- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.561
kızında her hangi bir sıkıntı oldu mu iğne filan kullandın miKızımdan önce iki erken düşük var kanda gebelik çıkıyor ama iki gün sonra adet oluyordum birde 4 aylık düşük var
Kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı kalp atışı bile başlamıştı bebe aspirini folbiol bide progestan içmiştim 5 ayına kadar iğne falan kullanmadımkızında her hangi bir sıkıntı oldu mu iğne filan kullandın mi
bebe aspirini dediğin coraspin 100lük mu ben şuan onu kullanıyorum. birde senin baldirlarinda iğne batmasi gibi birşeyler oluyor muKızıma hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı kalp atışı bile başlamıştı bebe aspirini folbiol bide progestan içmiştim 5 ayına kadar iğne falan kullanmadım
Yukselır canım hiç sıkıntı yapma bol dua bol tevekkül hayırlı olsun inşşalahhCane bat dün yada bugün bekliyodum bugün belimde sancı ve batma oldu acile gittim HCG baktırdım 10.5 çıktı gebelik var dedi iki gün sonra tekrar gel dedi ama bana değer sanki düşük geldi moralim biraz. Bozuldu
Aynen öyle canım nasipse gelir herşeyin hayırlısı olursada olmazsadaYukselır canım hiç sıkıntı yapma bol dua bol tevekkül hayırlı olsun inşşalahh
Canım 8 sene önce bebe aspirin vardı onu kullanıyodum şimdi coraspirin 100 kullanıyorumbebe aspirini dediğin coraspin 100lük mu ben şuan onu kullanıyorum. birde senin baldirlarinda iğne batmasi gibi birşeyler oluyor mu
Kendıme gıbı mutlu oldum valla hepimiz için hayırlısı olsunAynen öyle canım nasipse gelir herşeyin hayırlısı olursada olmazsada
Allah razı olsun canım darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşAllahKendıme gıbı mutlu oldum valla hepimiz için hayırlısı olsun
Bende öyleyimKızlar tlfnu her elime aldığımda kendimi burda buluyorum yaaa yeni haberler varmı kimde ne oluyo merak ediyorum ay bi gelse bu bebislerimiz:))
Eşim dalga gecio benle yeni ortam yapmışsın die:)Bende öyleyim
Benimki daha farketmedi güzel biyer seni anlayan insanlar var aynı dertten muzdaripiz geçen oğlumun arkadaşının annesini gördüm oglundan sonra çocuğu olmadı çok istiyordu bir baktık hamile hemde ikiz çok dua ettim falan dedi kendi kendine oldu dedi Dr gitmeden bir gün önce gördüm yarın Dr gitcem ilaç yazacak dedim klomen yazar benimde öyle oldu demesin mi ikiz olma ihtimali çok dedi içimden eee niye kendi kendine oldu dedin dimi niye saklarlar anlamadımEşim dalga gecio benle yeni ortam yapmışsın die:)
:) bilmem neden saklarlar bi şekilde olsun da ben hiç gocunmam bak benim bi kızım var bıraktığım gibi hamile kaldım ama gel gorki 2. Beni zorladı yani herkes soruyo diom olmuyo olanda tutmuyo:) 3 düşük yaşadım hiç sebepsiz Allahım tedavisi olan bi sorun olsun tedavi oluyim ne biliyim ilaç iğne gerekirse operasyon neyse raziydim sebepsiz olmasi insanı çok uzuyo derken takiple anladım ki yumurtam olmuyomus bi klomenlik işi varmış meger:)) inşallah ya inşallah daha fazla ugrastirmaz bizi Rabbim verir bu ay eli ayağı düzgün hayırlı yawrularimizi..Benimki daha farketmedi güzel biyer seni anlayan insanlar var aynı dertten muzdaripiz geçen oğlumun arkadaşının annesini gördüm oglundan sonra çocuğu olmadı çok istiyordu bir baktık hamile hemde ikiz çok dua ettim falan dedi kendi kendine oldu dedi Dr gitmeden bir gün önce gördüm yarın Dr gitcem ilaç yazacak dedim klomen yazar benimde öyle oldu demesin mi ikiz olma ihtimali çok dedi içimden eee niye kendi kendine oldu dedin dimi niye saklarlar anlamadım
