klomen kullananlar varmı?

Canm cok gecms olsun uzulme kist bizlerin kacinilmaz kaderi.illa bi donemimizde oluyorlar ama cabuk atlatilabiliyor cogu.senin geçmişini bilmiyorum yeni katildm araniza ilk ayin miydi klomende.gunde kac tane kullaniyordun ve kac adet yumurtan olmustu cevaplarsan sevinirim ben de kistten korkuyrm cnku

bu konuyu ben açmıştım canım ama perşembeden beri giremedim siz de o zmanlarda gelmişsiniz sanırım canım benim ilk ayımdı bu ay adetin 5. günü günde 2 kez kullandım bittikten sonraki gün doktora gittim solda bir adet 2 cm lik yumurtam olduğunu sağdakinin gelişmediğini söyledi.iğne verdi iğnemi oldum.cumartesi günü lekelenme şeklinde kanamam oldu kahverengiydi çoğunlukla birde ağrım var kasıklarımda belimde.sabah doktora gittim ve doktor gösterdi 1 tane solda bir tane sağda 4 cm boyutunda kist oluşmuş.doğum kontrol hapıyla atacağız onları sonra yine tedaviye devam ederiz dedi.

Amin canim hep duarimdasiniz inşallah degerin yukselecek stres yapma canim. Ben de 7 aralikta oldum gecen ayki ignenin 16. günü adet olmuştum bugün yine 16. günümdeyim bekliyorum inşallah kirmizilar yerine bebegim gelir ne kadar umutsuz olsam da

Evet dun yazmaya basladim buraya canm.her sey Allah tan insaallah ilk adetinde hemen atarsn da obur aya tedaviye devam edersin Allah yardimcin olsun

Seni çok merak ettim canım iyi haberlerini bekliyorum ama nasip diyelim bi taraftan yumurtaları geliştiriyoz bi tarafdan doğum kontrol hapıyla tembelleştiriyoz bı doktorlara iyice gıcık gitmeye başladım valla ya insanın hevesini kursağında bırakıyolar yine kontrole çagırsaydı yumurtanın çatlamadıgını görecekti kist olana kadar en azından çatlatma iğnesi yine olurdun neyse canın sağolsun o doktoruna deki Gülümse 25 selamı var o anlar:))))) ay delirtti beniii

ayyyy canım güldürdün beni sağol Allah razı olsun dediğin gibi tekrardan çağırmadı ki çatlayıp çatlamadığıyla ilgili sağda yoktu yumurta ilk gittiğimde şimdi bir tanede sağda olmuş kist.vardır bir hayır napalım inşlalah geçer sen naptın test yapmışsın tekrar çok sevindim bence 2 kat artmış o.bu gün mü yapacaksın bir daha

Canım çok gecmis olsun insan olmadığına değilde şimdi bekleme süren arttı ona üzülüyorsun demi bende kist olmasından çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin beklerken de bizlere sabır versin tabi. canım kist varken ne belirti vardı ben iğneyi olalı 6.gün beyaz akıntım var kasiklarimin ağrısı geçti arasıra belim ağrıyor kist olmuş olabilir mi hakikaten sinir oluyorum şu doktorlara geçen gün dedim ya nereden biliyorlar iğneyle catladiklarini ilişki öner sonra çağır bak çatlamış mi hayret birsey yani

ya benim aslında iğne olduktan 36. saat sonra aşırı ağrım oldu sol tarafta zaten soldaydı yumurtamda.ben dedim herhalde çatladı akıntımda vardı ne bileyim anlamadım ben bu işi ya.ağrım çok var canım benim kasıklarımda belimde ağrılarım var.kendim anlayamadım ki adet oldum dedim ama adetimden farklıydı lekelenme şeklinde oldu hala öyle kahve leke şeklinde geliyor çok az.doktor kist yapar bunu dedi daha adet olamamışım sanırım.bakalım gidişat ne gösterecek

Hepimizin korkulu rüyası oldu ya catlamazsa kiste dönerse bunu ilk sen yaşadın inşallah daha yasamazsin canım hiç birimiz yasamayiz. Bizimde imtihanimiz bu kızlar napalım sabredip isyandan kacinmaliyiz Rabbim vakti saatini biliyo o ol dicek ve olacak... benim bi akrabamda kist olusmustu bi ay doğum kontrol hapı verdi ertesi ay hemen hamile kaldı ve şuanda sağlıklı giden bi gebeliği var belki zaman uzuyo insan ona üzülüyo bu ay hamile olmak varken bidaha 2 ay beklemek insanı yipratiyo ama vardır bi hayir bunda da canım...

