cevaplarsanz sevinirm
Aynen klomen kist yapmıyo yumurta çatlamazsa kist oluyorbenim bildiğim yumurta dollenmeyip adette atilmazsa kist oluşuyor
Kızımdan önce iki erken düşük var kanda gebelik çıkıyor ama iki gün sonra adet oluyordum birde 4 aylık düşük vardüşüğün var mıydı canım senin
benim bildiğim yumurta dollenmeyip adette atilmazsa kist oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?