Benimde oglumdan önce 2 aylık falandi kalbi durmuş sonra oğlum oldu oğlum 3 buçuk yaşındayken 4 aylık bobrekleri yoktu bide dusugum var sonra eşim istemedi 2014 nedenini araştırmak için capaya gittim genetik testlerini yaptırdım 2 ay falan sürmüştür eşim inat etti testini vermedi bende rahim filminden korktum sonuçlarımı da gosteremedim aklımda da kaldı ya kötü birsey varsa diye korktum yeni yigenim oldu oğlum bizimde olsun bende istedim dedim hamile kalmadan Dr gideyim vakıf Gureba ya gittim sonuçlarıma baktı iyi dedi rahatladım kendisi yeniden testler istedi çıkınca demesin mi yumurta rezervin sınırda tüp bebek yaptırman lazım şok oldum bidaki ay gel tekrar bakalım dedi gittim yumurtaların iyi ama değerin yüksek çıkmış yine tüp bebek esinin testinin al kocsnla gel konusalim demiyor da su test diye araştırdım fsh mış 9 30 dedim bide capaya gideyim oda aşılama yapcaz dedi eşim rapor falan cikaracakmis eşim uğraşmaz zaten sonra burayı buldum bana ümit verdiler festen iyi bir Dr önerin dedim onerdiler gittim bütün sonuclarimi gösterdim dedim böyle böyle şaşırdı senin sonuçlar kötü degilki sana nasıl tup bebek derler herseyin iyi senin beyada ugrasmissin genetik testler falan gel dedi birde yumurtalarina bakayım iyi dedi şu günler olsun olmazsa gel ilaç yazayım gittim muayene etti kis var mı diye şükür çıkmadı klomen yazdı bugün başladım inş olur oğlum tek kalmaz çok uzun oldu ama anlatayım dedim bu arada 32 yaşındayım:) bilmem neden saklarlar bi şekilde olsun da ben hiç gocunmam bak benim bi kızım var bıraktığım gibi hamile kaldım ama gel gorki 2. Beni zorladı yani herkes soruyo diom olmuyo olanda tutmuyo:) 3 düşük yaşadım hiç sebepsiz Allahım tedavisi olan bi sorun olsun tedavi oluyim ne biliyim ilaç iğne gerekirse operasyon neyse raziydim sebepsiz olmasi insanı çok uzuyo derken takiple anladım ki yumurtam olmuyomus bi klomenlik işi varmış meger:)) inşallah ya inşallah daha fazla ugrastirmaz bizi Rabbim verir bu ay eli ayağı düzgün hayırlı yawrularimizi..
Ben hep derim bu doktorlar ölüyü diriltir diriyi öldürür die iyiki bi doktorla sınırlı kalmamissin canım ya çok sevindim inşallah bu ay olurda hiç ilaç fln ugrasmazsin bide ilaçla olsun yeterki olsun canım.. bende senin gibiyim ama benim çok buyumuo yani bebek olusmuyodu düzensiz kese fln oludu 3 kez peşpeşe yaşadım benimde bi kızım var 5 yaşında benim bütün tahlillerim normal genetik banada bakıldı hiç bi sorun yok sonuçta sağlıklı çocuklarımız war Rabbim onlara gün ömür versin ama insan bi kardeşi olsun istiyo ve bilinçli haliyle bi cocuk bi bebek daha büyütmek istiyo bana eşim dioki millet ne der diyemi bu kadar takiosun ne alakası var ben bebek büyütmek istiyorum diorum ne biliyim inşallah bu tedaviyle olur bi çocuğum daha tabiki isteyen herkesinde...Benimde oglumdan önce 2 aylık falandi kalbi durmuş sonra oğlum oldu oğlum 3 buçuk yaşındayken 4 aylık bobrekleri yoktu bide dusugum var sonra eşim istemedi 2014 nedenini araştırmak için capaya gittim genetik testlerini yaptırdım 2 ay falan sürmüştür eşim inat etti testini vermedi bende rahim filminden korktum sonuçlarımı da gosteremedim aklımda da kaldı ya kötü birsey varsa diye korktum yeni yigenim oldu oğlum bizimde olsun bende istedim dedim hamile kalmadan Dr gideyim vakıf Gureba ya gittim sonuçlarıma baktı iyi