klomen kullananlar varmı?

Yok kuzum 20 cm den sonra her an çatlayabilir dedi gün aşırı değerlendirdik ama o yumurta akı kıvamını gördüm ben onun öncesi ve sonrası sağlam değerlendi
Ay bilmiyorum ya bir içime doguyor gibi oluyor sonra diyorum yok birsey 2 tane yumurtada çatlamış eşimin spermleri biraz sıkıntılı o yüzden emin olamıyorum sende başka ne belirtiler vardı yumurtlama gününden itibaren benim şuan kasiklarim acayip gergin birde hiç ayakta duramıyorum belim çok agriyir

Belirtilerimiz senle cok benziyor Can'ım inşallah vardır ben öğretmenim ayakta duramıyordum aynen dediğin gibi belim kopuyordu resmen kasıklarımda da agrı hiç yok olmadı bi de sarı akıntı ben de başka bişi yok
Bizimde morfoloji 5 ti sizin sıkıntı ne

Benim esimde bu cocuk konusunu cok kafama takiyorum diye aldi. Soylemedi ama biliyorum. Evcil hayvan alalim felan da diyor kafami dagitmak icin sagolsun.

Bu tur seylerle ugrasmak iyi gelir yoksa kafayi yiyebilirim.
Evet benim eşimde öyle hem onun basinin etini yiyorum hemde kendi kendimi oda buldu işin kolayini :) çok üzülüyolar bizim durumumuza erkekler çok hissettirmiolar ama bu şekilde destek oluyolar iste:)

Canım biz aynı
Canim biz aynı gün vurulduk ya igneyi bişe sorcam o yumurta akı gibi akintiyi iğneden kaç gün sonra gördün?

Hayirli olsun bebeginiz. Insallah saglikli bi hamilelik gecirip bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Darisi basimiza bize de dua etmeti unutmayin.

Canım aydınlattığın için tesekkurler

Kızlar bu Çatlatma iğnesi felan devlet hastanesi vermiyor mu. Pahalı birsey mi

Bizde morfoloji 1 varikosel var dendi 2 buçuk ay önce ameliyat oldu eşim henüz test yaptırmadik üst üste kimyasal gebeliklerim oldu benim kan pıhtılaşması da var dendi bilmiyorum bi kalabilirsem tekrar belli olacak ne olduğu eğer bu ay kalmazsam yada kimyasal filan olursa eşim test verecek sonuca göre aşılama yaparız dedi doktorum

Canım biz aynı

Canim biz aynı gün vurulduk ya igneyi bişe sorcam o yumurta akı gibi akintiyi iğneden kaç gün sonra gördün?
valla yumurta akı gibi görmedim akıntım zaten vardı çarşamba iğneyi oldum perşembe akıntım ve ıslaklığım aşırı vardı bugün gittim çatlamış 2 yumurtam da bakalım tutturabilmismiyiz

Kuzu aşılama doktor bana önermiyorum dedi tutmama şansı var dedi o yüzden yumurtaları klomen gibi bi ilaçla büyütüyoz dedi ondan sonra aşılama uyguluyoruz ve bi çok yumurta çöpe gittigiyle beraber her aşılama 1 buçuk yıl önce menepoz demek dedi tırstım ben

Aa çok iyi Canim cok sevindim beni cagirmadi ya catladimi catladimi bilmiorum ama belirtilerimiz aynıydı inşallah catlamistir ve ikimizde alırız güzel haberleriii

Ben ilk defa kullanıyorum gittiğimde Dr unutmazsam sorucam canım senin herseyin normal ise bekle bence kendine uğraş bul düşünme bi bakmissin hamilesin dusununcede olmuyormus

Günaydın kızlar valla adet olursanız şükredin ben hala olamadım tentirdiot gidi leke leke geliyor kist olmadığına şükredin ömrü hayatımda ilk defa başıma geldi adetlerim bile günü gününe olurdu bu ne iştir başıma geçti ya offf((

Günaydın canımm. Adet olman için birşey vermedi mi bana bı defa bir hap verdi hamilelik oluşmazsa adet olmama yardımcıymıs olursa da bebepin tutunmasına yardımcıymıs duphaston diye bir hap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…