klomen kullananlar varmı?

hadi hayırlısı olsun canım test sonucunu yazarsın en son ne zman adet olmuştun ne kadar yumurtan vardi
4 aralık en sondu 31 aralıkta da olmam gerekiyordu sancılarım var ama sapsarı akıntıdan başka bişi yok ve bi tane yumurtamın 20 mm olduğunu söyledi en son ondan sonra da gün aşırı oldu biraz işte kanda da çıkar da rahatlarım inş

Ay hadi inş canım ya nolur sonucu alır almaz yaz bende de 19 mm ve 14 mm vardı bir gün sonra catlatma ignesi oldum 1 yada 2 mm büyüyormuş büyüğü 20 mm işte kasiklarinda ağrı var mı bende burda arkadaşlara soruyorum bende akıntı çok niye diye birden bi geliyor bu ne diyorum sarı ama baya açık beyaza yakın demi

Hepinize cok teşekkür kızlar darısı size kanda görmeden rahatça diyemiyorum henüz ama inş sağlıklı bi gebeliktir

Cnm benim belirtim bel agrısı ve sarı akıntıydı en belirgin olarak belimin agrısı hiç gecmedi yumurtlamadan beri .. Afedersin iç çamaşırım sürekli ıslaktı bi günde 2 3 değiştiğim oldu . Göğüs hassasmış filan hiç olmadı .. Bugun akıntım bi damla bildiginiz limon sarısı gelmişti okul çıkışı test yaptım sıkısık da değildim böyle çıktı hala inanamıyorum gecen hafta salı negatifti test silik bile degildi

Kasıklarda Ağrı yum günü bayagı kıvrandım ara ara agrıdı sanırım solda tuttu çünkü arada Oray'a bi Ağrı giriyor inş benimde senin kızındaki gibi yüksek çıkar kan değerim

Kizlar acil yardima ihtiyacim var ilk klomen kullandigimda uc gun gecikmeyle regl oldum gecen ayda bir aksam unuttum bir de ertesi sabah aksam icmeyi diger gum sabahtan devam ettim 15 gun gecti en son regl tarihim 18 kasim ne yapmam lazim duzensiz icip reglisi bu kadar uzayan var mi idrar testi yaptim bisey goremedim

bunu içerken de olabilirsin ne zmaan gelecekse gelir yani etkilemez belki erken getirmesini sağlar ama geciktirmez doğum kontrol hapini alsan 21 öyle 3 te öyle 24 gün yapıyor ama sogan kuruyle o kadar sürmez gelir adetin
Ben 3 ay once sogan kurunu uyguladim. Normalde 50-55 gunde gelen adet 78. gunde geldi. Belki sogan kurune bagli degildir ama bilmiyorum yani bazilarinda yan etki yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…