- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.661
Yaptım canım 12.gün normal 14.gün erken test yaptım ikisinde de negatif adet bekledim sonra hep ama gelmediyapmadın mı canım hiç test filan
4 aralık en sondu 31 aralıkta da olmam gerekiyordu sancılarım var ama sapsarı akıntıdan başka bişi yok ve bi tane yumurtamın 20 mm olduğunu söyledi en son ondan sonra da gün aşırı oldu biraz iştehadi hayırlısı olsun canım test sonucunu yazarsın en son ne zman adet olmuştun ne kadar yumurtan vardi
Tebrik ederim canım. Insallah bizde görürüz bu görüntüyüTest de bu
Pilastik bardaga biraz çamaşır suyu koy üzerine o kadarda idrarından dök köpürüp kalırsa hamilesin cano dene bi haber et banaYaptım canım 12.gün normal 14.gün erken test yaptım ikisinde de negatif adet bekledim sonra hep ama gelmedi
Tebrikler canım inş en kısa zamanda bizede nasip olurTest de bu
Aminnn isteyen herkese nasip olur inşallahBenimde ilk klomen kullanışımdı iğnesiz kullandım bugun testte pozitif gördüm sabah da kan vercem inş size de vesile olur
Hayırlı olsun canım topikte ikinci hamile sensin ayağımı sürttüm peşimden gelin canlar boş durmak yok dolsun göbüşleriniz inş teker tekerTest de bu
Pilastik bardaga biraz çamaşır suyu koy üzerine o kadarda idrarından dök köpürüp kalırsa hamilesin cano dene bi haber et bana
Test de bu
Tamam bekliyorum çıkarsa müjdemi isterim ama:))))Kız ilahi sen valla dur deneyeceğim senin için yazarım birazdan
Tamam bekliyorum çıkarsa müjdemi isterim ama:))))
Ay hadi inş canım ya nolur sonucu alır almaz yaz bende de 19 mm ve 14 mm vardı bir gün sonra catlatma ignesi oldum 1 yada 2 mm büyüyormuş büyüğü 20 mm işte kasiklarinda ağrı var mı bende burda arkadaşlara soruyorum bende akıntı çok niye diye birden bi geliyor bu ne diyorum sarı ama baya açık beyaza yakın demi4 aralık en sondu 31 aralıkta da olmam gerekiyordu sancılarım var ama sapsarı akıntıdan başka bişi yok ve bi tane yumurtamın 20 mm olduğunu söyledi en son ondan sonra da gün aşırı oldu biraz iştekanda da çıkar da rahatlarım inş
tebrik ederim canım hamilesin benim kızda da böyle biraz silikti ertesi günü mü bir gün sonra mı ne gittim değerim 1000 di bu testi bugün mü yaptın 4 aralık son adet tarihin şu akıntı da anlat bana başka ne belirtiler vardı başından beriTest de bu
Çatladıgı gün ilişki günü söylemiyor mu doktor canım.[/QUOTE
catlatma iğnesi kullandigin gün ilişki .ikinci gün catlatma ignesinden 36 saat sonra ilişki. Bi de ucuncu gün ilişki diyor.ben doktorun soylediginden fazla girmiyorum ilişkiye. Sperm kalitesi düşmesin diye
Hepinize cok teşekkür kızlar darısı size kanda görmeden rahatça diyemiyorum henüz ama inş sağlıklı bi gebeliktirtebrik ederim canım hamilesin benim kızda da böyle biraz silikti ertesi günü mü bir gün sonra mı ne gittim değerim 1000 di bu testi bugün mü yaptın 4 aralık son adet tarihin şu akıntı da anlat bana başka ne belirtiler vardı başından beri
Kasıklarda Ağrı yum günü bayagı kıvrandım ara ara agrıdı sanırım solda tuttu çünkü arada Oray'a bi Ağrı giriyor inş benimde senin kızındaki gibi yüksek çıkar kan değerimAy hadi inş canım ya nolur sonucu alır almaz yaz bende de 19 mm ve 14 mm vardı bir gün sonra catlatma ignesi oldum 1 yada 2 mm büyüyormuş büyüğü 20 mm işte kasiklarinda ağrı var mı bende burda arkadaşlara soruyorum bende akıntı çok niye diye birden bi geliyor bu ne diyorum sarı ama baya açık beyaza yakın demi
Ben 3 ay once sogan kurunu uyguladim. Normalde 50-55 gunde gelen adet 78. gunde geldi. Belki sogan kurune bagli degildir ama bilmiyorum yani bazilarinda yan etki yapabilir.bunu içerken de olabilirsin ne zmaan gelecekse gelir yani etkilemez belki erken getirmesini sağlar ama geciktirmez doğum kontrol hapini alsan 21 öyle 3 te öyle 24 gün yapıyor ama sogan kuruyle o kadar sürmez gelir adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?