- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.621
şimdi hemen başla sabah yemekten yarım saat önce akşam yine aynı şekilde 15 gün devam edeceksin normal bildiğimiz yemeklik sogan olacak musluk suyu kullanma içme suyundan al 1 buçuk 2 bardak suyun içinde ağzı kapalı 10 dk filan kaynayacak altı kısık iliyinca yudum yudum içeceksin ama çok soğuk olmayacak zaten soğuk iğrenç oluyorvalla içebilirsem deneyeceğim bakalım kuzum içerim herhalde belli bir zamanı var mı içmenin sabah öğle akşam gibi
anladım canım akşam eve gidince yapayım o zaman ilacı almasam da bu kesin yok eder mi kistlerişimdi hemen başla sabah yemekten yarım saat önce akşam yine aynı şekilde 15 gün devam edeceksin normal bildiğimiz yemeklik sogan olacak musluk suyu kullanma içme suyundan al 1 buçuk 2 bardak suyun içinde ağzı kapalı 10 dk filan kaynayacak altı kısık iliyinca yudum yudum içeceksin ama çok soğuk olmayacak zaten soğuk iğrenç oluyor
Denemekte fayda var kuzu ne kaybedersin hem de yumurtalıklara iyi geldiğini duymuştum birde hamile kalan bile duymuştum o kadar çok araştırma yapıyorumki doç oldum inan:)))anladım canım akşam eve gidince yapayım o zaman ilacı almasam da bu kesin yok eder mi kistleri
aynen valla doktorlardan daha bilgiliyiz :) ilacı almayayım mı canım ben o zmaan yoksa ilacla birlikte mi kullanayımDenemekte fayda var kuzu ne kaybedersin hem de yumurtalıklara iyi geldiğini duymuştum birde hamile kalan bile duymuştum o kadar çok araştırma yapıyorumki doç oldum inan:)))
ben senin yerinde olsam doğum kontrol ilacını hiç içmem benim adetlerim duzenliydi bu doğum kontrol hapları bende polikistik over yaptı İbrahim saracoglu kesinlikle şaşıracaksınız kistleri yok ediyor diyor üzerine basa basa sen bilirsinaynen valla doktorlardan daha bilgiliyiz :) ilacı almayayım mı canım ben o zmaan yoksa ilacla birlikte mi kullanayım
ilacı almayayım o zman canım akşam yapayım içebilirsem devam edeyim bu kür 15 gün uygulanıyormuş sanırım 15 gün sonra mı adet geliyor bilgin var mı bu konudaben senin yerinde olsam doğum kontrol ilacını hiç içmem benim adetlerim duzenliydi bu doğum kontrol hapları bende polikistik over yaptı İbrahim saracoglu kesinlikle şaşıracaksınız kistleri yok ediyor diyor üzerine basa basa sen bilirsin
bunu içerken de olabilirsin ne zmaan gelecekse gelir yani etkilemez belki erken getirmesini sağlar ama geciktirmez doğum kontrol hapini alsan 21 öyle 3 te öyle 24 gün yapıyor ama sogan kuruyle o kadar sürmez gelir adetinilacı almayayım o zman canım akşam yapayım içebilirsem devam edeyim bu kür 15 gün uygulanıyormuş sanırım 15 gün sonra mı adet geliyor bilgin var mı bu konuda
aynen ya 24 gün zaten bu ay adet olmadım ki ben leke leke geldi bugün 2-3 damla geldi gerisi yok ben akşam yapayım canım bakalım içebilirsem devam ederim inşalalhbunu içerken de olabilirsin ne zmaan gelecekse gelir yani etkilemez belki erken getirmesini sağlar ama geciktirmez doğum kontrol hapini alsan 21 öyle 3 te öyle 24 gün yapıyor ama sogan kuruyle o kadar sürmez gelir adetin
Kızlar çok komik bişey yaptım :)) geçen haftada denedim olmadı ama bugünde aklıma geldi denedim oldu çamaşır suyuyla idrarı karıştırdım köpürdü ve hiç sönmedi öylece köpügüyle kaldı internette okumuştum geçen hafta denedim hemen söndü su gözüktü şimdi köpükten su hiç gözükmedi kardeşim hamile geçen hafta onada yaptırdım onunda köpük kabardı sönmeden kaldı bugün benimde öyle oldu:)) günü gelenler deneyin :))aynen ya 24 gün zaten bu ay adet olmadım ki ben leke leke geldi bugün 2-3 damla geldi gerisi yok ben akşam yapayım canım bakalım içebilirsem devam ederim inşalalh
