klomen kullananlar varmı?

Klomen kullanpta sonuç alamayan arkadaslar niçin alamıyorlar ve sonrası için ne uygulanıyor acaba bu ay ilk refa kullanıyorm heyecan ve umutsuzluk bir arada

Klomen kullanpta sonuç alamayan arkadaslar niçin alamıyorlar ve sonrası için ne uygulanıyor acaba bu ay ilk refa kullanıyorm heyecan ve umutsuzluk bir arada
Baska bir igne tedavisi kullanılıyor. Bnim 2 ay tutmadı. Doktor igne tedavisi uygulayacakmis. Ctesi gitcem

Bu ay ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum yinede kist oldu yumurta çatlamadı doktorum ara verdi kendiliğinden de olur dedi kist sonucu geç adet oldum adetin 14.günü gidip yumurtalarıma baktırıcam klomen kullandıgımdaki gibi gelişmişse oluruna bırakıcam klomen kullanmayı düşünmüyorum

Arkadaşlar bugün internette okudum 3 yıl tedavi görüp 6ayda klomen kullanıp çocuk sahibi olamayan bi bayan adetin ikinci günü 1 ç.kaşığı çörek otu 1 ç.kaşığı tarçın 1kaşık bala karıştırıp adetin 12. Gününe kadar kullanmış ve hamile kalmış bunuda denemeyi düşünüyorum

Bugün daha 11. Günüm ovulasyon testim gayet iyi bence klomenin etkisimi neden bu kadar erken 31. 32. 33. Günlerde adet olurum hep

Eklentiler

• 20170105_185107.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 21
Bugün daha 11. Günüm ovulasyon testim gayet iyi bence klomenin etkisimi neden bu kadar erken 31. 32. 33. Günlerde adet olurum hep
catlatma ignesi vuruldun mu eğer vurulmadiysan yumurtan olgunlaştı sanırım çatlayacak bu aralar değerlendirin ama doktor kontrolünde olmanı tavsiye ederim ne olduğunu bilirsin

bunu bende çok duydum yumurta kalitesini artıyor

catlatma ignesi vuruldun mu eğer vurulmadiysan yumurtan olgunlaştı sanırım çatlayacak bu aralar değerlendirin ama doktor kontrolünde olmanı tavsiye ederim ne olduğunu bilirsin
Cmartesi kontrolüm var iğnede vermisti 13. Günm oluodu cmrtesi gelirsin bi bakarız demisti ama o zamana çatlar bence bu gayet koyu bir çizgi

Canım günde kaç tane aldın klomen benimde 32 günde oluyor adetim. Geçen ay günde bir klomen aldım hiç etkisi olmadı ancak 19. Gün çatladı yumurtam gebelik olmadı bugün yine başladım günde iki tane olarak adetin 10 - 11 günü yumurta takibi baslicak etkisi ne olacak merak ediyorum

1 tane aldım 3. Günü basladım 5 gün içtim ve bıraktım epey işe yaramış bende bellide cmrtesinden önce kendi çatlıcak anlasılan igneye gerek kalmıcak

1 tane aldım 3. Günü basladım 5 gün içtim ve bıraktım epey işe yaramış bende bellide cmrtesinden önce kendi çatlıcak anlasılan igneye gerek kalmıcak
Maşallah umarım gebelik testindede iki çizgiyi görürüz iki hafta sonra. Bu ay bende yumurtlama testi alayım diyorum garanti olsun bakalım

İnşallah tutar canim. Çok zor canim saatlerce beklemem lazim belki alirlar diye insan stres oluyor tabi yarin giderin artik napayim bir keresinde de ilaca 4. gün baslamistim ve gelişmişti yumoslar inşallah bu ay da gelisir
Dr bana klomen i 5.gün başla dedi ilk defa kullanıyorum ondan mı acaba

Cmartesi kontrolüm var iğnede vermisti 13. Günm oluodu cmrtesi gelirsin bi bakarız demisti ama o zamana çatlar bence bu gayet koyu bir çizgi
hee birde önceden bende ovulasyon testi yapıyorum kopkoyu çizgi görüyordum ama yinede yeterli olmuyordu kendi kendine catlamiyordu haberin olsun sen cumartesiyi bekleme yarın git

Kızlar selamm. Ben ilk kez bu ay yani aralıkta kullandım klomen. 1sene önce her iki yumurtalıkta da kist vardı laparoskopiyle aldırdık. Klomeni aşılama için kullandım ama yeterli gelmedi yumurtaları büyütmeye, doktorum bidahaki ay yapalım dedi. Ama kontrolde sağ yumurtalıkta kist oluşumu diye not aldı genw bu kistler çikolata kisti mi gebeliğe engel mi, tekrar aynı süreci yaşıycam diye çok korkuyorum, o an sormayı da akıl edemedim((

Çikolata kisti olabilir çünkü alınsa bile tekrarlıyor bendede var ama amelıyatı olabıldıgınce ertelemeye çalışıyoruz yumurta rezervini düşürebiliyor çikolata kisti olup normal yolla tedavisiz hamıle kalanlarda var umudumuzu yitirmiyoruz o yuzden laparoskopi yapan doktora sorabılırsın kesın tanı raporda yazar

Yani ben işte 6ay falan denedim , doktor zaten yumurtalarnda yerin kalmamış deyince amelyata karar verdik. Ameliyatı başka bi şehirde olmuştum o doktorla bidaha da görüşmedik nerdeyse:) hayırlısı bakalm, inşallah güzel haberlerle doldururuz buraları..

hee birde önceden bende ovulasyon testi yapıyorum kopkoyu çizgi görüyordum ama yinede yeterli olmuyordu kendi kendine catlamiyordu haberin olsun sen cumartesiyi bekleme yarın git
Bende ondan korkuyorum zaten bu ay seviniodum klomenle iğne işe yarar tutar belki die yarın gitmeme imkan yok baska bir ile gidiyrm doktora daha yeni izin alıp adetn 3. günü gitmistim simdi tekrar izin almamın imkanı yok yumurta çatlamazsa noluyor belki cmrtesi o kadrda geç kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…