- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.821
Günaydın canımm nasılsın ağrı yapıyormu kistler. Adetle mi atılıyormus kist birşey dedi miGünaydın hayırlı sabahlar klomen kullanan arkadaşlar iğneden sonra kontrole gidin yumurtalar çatlamışmı diye baktırın bizim gibi kist kurbanı olmayın :))
İyiyim şükür ağrı falan yapmadı ama yeni yeni adet oluyorum uzun lekelenmeden sonra afedersin ciğer parçaları gibi geliyor baya yoğun inş onunla birlikte atarım soğan suyu içtim ondan sonra adet olmaya başladım bu ay durucam önümüzdeki adette gidicem bakalım doktor ne diycek 1 ay ara verelim demişti gidip birazda fırça atıcam neden kontrole çagırmadı diye zatin düşük yaptıgımda o doktor yapmıştı kürtajımı dedim belki şifada ondan gelir önümüzdeki ay bakalım ne diycek klomen verirse iğneden sonra çagırmasada gidicem sizde kontrol altında olun hem adetim düzensiz oldu hem de canım çok sıkıldı adet olsam amenna ama kist olmuş ve haberim yok hayatımda kist iltihap nedir bilmezdim neyse oldu bikereGünaydın canımm nasılsın ağrı yapıyormu kistler. Adetle mi atılıyormus kist birşey dedi mi
İnşallah tutar canim. Çok zor canim saatlerce beklemem lazim belki alirlar diye insan stres oluyor tabi yarin giderin artik napayim bir keresinde de ilaca 4. gün baslamistim ve gelişmişti yumoslar inşallah bu ay da gelisirCanımm gitsen aradan almazlar mı günler önemli çünkü bir şansını dene istersenBen de iyiyyim ikinci klomen ve iğneden sonra 36. Saati değerlendirdik bekleme başladı hakkımızda hayırlısı
Bazen okuyorum ara verdikleri ay hic tahmin etmezken geliyor bebişİyiyim şükür ağrı falan yapmadı ama yeni yeni adet oluyorum uzun lekelenmeden sonra afedersin ciğer parçaları gibi geliyor baya yoğun inş onunla birlikte atarım soğan suyu içtim ondan sonra adet olmaya başladım bu ay durucam önümüzdeki adette gidicem bakalım doktor ne diycek 1 ay ara verelim demişti gidip birazda fırça atıcam neden kontrole çagırmadı diye zatin düşük yaptıgımda o doktor yapmıştı kürtajımı dedim belki şifada ondan gelir önümüzdeki ay bakalım ne diycek klomen verirse iğneden sonra çagırmasada gidicem sizde kontrol altında olun hem adetim düzensiz oldu hem de canım çok sıkıldı adet olsam amenna ama kist olmuş ve haberim yok hayatımda kist iltihap nedir bilmezdim neyse oldu bikere
Günaydın canim 3 aydir kullaniyorum tik yok rabbim nasip eder inşallah en hayirli ve kisa zamandaGünaydın hayırlı sabahlar klomen kullanan arkadaşlar iğneden sonra kontrole gidin yumurtalar çatlamışmı diye baktırın bizim gibi kist kurbanı olmayın :))
Canım genel de kac yumurtan oluşuyorGünaydın canim 3 aydir kullaniyorum tik yok rabbim nasip eder inşallah en hayirli ve kisa zamanda
Hepsinde de iki yumurtam olustu ama tutmadi iste. Rabbim "ol" deyince olacak inşallahCanım genel de kac yumurtan oluşuyor
Hepsinde de iki yumurtam olustu ama tutmadi iste. Rabbim "ol" deyince olacak inşallah
Beklemek o kadar zor ki canim sabir gerektiriyor. Bazen umutsuzluga kapiliyorum sonra allaha şükredip tekrar umutlaniyorum rabbim verecek ama zamani var diyorum. Basja seylerle ugrasayim diye puzzle almaya karar verdim. Yari yil tatilinde bari oyalanirim.Aynenn öyle canım aslında vakit zaman belli bize beklemek düşüyor
Progestanmı İlacın ismi??Bazen okuyorum ara verdikleri ay hic tahmin etmezken geliyor bebişSağlığımız yerinde olsunda olur inşallah adetle atarsın sonra düzene girer bana doktorum bi hap verdi geöen ay vermemişti eğer bebek olmazsa adet olmana yardım eder olursafa tutunmasına dedi.
Duphaston. Bugün başladım 10 gün sabah akşam kullanacağımProgestanmı İlacın ismi??
Igne vurmussan eğer etkisinden dolayı olabilirkızlar yardım Kasıklarımda acayip birşey oluyor geriliyorlar sanki vajina ağzında da ağrı hissediyorum bu neyin nesi
Hayirlisi olsun canim inşallah gelecek ayda umutlarimiz o zaman olurMerhaba kızlar. Bende bugn hasta oldm ya
Bendede oldu vajinada batma tarzı sızı gibi ara ara oluyordu sendedemi kist oldu yoksa günün ne zaman göğüs hassasiyeti varmıkızlar yardım Kasıklarımda acayip birşey oluyor geriliyorlar sanki vajina ağzında da ağrı hissediyorum bu neyin nesi
yok canım ben salı günü gittim doktora iki yumurtam da çatlamış bilmiyorum kı kasık ağrım geçti de vajina ağzında ağrı var cumartesiden beri eşimle de beraber olmadık ondan diyimBendede oldu vajinada batma tarzı sızı gibi ara ara oluyordu sendedemi kist oldu yoksa günün ne zaman göğüs hassasiyeti varmı
12 Ocak adet tarihimBendede oldu vajinada batma tarzı sızı gibi ara ara oluyordu sendedemi kist oldu yoksa günün ne zaman göğüs hassasiyeti varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?