klomen kullananlar varmı?

Adet olacağın tarihi sordum bacım kızma senin şafak daha çok yaa:))
Evet ya beklemek çok sıkıcı var mı yok mu yoksa yokta merak bitiyor insanı kızmıyorum canım niye kızayım sen hesapla birde normalde adet tarihim 15 Aralık 28 Aralık iğneyi vuruldum bende iğneden hesaplıyorum önceden ovulasyon testi yapıyordum test pozitif verdikten 16 gün sonra adet oluyordum şimdi neye göre hesaplicam bilmiyorum

Kaç günde adet oluyosun

Kaç günde adet oluyosun
ta yazın kendi kendime adet oluyordum 30 günde sonra 37 oldu sonra 44 oldu sonra 60 a çıktı bir ay doğum kontrol hapı kullandım en son gittiğim doktor baktı ki ne görsün polikistik over yani anlayacağın düzenli bi adetim yok

Kılar doktora gidip klomen kullanmak istiyorum mu demek lazım. Çünkü benim hormonlar rahim filmi falan herşey temiz çıktı. Bi de Çatlatma iğnesi bi kere mi vuruluyor. Nereden vuruluyor. Doktor mu vuruyor.

Kılar doktora gidip klomen kullanmak istiyorum mu demek lazım. Çünkü benim hormonlar rahim filmi falan herşey temiz çıktı. Bi de Çatlatma iğnesi bi kere mi vuruluyor. Nereden vuruluyor. Doktor mu vuruyor.
uygun görürse veriyor burdakilerin çoğu polikistik over yumurta olgunlasinca bir tek iğne vuruluyor kol bacak veya göbekten bazıları kalcadan da vuruluyormus ovitrelle diye bi iğne veriyorlar genelde sen bir git bakalım ne diyecek ona göre konuşuruz

Yok tahlillerinle birlikte gidiyorsun o seni değerlendirecek eğer gerekirse klomene başlar yumurtaların gereken büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi veriyor iğneyi kendinde yapa bilirsin herhangi bir hastahanedede yaptıra bilirsin

ilk ay klomen kullandım dr iğne yapalım çatlasın dedi ama igneyi bulamadım eczaneler sabaha getirtiriz dedi olmadım artık hayırlısı iğnesiz deneyelim bu ay dedi doktor.iğnenin yan etkisi varmı emin olamadım hayırlısı artık

Benimde ilk klomen kullanışımdı iğnesiz kullandım bugun testte pozitif gördüm sabah da kan vercem inş size de vesile olur

Bende dün başladım klomen e bittikten sonra 2 3 gün sonra gel dedi banada mi iğne verecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…