klomen kullananlar varmı?

yavrum burası istanbul insanlar bi acayip olmuş o kadar giden gelen yok birbirine
:)) bende istanbulda doğdum büyüdüm şimdi ara ara giderim annemleri ziyarete sanki orda hiç yaşamamış gibi hissediorum:) at kendini sokaklara gez dolaş almasan bile bak magazalara bi iki saat dolassan iyi geliyo ben çok düşününce ole yapiorum:)

bende 12ye kadar yatıyorum evde is güç namaz derken akşam oluyor zaten birde progestan diye bi ilaç içiyorum o zaten uyutuyor beni

Arabamız olsun ilk geleceğimiz yer rize trabzon elim benden önce çok kez gelmiş kardeşimde balayına aydere gelmişti çok merak ediyorum oraları

bende 12ye kadar yatıyorum evde is güç namaz derken akşam oluyor zaten birde progestan diye bi ilaç içiyorum o zaten uyutuyor beni
Progestan düşük önleyici kuzu onu niye kullanıyosun sende benim gibisin gün olmadan akşam oluyor saate bi bakıyom gece 11 olmuş bide çalışsak ne olurdu acaba yerimizden kalkamazdık:)))

Arabamız olsun ilk geleceğimiz yer rize trabzon elim benden önce çok kez gelmiş kardeşimde balayına aydere gelmişti çok merak ediyorum oraları
Ewet buralar çok güzel yaylalari doğası havası mis :) ben merkezde oturuyorum oyüzden istanbulu hiç aramiorum en azından gitmek istediğin yere anında gidiosun trafik derdin yok her insan hayatında en az birkez görmeli buralari:)

Progestan düşük önleyici kuzu onu niye kullanıyosun sende benim gibisin gün olmadan akşam oluyor saate bi bakıyom gece 11 olmuş bide çalışsak ne olurdu acaba yerimizden kalkamazdık:)))
Bende aynı kalkip çocuğu okula gondermem fln saat 1 oluyo evde isim varsa iyi ama yoksa hemen cikiorum:) o ilacı ben 2 ay kullandım çok lanet bi ilaç kendimi hep hamile modunda hissettordi ama çok fonksiyonlu adetleri düzenlio adet olmayı kolaylastiro hamileligi kolaylastirio rahim duvarini kalinlastirip düşügu ve erlen dogumu engellio...

ben hamile kalınca tutunmuyor kaldığım zaman tutunsun diye verdi iğneden sonra. başka türlü zaman geçmiyor

Bende kızıma hamileyken 6 ay kullandım düşüktede 4 ay kullandım günlük Hayatımdan hiç bir farkı olmadı progestanın demek herkezde farklı yan etkileri var cano hani çay kızlarrrr

Bende kızıma hamileyken 6 ay kullandım düşüktede 4 ay kullandım günlük Hayatımdan hiç bir farkı olmadı progestanın demek herkezde farklı yan etkileri var cano hani çay kızlarrrr
Ay ben onu 2 ay içtim ama böyle bişey yok yani bi anda başım donuodu yanimda konusuluuo ama ben sanki orda diilmisim gibi bana çok dokundu yani dışarıya çıkmaya korkuodum araba falan suremiodum bi anda öyle olurum die (

Kasıklarımda belimde farklı farklı sancılar var tarif edemediğim acıo desem değil ağrıo desem değil vurup vurup gidio gib büyüyen ymurtaların etkisimi ilacın etkisimi anlamıyorum bugün adetin 8. günü 5 gün klomeni içip bıraktım

ilaçların etkisi canım yumurtan olgunlaşıp iğneyi vurulduktan sonra tekrar kontrole gidin çatlayıp çatlamadığına baktırın

Günaydın canim adetin 3. günündeyim yarin doktora gidicem bugüne randuva alamadım inşallah geç olmaz. Sen nasılsın canim
Canımm gitsen aradan almazlar mı günler önemli çünkü bir şansını dene istersen Ben de iyiyyim ikinci klomen ve iğneden sonra 36. Saati değerlendirdik bekleme başladı hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…