klomen kullananlar varmı?

Günaydın hayırlı sabahlar klomen kullanan arkadaşlar iğneden sonra kontrole gidin yumurtalar çatlamışmı diye baktırın bizim gibi kist kurbanı olmayın :))

Günaydın canımm nasılsın ağrı yapıyormu kistler. Adetle mi atılıyormus kist birşey dedi mi
İyiyim şükür ağrı falan yapmadı ama yeni yeni adet oluyorum uzun lekelenmeden sonra afedersin ciğer parçaları gibi geliyor baya yoğun inş onunla birlikte atarım soğan suyu içtim ondan sonra adet olmaya başladım bu ay durucam önümüzdeki adette gidicem bakalım doktor ne diycek 1 ay ara verelim demişti gidip birazda fırça atıcam neden kontrole çagırmadı diye zatin düşük yaptıgımda o doktor yapmıştı kürtajımı dedim belki şifada ondan gelir önümüzdeki ay bakalım ne diycek klomen verirse iğneden sonra çagırmasada gidicem sizde kontrol altında olun hem adetim düzensiz oldu hem de canım çok sıkıldı adet olsam amenna ama kist olmuş ve haberim yok hayatımda kist iltihap nedir bilmezdim neyse oldu bikere

Canımm gitsen aradan almazlar mı günler önemli çünkü bir şansını dene istersen Ben de iyiyyim ikinci klomen ve iğneden sonra 36. Saati değerlendirdik bekleme başladı hakkımızda hayırlısı
İnşallah tutar canim. Çok zor canim saatlerce beklemem lazim belki alirlar diye insan stres oluyor tabi yarin giderin artik napayim bir keresinde de ilaca 4. gün baslamistim ve gelişmişti yumoslar inşallah bu ay da gelisir

Bazen okuyorum ara verdikleri ay hic tahmin etmezken geliyor bebiş Sağlığımız yerinde olsunda olur inşallah adetle atarsın sonra düzene girer bana doktorum bi hap verdi geöen ay vermemişti eğer bebek olmazsa adet olmana yardım eder olursafa tutunmasına dedi.

Günaydın hayırlı sabahlar klomen kullanan arkadaşlar iğneden sonra kontrole gidin yumurtalar çatlamışmı diye baktırın bizim gibi kist kurbanı olmayın :))
Günaydın canim 3 aydir kullaniyorum tik yok rabbim nasip eder inşallah en hayirli ve kisa zamanda

Aynenn öyle canım aslında vakit zaman belli bize beklemek düşüyor
Beklemek o kadar zor ki canim sabir gerektiriyor. Bazen umutsuzluga kapiliyorum sonra allaha şükredip tekrar umutlaniyorum rabbim verecek ama zamani var diyorum. Basja seylerle ugrasayim diye puzzle almaya karar verdim. Yari yil tatilinde bari oyalanirim.

Progestanmı İlacın ismi??

kızlar yardım Kasıklarımda acayip birşey oluyor geriliyorlar sanki vajina ağzında da ağrı hissediyorum bu neyin nesi

kızlar yardım Kasıklarımda acayip birşey oluyor geriliyorlar sanki vajina ağzında da ağrı hissediyorum bu neyin nesi
Bendede oldu vajinada batma tarzı sızı gibi ara ara oluyordu sendedemi kist oldu yoksa günün ne zaman göğüs hassasiyeti varmı

Bendede oldu vajinada batma tarzı sızı gibi ara ara oluyordu sendedemi kist oldu yoksa günün ne zaman göğüs hassasiyeti varmı
yok canım ben salı günü gittim doktora iki yumurtam da çatlamış bilmiyorum kı kasık ağrım geçti de vajina ağzında ağrı var cumartesiden beri eşimle de beraber olmadık ondan diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…