- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.801
Ben 6 senelik evliyim Rize'de oturuyorum canım adım neşe daha önce konuşmuştuk ama insan karistirio herkesin durumu okadar birbirine benziyoki:)ya daha önce sordum mu hatırlamıyorum nerde oturuyorsun yaş kaç isim ne kaç senelik evlisin :)
kendi kendime yazmışım ordan oku canım :)Sen calisiomusun evdemisin?
At Kendini disarlara ewe durmak bize iyi gelmio ben hergün kendime bi yer buluyorum valla evde aksama kadar düşünceler beni benden aliyo:)evdeyim ben canım martta çıktım dusuklerden sonra tedavi olayım çocuk yapayım diye hala olmadı :)
şimdi hatırladım sanki bir tane çocuk vardıBen 6 senelik evliyim Rize'de oturuyorum canım adım neşe daha önce konuşmuştuk ama insan karistirio herkesin durumu okadar birbirine benziyoki:)
yavrum burası istanbul insanlar bi acayip olmuş o kadar giden gelen yok birbirineAt Kendini disarlara ewe durmak bize iyi gelmio ben hergün kendime bi yer buluyorum valla evde aksama kadar düşünceler beni benden aliyo:)
:)) bende istanbulda doğdum büyüdüm şimdi ara ara giderim annemleri ziyarete sanki orda hiç yaşamamış gibi hissediorum:) at kendini sokaklara gez dolaş almasan bile bak magazalara bi iki saat dolassan iyi geliyo ben çok düşününce ole yapiorum:)yavrum burası istanbul insanlar bi acayip olmuş o kadar giden gelen yok birbirine
bende 12ye kadar yatıyorum evde is güç namaz derken akşam oluyor zaten birde progestan diye bi ilaç içiyorum o zaten uyutuyor beni:)) bende istanbulda doğdum büyüdüm şimdi ara ara giderim annemleri ziyarete sanki orda hiç yaşamamış gibi hissediorum:) at kendini sokaklara gez dolaş almasan bile bak magazalara bi iki saat dolassan iyi geliyo ben çok düşününce ole yapiorum:)
Arabamız olsun ilk geleceğimiz yer rize trabzon elim benden önce çok kez gelmiş kardeşimde balayına aydere gelmişti çok merak ediyorum oraları:)) bende istanbulda doğdum büyüdüm şimdi ara ara giderim annemleri ziyarete sanki orda hiç yaşamamış gibi hissediorum:) at kendini sokaklara gez dolaş almasan bile bak magazalara bi iki saat dolassan iyi geliyo ben çok düşününce ole yapiorum:)
Progestan düşük önleyici kuzu onu niye kullanıyosun sende benim gibisin gün olmadan akşam oluyor saate bi bakıyom gece 11 olmuş bide çalışsak ne olurdu acaba yerimizden kalkamazdık:)))bende 12ye kadar yatıyorum evde is güç namaz derken akşam oluyor zaten birde progestan diye bi ilaç içiyorum o zaten uyutuyor beni
Ewet buralar çok güzel yaylalari doğası havası mis :) ben merkezde oturuyorum oyüzden istanbulu hiç aramiorum en azından gitmek istediğin yere anında gidiosun trafik derdin yok her insan hayatında en az birkez görmeli buralari:)Arabamız olsun ilk geleceğimiz yer rize trabzon elim benden önce çok kez gelmiş kardeşimde balayına aydere gelmişti çok merak ediyorum oraları
Bende aynı kalkip çocuğu okula gondermem fln saat 1 oluyo evde isim varsa iyi ama yoksa hemen cikiorum:) o ilacı ben 2 ay kullandım çok lanet bi ilaç kendimi hep hamile modunda hissettordi ama çok fonksiyonlu adetleri düzenlio adet olmayı kolaylastiro hamileligi kolaylastirio rahim duvarini kalinlastirip düşügu ve erlen dogumu engellio...Progestan düşük önleyici kuzu onu niye kullanıyosun sende benim gibisin gün olmadan akşam oluyor saate bi bakıyom gece 11 olmuş bide çalışsak ne olurdu acaba yerimizden kalkamazdık:)))
ben hamile kalınca tutunmuyor kaldığım zaman tutunsun diye verdi iğneden sonra. başka türlü zaman geçmiyorProgestan düşük önleyici kuzu onu niye kullanıyosun sende benim gibisin gün olmadan akşam oluyor saate bi bakıyom gece 11 olmuş bide çalışsak ne olurdu acaba yerimizden kalkamazdık:)))
Bende kızıma hamileyken 6 ay kullandım düşüktede 4 ay kullandım günlük Hayatımdan hiç bir farkı olmadı progestanın demek herkezde farklı yan etkileri var cano hani çay kızlarrrrBende aynı kalkip çocuğu okula gondermem fln saat 1 oluyo evde isim varsa iyi ama yoksa hemen cikiorum:) o ilacı ben 2 ay kullandım çok lanet bi ilaç kendimi hep hamile modunda hissettordi ama çok fonksiyonlu adetleri düzenlio adet olmayı kolaylastiro hamileligi kolaylastirio rahim duvarini kalinlastirip düşügu ve erlen dogumu engellio...
Ay ben onu 2 ay içtim ama böyle bişey yok yani bi anda başım donuodu yanimda konusuluuo ama ben sanki orda diilmisim gibi bana çok dokundu yani dışarıya çıkmaya korkuodum araba falan suremiodum bi anda öyle olurum dieBende kızıma hamileyken 6 ay kullandım düşüktede 4 ay kullandım günlük Hayatımdan hiç bir farkı olmadı progestanın demek herkezde farklı yan etkileri var cano hani çay kızlarrrr
Amin canım insallah dualarımız kabul olunr.İnşallah hamilesindir canim allah dualarimizi kabul eder inşallah
ilaçların etkisi canım yumurtan olgunlaşıp iğneyi vurulduktan sonra tekrar kontrole gidin çatlayıp çatlamadığına baktırınKasıklarımda belimde farklı farklı sancılar var tarif edemediğim acıo desem değil ağrıo desem değil vurup vurup gidio gib büyüyen ymurtaların etkisimi ilacın etkisimi anlamıyorum bugün adetin 8. günü 5 gün klomeni içip bıraktım
Günaydın canim adetin 3. günündeyim yarin doktora gidicem bugüne randuva alamadım inşallah geç olmaz. Sen nasılsın canimGünayydın kızlar nasılsınızz
Canımm gitsen aradan almazlar mı günler önemli çünkü bir şansını dene istersenGünaydın canim adetin 3. günündeyim yarin doktora gidicem bugüne randuva alamadım inşallah geç olmaz. Sen nasılsın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?