klomen kullananlar varmı?

valla bende bugün aldım ilacı canım doğum kontrol hapını onu kullanacağım bakalım başımıza gelmeyen kalmıyor malesef dediğin gibi napacağımıza şaşırıyoruz kuzum ya.soğan kürü iyi geliyor diyorlar ben yapamadım sen yapabilirsen yap bari hem ilaçda vermemiş sana.inşallah bir ayda yok olur kistlerde bende anlamadım bu ilacı ya normalde takip ettirmezdim ama ilaçtan dolayı iğne olmama rağmen çatlamamış nasıl oluyor bu adı üstünde çatlatma iğnesi neden alıyoruz madem hem o kadar para verdik hemde o kadar hormon aldık vücudumuza.offf kafam benimde çok karışık dünden beri kuzum Rabbim yardımcımız olsun artık.

Herkeste aynı etkiyi yaratmaz klomenle milyonlarca insan var hamile kalan bende gittim şimdi geldim doktordan iki tane yumurtam vardı ikisi de çatlamış nasip kısmet artık denk geldiyse olmuştur bu ay olmazsa bir daha ki ay yine klomen kullanacağım çünkü kendi kendine zaten yumurtlama olmuyor...

Kist olabilirmiş baksın yine de

Kan tahlilimde çıktı
bak ben sana dedim demi Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canım benim bende şimdi geldim 2 yumurtam vardı ikisine çatlamış haftaya cumaya kadar adet olmazsan test yaptır gel dedi inş olmuştur sende bizim için dua et canım :)

Doğum kontrol hapı yazdı ama vermedi bu gebeliği engeller dedi bu kistle gebelikte ola bilir dedi ilacı sen içme dedi reçeteyi çöpe attı soğan kürünü yapıcam cano dahada doktora falan gitmiycem sitres yok geçen sene korunmayı bıraktım ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim şimdi kaç aydır bekliyom olmuyor olursa olur olmazsa olmaz diycem yoluma bakıcam napim

kuzum sana birşey soracağım benim de bir kimyasal gebeliğim var tüplerde tıkanıklık olmuş olsa kimyasal da olsa gebelik oluşabilirmiydi? çektirsem mi rahim filmini

Canımm geçen ay dört yumurtan mı olmustu benim de ikinci ayında 3 tane dedi ama beğendi ynurtaları baya %3 civarı cogul gebelik senden umutluyum bu ay dedi ama bilmiyorum
Evet canım 4 yumurta oldu hatta bıtane daha vardı ama 16 mm felandı ama olmadı buay kullanmadım hıc bısey

Evet canım 4 yumurta oldu hatta bıtane daha vardı ama 16 mm felandı ama olmadı buay kullanmadım hıc bısey
Benim de ikinci kullanışım yine de biri zor denk geliyor desene bir kaçının tutması daha zor Hakkımız da hayırlısı olsun ama bu takip ve tarih işleri gerçekten yıpratıyor insanı

Benim de ikinci kullanışım yine de biri zor denk geliyor desene bir kaçının tutması daha zor Hakkımız da hayırlısı olsun ama bu takip ve tarih işleri gerçekten yıpratıyor insanı
Ne kadr çok yumurta o kadar çok şans aslında stres gerçekten olumsuz etkılıyor saat tarih verilince olmuyo istendiği gibi ilişki adet oldum bitti doktorum aradı gelmedın noldu dıye ara verelım bıraz dedım evet iyi yapmışssın dedı 2 ay kullandım ama sankı bır yıldır uğraşıyo gıbı hıssedıyodum hem bedenen hem psikolojik rahatım bu ay olursa olur olmazsa bakarız duruma göre gün aşırı ilişki bide pozisyon değişikliği deniyoruz sperm sayısı az olanlarda daha etkili belkı olur baya içimi döktüm

İyi yaptın canım benim :) aynen öyle stresden uzak olmak şart bi de bi öncekinde strese girdik saat verilince ben de rahat olmayaca calısıyorum en iyisi öyle başka türlü takvime bakmakdan kafayı yiyeceğiz:)

kuzum sana birşey soracağım benim de bir kimyasal gebeliğim var tüplerde tıkanıklık olmuş olsa kimyasal da olsa gebelik oluşabilirmiydi? çektirsem mi rahim filmini
Tüpler kapalıysa gebelik hiç bir şekilde olmaz cano kimyasal olduysa tüpler açık demektir kuzu bırak onu bunu oluruna bırak aslında diyorum topigede daha girmim girince her okudugumu araştırıyom kafam bi milyon oldu kendime başka uğraşlar bulayım yarından itibaren evi baştan aşa temizliycem bu ay aman bişey olur diye iş güç yapamadım cam kapı tül perde giricem artık :))) işye bu ben buyum yaa

Bigün gelir derim HAMİLEYİM :))))) tabi beni unutmayın o güne kadar haa benide dualarınızdan eksik etmeyin ama
kizz nere olmadıysa olmadı bu ne karamsarlık ya valla içim şişti yapman böyle bende diorum aha benimde olmayacak birbirimize destek verelim diye burdayız demi tekrar başlayın klomene

Canim bana sormadın ama bilgimi paylaşmak istedim benim 2 kimyasal 1 tane de bozuk keseden kurtajim var Wè bi tane sağlıklı bi kızım var 5 yaşında ona rağmen doktor rahim filmi istedi sadece tikanikliga bakmiolar Rahimde anormallik varmı çift rahim Rahimde perde Rahime kist ve polipler bunlar gebelik oluşsa bile düşüge sebep oluyo oyüzden çektir rahim filmini kafanda rahat olsun canim

Oh süper maşallah inş yumlardan en az biri tutunmuştur sana cnm Rabbim gönlüne göre versin

Dünyada en keyif aldığım beni en çok mutlu eden ugras:) eşim beni biraz gergin görsün hemen puzzle alır gelir ahahaha:)))))
Benim esimde bu cocuk konusunu cok kafama takiyorum diye aldi. Soylemedi ama biliyorum. Evcil hayvan alalim felan da diyor kafami dagitmak icin sagolsun.

Bu tur seylerle ugrasmak iyi gelir yoksa kafayi yiyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…