- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.681
Canım bende de göğüs hassasiyeti yok bolca sarı akıntı arada kasık sizlamasi belimin ortası bazen oyuluyor inş vardır ya benim daha çok erken belirtiler içinde bilmiyorum bi umut :) kızımdaki değere gelince kişiden kişiye değişir o bende 1000 ken sende 20 30 olabilir sakın canını sıkma ama ben sana soylim iyi çıkacak ucuz testler düşük seviyeyi silik bile çıkarmıyor en az 100 vardır o unutma önemli olan 2 günde 1 artması sonucu merakla bekliyorum :)Kasıklarda Ağrı yum günü bayagı kıvrandım ara ara agrıdı sanırım solda tuttu çünkü arada Oray'a bi Ağrı giriyor inş benimde senin kızındaki gibi yüksek çıkar kan değerim
erken deme olabilir benim 16. Gün başlamıştı Ağrı'larımCanım bende de göğüs hassasiyeti yok bolca sarı akıntı arada kasık sizlamasi belimin ortası bazen oyuluyor inş vardır ya benim daha çok erken belirtiler içinde bilmiyorum bi umut :) kızımdaki değere gelince kişiden kişiye değişir o bende 1000 ken sende 20 30 olabilir sakın canını sıkma ama ben sana soylim iyi çıkacak ucuz testler düşük seviyeyi silik bile çıkarmıyor en az 100 vardır o unutma önemli olan 2 günde 1 artması sonucu merakla bekliyorum :)
ayyy canım dikkat et kendine hadi bekliyorum hayırlı haberlerinierken deme olabilir benim 16. Gün başlamıştı Ağrı'larım
İnş canım şimdi dolmuş bekliyorum kan vermeye gidiyorum çok heyecanlıyım
Günaydın canim ben şimdi adet oldum sonuc yine hüsran rabbim cok bekletmesin inşallahBnde klomen kullanmıştım yumurta gelismemisti bitki cayları icmistim beklemedeyim. Beklemek cok zor yaa
Hayırlı olsun canim inşallah biz de görürüz çift çizgiyiTest de bu
hadi canim inş :)Günaydın arkadaşlar yeni gün yeni umut hakkımızda herşeyin hayırlısı inş ben bugün gittim kan testi yine verdim sonuç öğlenden sonra alıcam inş nasipte varsa değer iki katına çıkmış olur
ben onu görmedim bile :) kız ne yaptın sevinçten bir yerde düşüp kaldın mı hadi daaa :))Ay özür o oha nerden geldi bilmiyorum
hemen ilk ayda olacak diye birşey yok şimdi tekrar tedavi süreci başlar 2ncisinde kalan ilkinden daha çok morel bozmaya gerek yok şükretmek lazım kist olmasından iyidir :)Günaydın canim ben şimdi adet oldum sonuc yine hüsran rabbim cok bekletmesin inşallah
Canımm inşallah kaç gün geçti adetin doktorunla görüştün miKızlar sonuç çıkmış şimdi baktım malesef pazar günü değer 10.5 di şimdi 3.38 e düşmüş öğlenden sonra bakalım ne olacak adette olmadım inş kist falan olmamıştır
Adet gecikmesinden kaç gun sonra test pozitif çıktı canımHepinize cok teşekkür kızlar darısı size kanda görmeden rahatça diyemiyorum henüz ama inş sağlıklı bi gebeliktir
Cnm benim belirtim bel agrısı ve sarı akıntıydı en belirgin olarak belimin agrısı hiç gecmedi yumurtlamadan beri .. Afedersin iç çamaşırım sürekli ıslaktı bi günde 2 3 değiştiğim oldu . Göğüs hassasmış filan hiç olmadı .. Bugun akıntım bi damla bildiginiz limon sarısı gelmişti okul çıkışı test yaptım sıkısık da değildim böyle çıktı hala inanamıyorum gecen hafta salı negatifti test silik bile degildi
Canım 10cıkınca hamilelik var demek oluyor ama değer düşünce ne demek oluyor.Kızlar sonuç çıkmış şimdi baktım malesef pazar günü değer 10.5 di şimdi 3.38 e düşmüş öğlenden sonra bakalım ne olacak adette olmadım inş kist falan olmamıştır
2 gün cnmAdet gecikmesinden kaç gun sonra test pozitif çıktı canım
Nasıl geldi sonuç canım. Adetin geçikti mi senin deBnde yarın test yapıcam insallah. Cok sabırsızım ve heyecanlııı.. icim icimi yiyoo
inşallah kist olmamıştır da bu ay devam edersin.hersey nasip.allah hakkımızda hayirlisini versinKızlar sonuç çıkmış şimdi baktım malesef pazar günü değer 10.5 di şimdi 3.38 e düşmüş öğlenden sonra bakalım ne olacak adette olmadım inş kist falan olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?