klomen kullananlar varmı?

bana verdi iğneden 36 saat sonra ilişki dendi ertesi günden itibaren sabah akşam progestan içiyorum

Bu arada ben de bikaç gündür karında şişlik var.çok gergin. Ve sürekli patlicak gibi sıkıyor beni.normal mi sizce
Aynı durum bendede vardı halada var şişkinlik gibi rahatsız edici iğne olan arkadaşlar adet 1 hafta geçmeden tahlil falan yaptırmayın iğneden 17.gün sonra bile etkisi geçmiyo kanda gebelik çıktı beni yanılttı bugün kanda negatif çıktı doktor iğnenin etkisinden yüksek çıkmış ola bilir dedi öylede oldu

ama bir düşük çıktı sonra yukseldi

Hamileliğini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum gözünüz aydın darısı bizim basimiza:)) adetleri gelen arkadaşlar da uzulmesin 2. Ay hamile kalma yüzdesi artio doktorlar bile öyle soyluyo kadınlar her ay yumurtlar ama hemen hamile kalamazlar bunuda öyle düşünmek lazım... beklemek çok sıkıcı sürekli biselerle uğraşıp kafa dağıtmak lazım mesela ben puzzle yapiorum tavsiye ederim insan hiçbişey dusunemio uğraş bulmak gerekio canlar:))

Canim hayırlısı böyleymis bak bidahaki ay gelicek bebisin inşallah içimden öyle gecio benim kuzenimde ole oldu ilk ay yalancı betahcg çıktı ama ertesi ay hamileydi:) senin durumunu kimyasal gebeliğe benzettim canım bi iki güne adet görmeye baslarsin bende yaşadım çünkü ordan biliyorum kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyo hiç üzme kendini tamam mı?

Kızlar sonuç çıkmış şimdi baktım malesef pazar günü değer 10.5 di şimdi 3.38 e düşmüş öğlenden sonra bakalım ne olacak adette olmadım inş kist falan olmamıştır

Canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu ay bebeğin gelir.ben de bu sabah kan vermeye gidecektim ama hasta oldum demek ki iğneden sonra 18.gün bile hasta olunuyormuş

kızlar ben doktorumu aradım akıntımi ve kasiklarim ağrımı sordum dedim acaba catlamadimi mi muhtemelen çatlamistir ama istersen yine de gel bi bakalım dedi gidiyorum ben doktora

Klomenle hamile kaldım, gebeliğin ilk dönemlerde çatlamayan yumurtam yüzünden çok ağrım oldu. Ama geçiyor.

hemen ilk ayda olacak diye birşey yok şimdi tekrar tedavi süreci başlar 2ncisinde kalan ilkinden daha çok morel bozmaya gerek yok şükretmek lazım kist olmasından iyidir :)
Canim üç ay ilac kullandim Allah nasip etmemis daha demek ki

Kızlar sonuç çıkmış şimdi baktım malesef pazar günü değer 10.5 di şimdi 3.38 e düşmüş öğlenden sonra bakalım ne olacak adette olmadım inş kist falan olmamıştır
canım yaaaa neden böyle oldu ki bu önce yükselmişti ama bende dedim iyi çıkacak bu seferde vardır elbet bir hayır bunda da ama işte insan sorguluyır malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…