- 19 Aralık 2016
- 96
- 49
- 8
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.581
Günaydın canım aminn. Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah. Tebrik ederim insallah beta daha cok yukselir saglikli bebisini kucagina alirsinGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar kimin gönlünde ne muradı varsa Rabbim kabul etsin inş herkesin farklı farklı hikayesi var kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin en kısa zamanda sizde hayırlı haberler alın inş dua ediyorum sizin ve kendim için
İnşallah canim inşallah 17 aralikta igne oldum bakalim bugün sonuç ne olacak ama adet agrim 2 gündürInsallah bugn bende olmam
Günaydın canim amin inşallah ocak 2017 bizim ayimiz olsun. Ignenin etkisi olabilir belki canim ben de olmuyor fazlagünaydın kızlar hadi bakalım inş bu ay hepimiz hamis kalırız hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
birde birşey soracağım normal aylarda bu kadar olmazdı beyaz akinti hala var bende
Çook tşkr ederim canım sizlerde dualarınızda benide unutmayın yükselir inş müminin Mümine ettiği dua kabul olur inş bu ay herkes hamiledir inş son adet günün kaçtı senin benim 2 aralıktı bugün tam 1 ay olduGünaydın canim test sonucunu gördüm çok sevindiminşallah katlanarak yükselir değerin. Dualarin icin de kocaman amin tatlım, bugün benim adet günüm inşallah bebegim karnimdadir da olmam
Cano senin adet bitimi yumurtlama oluyorsa klomeni ne ara içiyosun birde klomenden bir süre sonra yumurtalar gelişiyo seninki biraz aceleci galiba :)) hadi hayırlısıGunaydinn 2017nin ilk is gununden ve is yerinden.benmde carsamba ilk kontrolum var normalde adetten hemen sonra yumurtluyorum.adetim bitmek uzere su aralar.ilk gidisimde igne vermez herhalde dmi cunku hem normal yumurtlama zamanm bide klomenle iyice buyumus olabilirler mi acabagecen ay da adet biter bitmez kontrole gtmstm ovulasyon olmus demsti.ama ilk kez klomen kullaniyrm suan
Cano senin adet bitimi yumurtlama oluyorsa klomeni ne ara içiyosun birde klomenden bir süre sonra yumurtalar gelişiyo seninki biraz aceleci galiba :)) hadi hayırlısı
Yumurta gelişmiş sabah akşam çatlar dediğinde iğne veriyor vermeyede bilir madem kendi çatlıyo gerek yokki cano ben klomeni adetin 5 .günü başladığım için senide öyle zannettim sen adet biter bitmez çalışmalara başla o zaman yumurtalar sabırsız:)Klomeni suan içiyorum iste adetin 2.gunu basladm yarin da icicem bitcek:) iste o yuzden diyorum kacinci kontrolde normalde igne oluyor acaba benmki daha erken olabilir cunku
Bende tek istiyorum iki yumurtam vardı ikiside sağda tuttuysa çoook büyük süpriz ve şook etkisi olacak bendeBide klomende cogul gebelik ihtimali yuksek mi ben sahsen tek cocuga anca bakarm diye dusunuyorum.teki bulamiyoz cogu hic bulamayiz gerci
Kanda baktır birde belirtin varmı buna dikkat et kendini bilirsin benimde geçen hafta kanda yok çıktı dün pozitifti idrar testi yapmayın en güvenlisi kannnnKlomen kullanıp adeti geciken var mı iki gün geçti teste korkuyorum geçen hafta negatifti
Yumurta gelişmiş sabah akşam çatlar dediğinde iğne veriyor vermeyede bilir madem kendi çatlıyo gerek yokki cano ben klomeni adetin 5 .günü başladığım için senide öyle zannettim sen adet biter bitmez çalışmalara başla o zaman yumurtalar sabırsız:)
Allah herkesin gonlune gore versinBende tek istiyorum iki yumurtam vardı ikiside sağda tuttuysa çoook büyük süpriz ve şook etkisi olacak bende
Amin inşallah canımAllah herkesin gonlune gore versin
Bugun de gelmezse yarın baktırayım diyorum senin belirtileyim nelerdi canım gözün aydın bu aradaKanda baktır birde belirtin varmı buna dikkat et kendini bilirsin benimde geçen hafta kanda yok çıktı dün pozitifti idrar testi yapmayın en güvenlisi kannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?