klomen kullananlar varmı?

ayyyy bende o çatlamayan yumurta gebelik olmadan oldu ya canım ilk ay kullandım iğne de oldum ama yumurtam çatlamamış ve kist oldu

Her şey nasip kısmet Allah ol derse oluyor gerçekten. İnanan olur inanmayan olur ama ben stresten uzaklaşıp dua edip teslimiyet duygusuna ulaşınca her şeyin olacağına inanıyorum.
Çatlatma iğnesine bile gerek kalmamıştı bende ki pko'luyum yani.
Umudunuzu kaybetmeyin. Çevremde herkes ilk ay klomen etki etmez dedi. Etmezse devam ederiz dedim strese girmeden.
Stres büyük etken.

aynen dediğin çok doğru canım stress yapıyoruz olmayınca üzülüyoruz gün saymaya başlıyoruz bende takmamak istiyorum artık şu kistlerimden kurtulayım da kafamı biraz rahatlatayım Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar evleneli 9ay oldu. Rahim filmi çekildim kapalı değil tüpler. hormonlar vs güzel. Kist yok. Ama yumurta takibi yaptırmadım hiç. Klomen falan istesem mi doktora gidip. Ne tavsiye edersiniz.

Siz de ve eşinizde problem yoksa demek ki vakti gelmemiştir sadece
Üstüne bi de kolaylaştırıcı yöntemler ilaçlar kullandıktan sonra olmuyor diye üzülmek için bi neden yok ki. Demek ki hayırlı zamanı bekliyor
Çok teşekkür ederim, inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder.

kızlar ben doktorumu aradım akıntımi ve kasiklarim ağrımı sordum dedim acaba catlamadimi mi muhtemelen çatlamistir ama istersen yine de gel bi bakalım dedi gidiyorum ben doktora
Kist olabilirmiş baksın yine de

Kan tahlilimde çıktı

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 41
ayyyy bende o çatlamayan yumurta gebelik olmadan oldu ya canım ilk ay kullandım iğne de oldum ama yumurtam çatlamamış ve kist oldu
Adetle bırlıkte atılır çatlamayan yumurtalar canım sıkıntı yapma her kadında olabılıyor kadın bunu fark etmıyor bıle bazen benım gecen ay 4 yumurtam oluştu 3 çatladı bırı çatlamadı ama adetle geçen bi durum

tatlım ben adet olamadım bu ay sadece lekelenme şeklinde geldi devamı yok o da kahverengiydi.doğum kontrol hapı verdi doktor bitince adet olursun o zaman atlır dedi bakacak o zaman işte.

tatlım ben adet olamadım bu ay sadece lekelenme şeklinde geldi devamı yok o da kahverengiydi.doğum kontrol hapı verdi doktor bitince adet olursun o zaman atlır dedi bakacak o zaman işte.
Doğum kontrol hapı kötü birşey değilmi ya. Doktor niye böyle birşey veriyor biz bebek isteyen insanlarız. Doğum kontrol hapı engelliyor diye biliyorum yanlış mı acaba

Canımm geçen ay dört yumurtan mı olmustu benim de ikinci ayında 3 tane dedi ama beğendi ynurtaları baya %3 civarı cogul gebelik senden umutluyum bu ay dedi ama bilmiyorum

Aaa bende puzzle yapiyorum gercekten rahatlatiyor.

kistlerin erimesi için veriyorlar doğum kontrol hapını canım
Kuzu benim gebelik testi elimde patladı değerler düşmüş ilacın etkisiyle 10.5 çıkmış şimdi 3.83 çıktı kistim olmuş 3.5 santim doktor ilaç vermedi gebeliği engelliyordu dedi kist varkende gebelik ola bilir dedi birde klomeni daha önermedi kısırlık bölümüne gittim klomeni hiç iyi anlatmadı heray adetle tek yumurta atılırken klomenle 3 beş yumurta atılıyor dedi yumurta rezervi düşüyo kullanma dedi beklemek istemiyosan istersen tüp bebek yapalım dedi istemedim artık herşeyi olurına bıraktım sorun yok kendiligindende olur dedi doktor çıktım geldim de bu kistleri ne yapıcaz adette olmadım

Aaa kuzum biz yükselmesini beklerken ... hakkında hayırlısı canım. Benimm inşallah her şey çok. Güzel. Olur bundan sonrası için sana söylüyorum. Ama bende hiç iyi değilim. Bugün sabah idrar testi yaptım negatif negatif negatif hep negatif dokunsalar aglicam hiç iyi degilim

çok geçmiş olsun canım. Herşey allahtan. Ben bu ayda olmazsam bi kere daha deniycem. Allah in hakkı uctur diyerek. Sonra da oluruna birakcam. Nasipse olur.

Kızlar bi problem yoksa bekleyin kendiliğinden olsun boşu boşuna o ilaç yüzü den yumurtalarınızdan olmayın 1 aydan fazla o ilacı uygun görmüyorum dedi aşılama yapsam yumurtalarını güçlendirecem ya tutmazsa boşuna o yumurtaların ziyan olacak her aşılama 1 buçuk yıl erken menefoz demek dedi yumurtaları çöpe atmayın

Hakkomuzda hayırlısı kuzum napalım. Bi umut işte vesile arıyoz kullanıyoz ben diğer ay kullanmicam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…