- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.641
valla ne zor ya beklemek çıldıracağımSende kendine sıkıntı arıyon cano ya iyi düşün iyi olsun o nerden çıktı kötüyü çağırma
Bat ne zaman senin kafayı kıracan kız vurma lazım olur:))valla ne zor ya beklemek çıldıracağım
bat mat bilmiyom ben 28inde iğne vuruldum 12 ocakta adet olmam gerek galibaBat ne zaman senin kafayı kıracan kız vurma lazım olur:))
Adet olacağın tarihi sordum bacım kızma senin şafak daha çok yaa:))bat mat bilmiyom ben 28inde iğne vuruldum 12 ocakta adet olmam gerek galiba
Evet ya beklemek çok sıkıcı var mı yok mu yoksa yokta merak bitiyor insanı kızmıyorum canım niye kızayım sen hesapla birde normalde adet tarihim 15 Aralık 28 Aralık iğneyi vuruldum bende iğneden hesaplıyorum önceden ovulasyon testi yapıyordum test pozitif verdikten 16 gün sonra adet oluyordum şimdi neye göre hesaplicam bilmiyorumAdet olacağın tarihi sordum bacım kızma senin şafak daha çok yaa:))
Kaç günde adet oluyosunEvet ya beklemek çok sıkıcı var mı yok mu yoksa yokta merak bitiyor insanı kızmıyorum canım niye kızayım sen hesapla birde normalde adet tarihim 15 Aralık 28 Aralık iğneyi vuruldum bende iğneden hesaplıyorum önceden ovulasyon testi yapıyordum test pozitif verdikten 16 gün sonra adet oluyordum şimdi neye göre hesaplicam bilmiyorum
ta yazın kendi kendime adet oluyordum 30 günde sonra 37 oldu sonra 44 oldu sonra 60 a çıktı bir ay doğum kontrol hapı kullandım en son gittiğim doktor baktı ki ne görsün polikistik over yani anlayacağın düzenli bi adetim yokKaç günde adet oluyosun
Çatladıgı gün ilişki günü söylemiyor mu doktor canım.Ben ilaçtan sonra igne de kullandim. Sonra da catlatma iğnesi. Ondan sonra kontrole gittim.doktor çatlamiş dedi.şimdi adeti bekliyorum
uygun görürse veriyor burdakilerin çoğu polikistik over yumurta olgunlasinca bir tek iğne vuruluyor kol bacak veya göbekten bazıları kalcadan da vuruluyormus ovitrelle diye bi iğne veriyorlar genelde sen bir git bakalım ne diyecek ona göre konuşuruzKılar doktora gidip klomen kullanmak istiyorum mu demek lazım. Çünkü benim hormonlar rahim filmi falan herşey temiz çıktı. Bi de Çatlatma iğnesi bi kere mi vuruluyor. Nereden vuruluyor. Doktor mu vuruyor.
Yok tahlillerinle birlikte gidiyorsun o seni değerlendirecek eğer gerekirse klomene başlar yumurtaların gereken büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi veriyor iğneyi kendinde yapa bilirsin herhangi bir hastahanedede yaptıra bilirsinKılar doktora gidip klomen kullanmak istiyorum mu demek lazım. Çünkü benim hormonlar rahim filmi falan herşey temiz çıktı. Bi de Çatlatma iğnesi bi kere mi vuruluyor. Nereden vuruluyor. Doktor mu vuruyor.
Benimde ilk klomen kullanışımdı iğnesiz kullandım bugun testte pozitif gördüm sabah da kan vercem inş size de vesile olurilk ay klomen kullandım dr iğne yapalım çatlasın dedi ama igneyi bulamadım eczaneler sabaha getirtiriz dedi olmadım artık hayırlısı iğnesiz deneyelim bu ay dedi doktor.iğnenin yan etkisi varmı emin olamadım hayırlısı artık
Test yaptın mı cnmKızlar nasılsınız iğneden sonra bugün 18 gün geçti hala hasta olmadım kafayı yiyeceğim artık
Bnde klomen kullanmıştım yumurta gelismemisti bitki cayları icmistim beklemedeyim. Beklemek cok zor yaaİnşallah canim inşallah 17 aralikta igne oldum bakalim bugün sonuç ne olacak ama adet agrim 2 gündür
yapmadın mı canım hiç test filanKızlar nasılsınız iğneden sonra bugün 18 gün geçti hala hasta olmadım kafayı yiyeceğim artık
Bende dün başladım klomen e bittikten sonra 2 3 gün sonra gel dedi banada mi iğne verecek acabailk ay klomen kullandım dr iğne yapalım çatlasın dedi ama igneyi bulamadım eczaneler sabaha getirtiriz dedi olmadım artık hayırlısı iğnesiz deneyelim bu ay dedi doktor.iğnenin yan etkisi varmı emin olamadım hayırlısı artık
hadi hayırlısı olsun canım test sonucunu yazarsın en son ne zman adet olmuştun ne kadar yumurtan vardiBenimde ilk klomen kullanışımdı iğnesiz kullandım bugun testte pozitif gördüm sabah da kan vercem inş size de vesile olur
Test yaptın mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?