dedi rahatladım kendisi yeniden testler istedi çıkınca demesin mi yumurta rezervin sınırda tüp bebek yaptırman lazım şok oldum bidaki ay gel tekrar bakalım dedi gittim yumurtaların iyi ama değerin yüksek çıkmış yine tüp bebek esinin testinin al kocsnla gel konusalim demiyor da su test diye araştırdım fsh mış 9 30 dedim bide capaya gideyim oda aşılama yapcaz dedi eşim rapor falan cikaracakmis eşim uğraşmaz zaten sonra burayı buldum bana ümit verdiler festen iyi bir Dr önerin dedim onerdiler gittim bütün sonuclarimi gösterdim dedim böyle böyle şaşırdı senin sonuçlar kötü degilki sana nasıl tup bebek derler herseyin iyi senin beyada ugrasmissin genetik testler falan gel dedi birde yumurtalarina bakayım iyi dedi şu günler olsun olmazsa gel ilaç yazayım gittim muayene etti kis var mı diye şükür çıkmadı klomen yazdı bugün başladım inş olur oğlum tek kalmaz çok uzun oldu ama anlatayım dedim bu arada 32 yaşındayım
aynen bende 22 yaşındaydım şimdi olgun halimle olsun daha tecrübeliyim daha iyi bakarım diyorum hayirlisiyla inş bir an önce hamis oluruz Ayy bide yigenimi yavrum diye seviyorum çok güzel bir duyguymus gerçekten ana yarısı imişBen hep derim bu doktorlar ölüyü diriltir diriyi öldürür die iyiki bi doktorla sınırlı kalmamissin canım ya çok sevindim inşallah bu ay olurda hiç ilaç fln ugrasmazsin bide ilaçla olsun yeterki olsun canım.. bende senin gibiyim ama benim çok buyumuo yani bebek olusmuyodu düzensiz kese fln oludu 3 kez peşpeşe yaşadım benimde bi kızım var 5 yaşında benim bütün tahlillerim normal genetik banada bakıldı hiç bi sorun yok sonuçta sağlıklı çocuklarımız war Rabbim onlara gün ömür versin ama insan bi kardeşi olsun istiyo ve bilinçli haliyle bi cocuk bi bebek daha büyütmek istiyo bana eşim dioki millet ne der diyemi bu kadar takiosun ne alakası var ben bebek büyütmek istiyorum diorum ne biliyim inşallah bu tedaviyle olur bi çocuğum daha tabiki isteyen herkesinde...
Evet şimdi daha tecrubeliyiz ve daha da olgunlastik gibi geliyo kızımı hemen büyüse diye buyuttum bu olursa hemen büyümesin tadını çıkara çıkara buyutiyim istiyorumaynen bende 22 yaşındaydım şimdi olgun halimle olsun daha tecrübeliyim daha iyi bakarım diyorum hayirlisiyla inş bir an önce hamis oluruz Ayy bide yigenimi yavrum diye seviyorum çok güzel bir duyguymus gerçekten ana yarısı imiş
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar kimin gönlünde ne muradı varsa Rabbim kabul etsin inş herkesin farklı farklı hikayesi var kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin en kısa zamanda sizde hayırlı haberler alın inş dua ediyorum sizin ve kendim içinEvet şimdi daha tecrubeliyiz ve daha da olgunlastik gibi geliyo kızımı hemen büyüse diye buyuttum bu olursa hemen büyümesin tadını çıkara çıkara buyutiyim istiyorum
Günaydın canim test sonucunu gördüm çok sevindimGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar kimin gönlünde ne muradı varsa Rabbim kabul etsin inş herkesin farklı farklı hikayesi var kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin en kısa zamanda sizde hayırlı haberler alın inş dua ediyorum sizin ve kendim için
Insallah bugn bende olmamGünaydın canim test sonucunu gördüm çok sevindiminşallah katlanarak yükselir değerin. Dualarin icin de kocaman amin tatlım, bugün benim adet günüm inşallah bebegim karnimdadir da olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?