- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.701
bana verdi iğneden 36 saat sonra ilişki dendi ertesi günden itibaren sabah akşam progestan içiyorumSelam kizlar. Su anda doktordan geliyorum.
Herzamanki gibi ovulasyon olmamis ve 12.ci gunum hala adet goruyorum. (Zaten yumurtlama cok agir islem gormus o yuzden bu kdar uzun sure adet oluyormusum)
Bu arada ek olarak progesteron verdi doktorum.
Boyle klomenle birlikte kullanan varmi?
Doktor cook asiri pozitifti zaten oyle olmasa ben oracikta aglardim. Cok uzuluyorum aslinda.
Canım kimyasal mi oldu yine acaba bu neydi şimdi ben anlamadimKızlar sonuç çıkmış şimdi baktım malesef pazar günü değer 10.5 di şimdi 3.38 e düşmüş öğlenden sonra bakalım ne olacak adette olmadım inş kist falan olmamıştır
senin sonuç ne zaman çıkacak2 gün cnm
Aynı durum bendede vardı halada var şişkinlik gibi rahatsız edici iğne olan arkadaşlar adet 1 hafta geçmeden tahlil falan yaptırmayın iğneden 17.gün sonra bile etkisi geçmiyo kanda gebelik çıktı beni yanılttı bugün kanda negatif çıktı doktor iğnenin etkisinden yüksek çıkmış ola bilir dedi öylede olduBu arada ben de bikaç gündür karında şişlik var.çok gergin. Ve sürekli patlicak gibi sıkıyor beni.normal mi sizce
valla bende var ama unutun ya psikolojik de oluyor rahatlayalım şu kafaları bi boşaltılım herşey olacağına varır.Bu arada ben de bikaç gündür karında şişlik var.çok gergin. Ve sürekli patlicak gibi sıkıyor beni.normal mi sizce
ama bir düşük çıktı sonra yukseldiAynı durum bendede vardı halada var şişkinlik gibi rahatsız edici iğne olan arkadaşlar adet 1 hafta geçmeden tahlil falan yaptırmayın iğneden 17.gün sonra bile etkisi geçmiyo kanda gebelik çıktı beni yanılttı bugün kanda negatif çıktı doktor iğnenin etkisinden yüksek çıkmış ola bilir dedi öylede oldu
geçen ay ben de hiç bişey yoktu.bu ay psikolojik midir bilmem böyle olduvalla bende var ama unutun ya psikolojik de oluyor rahatlayalım şu kafaları bi boşaltılım herşey olacağına varır.
Kimyasal olsa azar azar değer artardı iğnenin etkisiyle pozitif çıkmış etkisi gitti değer düştüCanım kimyasal mi oldu yine acaba bu neydi şimdi ben anlamadim
Ya 3 te dedi okula geldim artık çıkışta gidicemsenin sonuç ne zaman çıkacak
Canim hayırlısı böyleymis bak bidahaki ay gelicek bebisin inşallah içimden öyle gecio benim kuzenimde ole oldu ilk ay yalancı betahcg çıktı ama ertesi ay hamileydi:) senin durumunu kimyasal gebeliğe benzettim canım bi iki güne adet görmeye baslarsin bende yaşadım çünkü ordan biliyorum kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyo hiç üzme kendini tamam mı?Aynı durum bendede vardı halada var şişkinlik gibi rahatsız edici iğne olan arkadaşlar adet 1 hafta geçmeden tahlil falan yaptırmayın iğneden 17.gün sonra bile etkisi geçmiyo kanda gebelik çıktı beni yanılttı bugün kanda negatif çıktı doktor iğnenin etkisinden yüksek çıkmış ola bilir dedi öylede oldu
içini ferah tut hamilesinYa 3 te dedi okula geldim artık çıkışta gidicem
Kızlar sonuç çıkmış şimdi baktım malesef pazar günü değer 10.5 di şimdi 3.38 e düşmüş öğlenden sonra bakalım ne olacak adette olmadım inş kist falan olmamıştır
Kaçıncı ay hamile kaldinKlomenle hamile kaldım, gebeliğin ilk dönemlerde çatlamayan yumurtam yüzünden çok ağrım oldu. Ama geçiyor.
Canim üç ay ilac kullandim Allah nasip etmemis daha demek kihemen ilk ayda olacak diye birşey yok şimdi tekrar tedavi süreci başlar 2ncisinde kalan ilkinden daha çok morel bozmaya gerek yok şükretmek lazım kist olmasından iyidir :)
ayyyy bende o çatlamayan yumurta gebelik olmadan oldu ya canım ilk ay kullandım iğne de oldum ama yumurtam çatlamamış ve kist olduKlomenle hamile kaldım, gebeliğin ilk dönemlerde çatlamayan yumurtam yüzünden çok ağrım oldu. Ama geçiyor.
Kaçıncı ay hamile kaldin
canım yaaaa neden böyle oldu ki bu önce yükselmişti ama bende dedim iyi çıkacak bu seferde vardır elbet bir hayır bunda da ama işte insan sorguluyır malesef.Kızlar sonuç çıkmış şimdi baktım malesef pazar günü değer 10.5 di şimdi 3.38 e düşmüş öğlenden sonra bakalım ne olacak adette olmadım inş kist falan olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?