- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.761
Canım sen iğne vurulmamıştın demiOh süper maşallah inş yumlardan en az biri tutunmuştur sana cnm Rabbim gönlüne göre versin
Yok kuzum 20 cm den sonra her an çatlayabilir dedi gün aşırı değerlendirdik ama o yumurta akı kıvamını gördüm ben onun öncesi ve sonrası sağlam değerlendiCanım sen iğne vurulmamıştın demi
Ay bilmiyorum ya bir içime doguyor gibi oluyor sonra diyorum yok birsey 2 tane yumurtada çatlamış eşimin spermleri biraz sıkıntılı o yüzden emin olamıyorum sende başka ne belirtiler vardı yumurtlama gününden itibaren benim şuan kasiklarim acayip gergin birde hiç ayakta duramıyorum belim çok agriyirYok kuzum 20 cm den sonra her an çatlayabilir dedi gün aşırı değerlendirdik ama o yumurta akı kıvamını gördüm ben onun öncesi ve sonrası sağlam değerlendi
Belirtilerimiz senle cok benziyor Can'ım inşallah vardır ben öğretmenim ayakta duramıyordum aynen dediğin gibi belim kopuyordu resmen kasıklarımda da agrı hiç yok olmadı bi de sarı akıntı ben de başka bişi yokAy bilmiyorum ya bir içime doguyor gibi oluyor sonra diyorum yok birsey 2 tane yumurtada çatlamış eşimin spermleri biraz sıkıntılı o yüzden emin olamıyorum sende başka ne belirtiler vardı yumurtlama gününden itibaren benim şuan kasiklarim acayip gergin birde hiç ayakta duramıyorum belim çok agriyir
Evet benim eşimde öyle hem onun basinin etini yiyorum hemde kendi kendimi oda buldu işin kolayini :) çok üzülüyolar bizim durumumuza erkekler çok hissettirmiolar ama bu şekilde destek oluyolar iste:)Benim esimde bu cocuk konusunu cok kafama takiyorum diye aldi. Soylemedi ama biliyorum. Evcil hayvan alalim felan da diyor kafami dagitmak icin sagolsun.
Bu tur seylerle ugrasmak iyi gelir yoksa kafayi yiyebilirim.
Canim biz aynı gün vurulduk ya igneyi bişe sorcam o yumurta akı gibi akintiyi iğneden kaç gün sonra gördün?Ay bilmiyorum ya bir içime doguyor gibi oluyor sonra diyorum yok birsey 2 tane yumurtada çatlamış eşimin spermleri biraz sıkıntılı o yüzden emin olamıyorum sende başka ne belirtiler vardı yumurtlama gününden itibaren benim şuan kasiklarim acayip gergin birde hiç ayakta duramıyorum belim çok agriyir
Hayirli olsun bebeginiz. Insallah saglikli bi hamilelik gecirip bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Darisi basimiza bize de dua etmeti unutmayin.Belirtilerimiz senle cok benziyor Can'ım inşallah vardır ben öğretmenim ayakta duramıyordum aynen dediğin gibi belim kopuyordu resmen kasıklarımda da agrı hiç yok olmadı bi de sarı akıntı ben de başka bişi yok
Bizimde morfoloji 5 ti sizin sıkıntı ne
Canım aydınlattığın için tesekkurlerKızlar bi problem yoksa bekleyin kendiliğinden olsun boşu boşuna o ilaç yüzü den yumurtalarınızdan olmayın 1 aydan fazla o ilacı uygun görmüyorum dedi aşılama yapsam yumurtalarını güçlendirecem ya tutmazsa boşuna o yumurtaların ziyan olacak her aşılama 1 buçuk yıl erken menefoz demek dedi yumurtaları çöpe atmayın
Kızlar bu Çatlatma iğnesi felan devlet hastanesi vermiyor mu. Pahalı birsey mivalla bende bugün aldım ilacı canım doğum kontrol hapını onu kullanacağım bakalım başımıza gelmeyen kalmıyor malesef dediğin gibi napacağımıza şaşırıyoruz kuzum ya.soğan kürü iyi geliyor diyorlar ben yapamadım sen yapabilirsen yap bari hem ilaçda vermemiş sana.inşallah bir ayda yok olur kistlerde bende anlamadım bu ilacı ya normalde takip ettirmezdim ama ilaçtan dolayı iğne olmama rağmen çatlamamış nasıl oluyor bu adı üstünde çatlatma iğnesi neden alıyoruz madem hem o kadar para verdik hemde o kadar hormon aldık vücudumuza.offf kafam benimde çok karışık dünden beri kuzum Rabbim yardımcımız olsun artık.