öyle tabi canım isyan etmeyelim inanalım olacağına Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah.ben iğne olduğum için çatlar dedim birde ağrım olmuştu 36 saat sonra dedim çatladı kesin ama öyle olmuyormuş malesef ben birde bütün gebelik belirtilerini yaşadım sanırım hepsi psikolojikmiş kaptırıyoruz kendimizi hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri alırız canım

Ben herseyin beyinde bittiğine inanıyorum ve beynimizin bize oyun oynadığını düşünüyorum ne yaşamak istiyosak vucudumuza o emri weriyo bende çok yaşadım hep belirti aradım kendime hele bide günüm gectiyse nerdeyse bebek hazırlıkları yapacaktim ama hep hayal kırıklığı yaşadım artık bi belirti bile olsa kendini kandırma diorum kendi kendime.. en azından tedaviyle hamile kalma şansımız var ya oda olmasa bu insana umut veriyo kızlar. ..

Ben hep diyodum benim doktorum dediki bugün yarın çatlar dedim ya çatlamazsa iğne verin dediki ignede çatlatmaya biliyor ben bunu kaç kez paylaştım sizinle bu doktorun hatası çatlamışmı diye kontrol etmesi gerekti neyse olan oldu cano ben yarın sağlık ocağında kan vericem doktora gitmiycenim iki günde bir değer iki katına çıkıyomuş boşu boşuna hastanede sıra beklemektense birde sabah tahlil ver öğleden sonra git sonuç al göster sıkıcı haftaya kadar sağlık ocağında takip yapıcam sonra gidicem inş bi aksilik olmazsa

inşallah olmaz kuzum artmıştır gör bak sen hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız senden canım.benim felaket ağrım oluyor ya şişkinliğimde var adette tam olamadım ya sanırım ondan valla kendi kendimizin bünyesini bozdum diyorum kızıyorum sabahtan beri kendime.

Slm kızlar kisti olanlar sogan kürü kiste birebir mutlaka deneyin bırakın o doktorların verdiği saçma sapan doğum kontrol haplarıni o ilerde yumurta tembelliği yapiyo..

ya aslında bende onu düşündüm ya hiç ilaç almasam da içebilirsem soğan kürü mü yapsam ki dedim
aynen öyle cnm bende bi hamileligimde kist olusmustu doktor doğumla felanda gider demişti ama dış gebelik olduğu için gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık ve sonra kist duruyodu bende sogan kürü yaptım bir kaç defa sonra tekrar gebe kalmak istedim kis için doktora gittim rahim tertemiz hiç birşey yok dedi sasirdim ama kist vardı dedim yok kış felan hiç birşey yok dedi bence dene derim

ya aslında bende onu düşündüm ya hiç ilaç almasam da içebilirsem soğan kürü mü yapsam ki dedim
İyi fikir bencede doğum kontrol hapı yumurtalıklarda tembellik yapıyo soğan kürü daha mantıklı en azından soğan olduğunu biliyoruz o ilacın içinde ne var bilmiyoruzki soğuk olarak belki içe bilirsin bence dene ben olsam içerdim hepsine katlanıyoz onumu yapamıycan canım bence yaparsın

şimdi geldim doktordan sabah test yapmıştı ona göre vereyim hapı demişti verdi doğum kontrol hapı verdi bitince adet olurmuşum olunca gel dedi bakalım yapabilirsem soğan kürünü yapmak istiyorum ya içebilir miyim bakalım

valla içebilirsem deneyeceğim bakalım kuzum içerim herhalde belli bir zamanı var mı içmenin sabah öğle akşam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…