Inşallah denemek kısmet olurKızlar çok komik bişey yaptım :)) geçen haftada denedim olmadı ama bugünde aklıma geldi denedim oldu çamaşır suyuyla idrarı karıştırdım köpürdü ve hiç sönmedi öylece köpügüyle kaldı internette okumuştum geçen hafta denedim hemen söndü su gözüktü şimdi köpükten su hiç gözükmedi kardeşim hamile geçen hafta onada yaptırdım onunda köpük kabardı sönmeden kaldı bugün benimde öyle oldu:)) günü gelenler deneyin :))
Inşallah denemek kısmet olur
sıcakla ılık arasında içiliyor bence gayet güzel tadı var kesinlikle soğutma amaaynen ya 24 gün zaten bu ay adet olmadım ki ben leke leke geldi bugün 2-3 damla geldi gerisi yok ben akşam yapayım canım bakalım içebilirsem devam ederim inşalalh
Allah iyiliğini versin kız senin daha neler sabah testi verince sonuç ne zmaan çıkıyor :) kendim gibi merak içindeyimKızlar çok komik bişey yaptım :)) geçen haftada denedim olmadı ama bugünde aklıma geldi denedim oldu çamaşır suyuyla idrarı karıştırdım köpürdü ve hiç sönmedi öylece köpügüyle kaldı internette okumuştum geçen hafta denedim hemen söndü su gözüktü şimdi köpükten su hiç gözükmedi kardeşim hamile geçen hafta onada yaptırdım onunda köpük kabardı sönmeden kaldı bugün benimde öyle oldu:)) günü gelenler deneyin :))
Bi gün gelir bende yaptım çıktı dersin o zaman ben sana sorarım:))) yarın öğlen vericem kanı akşama çıkmıyo ertesi sabah 9 buçuk falan gibi çıkıyo yani çarşamba sabahı canoAllah iyiliğini versin kız senin daha neler sabah testi verince sonuç ne zmaan çıkıyor :) kendim gibi merak içindeyim
uf ya bizim sağlık ocağında takip numarası alıyorsun akşam 8 9 gibi çıkıyor internette sen yarın gidince bir sor inş canım sen ben hamile kalayım da varsın sen haklı çık. birde ne dicem ya bu akıntı bitmiyor bende su gibide değil beyazda değil saydam birşey bu neyin nesi yaBi gün gelir bende yaptım çıktı dersin o zaman ben sana sorarım:))) yarın öğlen vericem kanı akşama çıkmıyo ertesi sabah 9 buçuk falan gibi çıkıyo yani çarşamba sabahı cano
Kuzu bende internetten bakıyom zatin ama akşam çıkmıyo geçen salı günü yaptığım çıkmamıştı ertesi sabah çıkmıştı önceden çıkıyodu aynı gün ama bu sefer çıkmadı ertesi güne çıktıuf ya bizim sağlık ocağında takip numarası alıyorsun akşam 8 9 gibi çıkıyor internette sen yarın gidince bir sor inş canım sen ben hamile kalayım da varsın sen haklı çık. birde ne dicem ya bu akıntı bitmiyor bende su gibide değil beyazda değil saydam birşey bu neyin nesi ya
Valla kuzu akıntına bişey diyemiyorum bende 2 gün oldu geçti ama geçen günde bikaç gün oldu ara arada oluyor normal galibauf ya bizim sağlık ocağında takip numarası alıyorsun akşam 8 9 gibi çıkıyor internette sen yarın gidince bir sor inş canım sen ben hamile kalayım da varsın sen haklı çık. birde ne dicem ya bu akıntı bitmiyor bende su gibide değil beyazda değil saydam birşey bu neyin nesi ya
valla bilmiyorum iğneden sonra kontrole çağırmadı kist oldu gibime geliyorValla kuzu akıntına bişey diyemiyorum bende 2 gün oldu geçti ama geçen günde bikaç gün oldu ara arada oluyor normal galiba
Sende kendine sıkıntı arıyon cano ya iyi düşün iyi olsun o nerden çıktı kötüyü çağırmavalla bilmiyorum iğneden sonra kontrole çağırmadı kist oldu gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?