Bizde morfoloji 1 varikosel var dendi 2 buçuk ay önce ameliyat oldu eşim henüz test yaptırmadik üst üste kimyasal gebeliklerim oldu benim kan pıhtılaşması da var dendi bilmiyorum bi kalabilirsem tekrar belli olacak ne olduğu eğer bu ay kalmazsam yada kimyasal filan olursa eşim test verecek sonuca göre aşılama yaparız dedi doktorumBelirtilerimiz senle cok benziyor Can'ım inşallah vardır ben öğretmenim ayakta duramıyordum aynen dediğin gibi belim kopuyordu resmen kasıklarımda da agrı hiç yok olmadı bi de sarı akıntı ben de başka bişi yok
Bizimde morfoloji 5 ti sizin sıkıntı ne
valla yumurta akı gibi görmedim akıntım zaten vardı çarşamba iğneyi oldum perşembe akıntım ve ıslaklığım aşırı vardı bugün gittim çatlamış 2 yumurtam da bakalım tutturabilmismiyizCanım biz aynı
Canim biz aynı gün vurulduk ya igneyi bişe sorcam o yumurta akı gibi akintiyi iğneden kaç gün sonra gördün?
Kuzu aşılama doktor bana önermiyorum dedi tutmama şansı var dedi o yüzden yumurtaları klomen gibi bi ilaçla büyütüyoz dedi ondan sonra aşılama uyguluyoruz ve bi çok yumurta çöpe gittigiyle beraber her aşılama 1 buçuk yıl önce menepoz demek dedi tırstım benBizde morfoloji 1 varikosel var dendi 2 buçuk ay önce ameliyat oldu eşim henüz test yaptırmadik üst üste kimyasal gebeliklerim oldu benim kan pıhtılaşması da var dendi bilmiyorum bi kalabilirsem tekrar belli olacak ne olduğu eğer bu ay kalmazsam yada kimyasal filan olursa eşim test verecek sonuca göre aşılama yaparız dedi doktorum
Benim devlet hastanesi rapor çıkarttırdı doktorum iğneyi ücretsiz aldım cano bilgin olsun para vermeKızlar bu Çatlatma iğnesi felan devlet hastanesi vermiyor mu. Pahalı birsey mi
Aa çok iyi Canim cok sevindim beni cagirmadi ya catladimi catladimi bilmiorum ama belirtilerimiz aynıydı inşallah catlamistir ve ikimizde alırız güzel haberleriiivalla yumurta akı gibi görmedim akıntım zaten vardı çarşamba iğneyi oldum perşembe akıntım ve ıslaklığım aşırı vardı bugün gittim çatlamış 2 yumurtam da bakalım tutturabilmismiyiz
Ben ilk defa kullanıyorum gittiğimde Dr unutmazsam sorucam canım senin herseyin normal ise bekle bence kendine uğraş bul düşünme bi bakmissin hamilesin dusununcede olmuyormusKuzu benim gebelik testi elimde patladı değerler düşmüş ilacın etkisiyle 10.5 çıkmış şimdi 3.83 çıktı kistim olmuş 3.5 santim doktor ilaç vermedi gebeliği engelliyordu dedi kist varkende gebelik ola bilir dedi birde klomeni daha önermedi kısırlık bölümüne gittim klomeni hiç iyi anlatmadı heray adetle tek yumurta atılırken klomenle 3 beş yumurta atılıyor dedi yumurta rezervi düşüyo kullanma dedi beklemek istemiyosan istersen tüp bebek yapalım dedi istemedim artık herşeyi olurına bıraktım sorun yok kendiligindende olur dedi doktor çıktım geldim de bu kistleri ne yapıcaz adette olmadım
Inşallah catlamistirAa çok iyi Canim cok sevindim beni cagirmadi ya catladimi catladimi bilmiorum ama belirtilerimiz aynıydı inşallah catlamistir ve ikimizde alırız güzel haberleriii
Canım üzülme insallah hayırlısıyla olur.bol bol dua etcem. Bende hala olmadımGünaydın canim ben şimdi adet oldum sonuc yine hüsran rabbim cok bekletmesin inşallah
1 gün gecikti. Arada sancı oluyor göğüslr aciyr. Test alamadım henuz. Mutlaka sonucu ogrenip habr veririmNasıl geldi sonuç canım. Adetin geçikti mi senin de
Günaydın canımm. Adet olman için birşey vermedi mi bana bı defa bir hap verdi hamilelik oluşmazsa adet olmama yardımcıymıs olursa da bebepin tutunmasına yardımcıymıs duphaston diye bir hapGünaydın kızlar valla adet olursanız şükredin ben hala olamadım tentirdiot gidi leke leke geliyor kist olmadığına şükredin ömrü hayatımda ilk defa başıma geldi adetlerim bile günü gününe olurdu bu ne iştir başıma geçti ya offf((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?