klomen kullananlar varmı?

Kasıklarda Ağrı yum günü bayagı kıvrandım ara ara agrıdı sanırım solda tuttu çünkü arada Oray'a bi Ağrı giriyor inş benimde senin kızındaki gibi yüksek çıkar kan değerim
Canım bende de göğüs hassasiyeti yok bolca sarı akıntı arada kasık sizlamasi belimin ortası bazen oyuluyor inş vardır ya benim daha çok erken belirtiler içinde bilmiyorum bi umut :) kızımdaki değere gelince kişiden kişiye değişir o bende 1000 ken sende 20 30 olabilir sakın canını sıkma ama ben sana soylim iyi çıkacak ucuz testler düşük seviyeyi silik bile çıkarmıyor en az 100 vardır o unutma önemli olan 2 günde 1 artması sonucu merakla bekliyorum :)

erken deme olabilir benim 16. Gün başlamıştı Ağrı'larım

İnş canım şimdi dolmuş bekliyorum kan vermeye gidiyorum çok heyecanlıyım

Günaydın arkadaşlar yeni gün yeni umut hakkımızda herşeyin hayırlısı inş ben bugün gittim kan testi yine verdim sonuç öğlenden sonra alıcam inş nasipte varsa değer iki katına çıkmış olur

Günaydın canim ben şimdi adet oldum sonuc yine hüsran rabbim cok bekletmesin inşallah
hemen ilk ayda olacak diye birşey yok şimdi tekrar tedavi süreci başlar 2ncisinde kalan ilkinden daha çok morel bozmaya gerek yok şükretmek lazım kist olmasından iyidir :)

Selam kizlar. Su anda doktordan geliyorum.

Herzamanki gibi ovulasyon olmamis ve 12.ci gunum hala adet goruyorum. (Zaten yumurtlama cok agir islem gormus o yuzden bu kdar uzun sure adet oluyormusum)
Bu arada ek olarak progesteron verdi doktorum.
Boyle klomenle birlikte kullanan varmi?

Doktor cook asiri pozitifti zaten oyle olmasa ben oracikta aglardim. Cok uzuluyorum aslinda.

Kızlar sonuç çıkmış şimdi baktım malesef pazar günü değer 10.5 di şimdi 3.38 e düşmüş öğlenden sonra bakalım ne olacak adette olmadım inş kist falan olmamıştır

Kızlar selamm ben doktora gittim bugüb ikinci klomen kullanımı sonrası 3 güzel yumurtam olmus doktor %3 üçüz bile olabilir dedi çatlama iğnemi de oldum ama ne olcak bilmiyorum geçen ay tek yumurtaydı.

Adet gecikmesinden kaç gun sonra test pozitif çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…