klomen kullananlar varmı?

Aa çok iyi Canim cok sevindim beni cagirmadi ya catladimi catladimi bilmiorum ama belirtilerimiz aynıydı inşallah catlamistir ve ikimizde alırız güzel haberleriii
inş canım ama ilk aydan tutacağını sanmıyorum ben eşimin değerleri çok iyi değil çünkü kısmet bakalım

aynen bende de aynı kuzum leke leke geliyor kistten dolayı sanırım hayatımda bende kist falan görmedim bunuda yaşamak varmış napalım

bakalım iki yumurtam da çatlamış hamile kalmazsam eşim test verecek ona göre bi karar vericez artık inş gerek kalmaz

bünyemizle oynadık valla ya kendime kızıp duruyorum ne vardı sanki gittin diye offff
Aynen ya az önce soğan suyu içtim nefesimi tuttum mutfak leş gibi kontu:)) geçsinde önemli değil diyorum koşu bandına binim koşim belki adetim açılır bugün benim için yoğun bir gün evi alt üst edicem sizde bana çay yapın kızlar :)))

bünyemizle oynadık valla ya kendime kızıp duruyorum ne vardı sanki gittin diye offff
Canım kendine kızacak birşey yok ben hicbirsey kullanmadığım halde öyleydim kızıma hamile kalmadan önce en son nasıl oldum anlatayım bir ayın içinde 1 hafta bile temiz gezemez hale gelmiştim kanama olmuyordu kahverengi iğrenç bir akıntım vardı doktora gittim bu arada eşim asker gelmesine 2 ay var düzelmem için bana doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanacaksin dedi fitil ve antibiyotik de verdi içtim hepsini doğum kontrol hapini 2 ay aldım bıraktım hiç unutmuyorum 7 ağustosta adet olmuştum eşim 25 ağustosta askerden geldi 12 eylülde kan tahlili yaptırmıştım değerim 1000 olmuş Allahin işi o kadar düzensiz kötü bir haldeydim şimdide öyle kendi kendine zor adet oluyorum yumurtam olmuyir olursa fazla büyüyor ilk ayda 2 yumurta oldu çatlamış hatta birde 13 mm solda bir tane daha büyümüş nasip kısmet Rabbimin işine sual olunmaz ümidi kesmek yok ben inanıyorum bol bol dua ediyorum Rabbim yüzümüzü güldürecek sadece Allaha sığın canım ona teslim ol çocuğuda bu dünyadaki nefsin için isteme Allahım bana hayırlı senin katından bir evlat ver de namazını kıl eşini de zorla beraber yapın doğacak çocuğunuzu da bu şekilde yetiştirmek için kendinize söz verin dünyanın çivisi çıkmış ben diyorum Allahım hayırlı evlatlarım olsun vatana millete hayrı dokunsun iyi bir insan olsun takva sahibi olsun bizede örnek olsun benim bir tane kızım var Rabbime binlerce kez şükürler olsun bir tanede oğlum olsun istiyorum ismi bile belli Muhammed Ömer :) Rabbim hayırlısını versin ondan gelen herşeye razıyım belki kızım olur olsun canımdır belki hiç olmaz oda Allah'tandır razıyım sizde bu şekilde olun namazı terketmeyin dinimizi öğrenim yaşamamız gerek..

amma yazmışım kız keşke yakın olsaydık yapardim şimdi ben sana bir cay

canım ne kadar da güzel yazmışsın dediklerinde çok haklısın canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

inş canım ama ilk aydan tutacağını sanmıyorum ben eşimin değerleri çok iyi değil çünkü kısmet bakalım
Hiç belli olmaz canım umutsuz olmayalin çok da umutlanmanmayalim belki eşinin bu ayki değerleri daha iyidir senin kaliteli çatlamiş yumurtan zaten hazır Rabbim ol derse oluverir sasirir kalırız az kaldı 1 hafta sonra alicaz güzel haberleri inşallah canım benim...

doktor bana haftaya cuma yap dedi test perşembe günü filan adet olmam gerekiyormuş hatta pazartesi yap dedi 16sinda istersen cuma yapabilirsin dedi

doktor bana haftaya cuma yap dedi test perşembe günü filan adet olmam gerekiyormuş hatta pazartesi yap dedi 16sinda istersen cuma yapabilirsin dedi
Aslında biz sabredemiyoruz ne kadar geç test yaparsak okadar iyi bizim için sonra hep tereddutlu yaşıyoruz olmadimi oldu da cikmadimi? Nasılsın sen ağrın falan varmı ruh halin ne durumda?

Aslında biz sabredemiyoruz ne kadar geç test yaparsak okadar iyi bizim için sonra hep tereddutlu yaşıyoruz olmadimi oldu da cikmadimi? Nasılsın sen ağrın falan varmı ruh halin ne durumda?
ağrım sizim yokta acayip asabiyim :) akıntım var o kadar birde belim ağrıyor ayakta kalınca sende ne var ne yok

ağrım sizim yokta acayip asabiyim :) akıntım var o kadar birde belim ağrıyor ayakta kalınca sende ne var ne yok
Benimde o yoğun agrilarim geçti ara ara tatlı agrilarim oluyo ama çok etkilemiyo beni.. asabiyim ewde resmen terör estiriyorum acaip gergin hissediyorum eşimde dio Sana bu aralar yine bişeler oluyo:) çok halsizim hiçbişey yapmak istemiorum ama mecbur kalkiorum dinlenince anca düşünüp duruorum :))

Aynı ben bakalım neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…