klomen kullananlar varmı?

yumurtan bugünde çatlayabilir ama sanmıyorum sen yinede değerlendir bu akşamı yarın doktorun iğne vurul derse yada pazar günü zaten 36 saat sonra birliktelik veriyorlar o zamana kadarda sperm birikmiş olur. hadi bakalım inş bende 12 ocakta adet olmam gerek heyecanla bekliyorum

günaydın hanımlar cumamız mübarek olsun umutlar tükenmeye başlayınca buraya yazmakda sanırım içimizden gelmiyor.mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin.ben kafama takmamaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum.kendime uğraşlar buluyorum.elbet vardır bir vakti saati.gelişmeler olursa haberdar edelim burdan birbirimizi.kopmayalım lütfen güzel dostluklar oldu burda. sıkıntılarımızı paylaştık üzüntülerimizi paylaştık. hepinizi tanımak gerçekten çok güzeldi benim için.iyi ki varsınız canlar.

Günaydın cano nasılsın seninde cuman mübarek olsun inş kaç gündür gözüm seni arıyo yoksun durumun nasıl ben adet oldum şükür baya yoğun oldu senin hala lekelenme tarzındamı ben adetten 2 gün sonra soğan kürüne başlıycam hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş hem de yumurtaları güçlendirip çatlamasına inş bu ay onu deniycem 14. Günü yumurtalarıma gidip baktırıcam kendi kendine büyümüşmü kist ne alemde durum ne bakalım inş bu arada herkese hayırlı cımalar arladaşlar

kuzum ben tam adet olamadım bu ay 3 gün falan leke şeklinde geldi sonra da kesildi.soğan kürüne bende düşündüm başlamayı canım ama yapamadım daha bakalım bende gideceğim birdaha adet olunca gel demişti doktor inşalalh gitmiş olur kistlerimiz.sonrası da Allah kerim.takmamaya çalışıyorum kuzum artık.düşünmemeye uğraşıyorum bakalım

hayırlı cumalar canım bende 12 ocakta adet bekliyorum az kaldı hiç birşey hissetmiyorum günüm yaklaştıkça karamsar olmaya başladım bilmiyorum ya olmaması değil de daha sonra yine beklemek zor geliyor. Kurban olduğum Allahım çok sabırsızlanıyoruz kimimiz ilk defa anne olma heyecanı içinde kimimiz ikinci defa bu duyguyu tatmak istiyor sabırsızız Ya Rabbim hayırlısıyla tez zamanda bebeklerimizi bize bağışla Amiiinnn

Dr bana klomen i 5.gün başla dedi ilk defa kullanıyorum ondan mı acaba
Bilmiyorum ki canim bana hep 3. günü basla demişti. Benim de bugün 4. günüm ve zar zor randevu almıştım doktor sehir dışına çıkmış ne yapacagimi bilmiyorum. Yarin geldi mi diye sorucam gelmediyse acaba gecen ay kullandigim gibi klomen kullanip yumurtlama kontolune mi gitsem

amin kuzum senden güzel haberleri alırız da bizimde keyfimiz yerine gelir inşallah.senin de ikinci miydi canım

Çok sancım var öğlen test yaptım silik çizgi çıktı yumurtluyorum heralde

Kizlaarrr fikriniz nedir böyle bir durum yasadiniz mi?

Evet canım benim ikinci olacak problem çok Rabbim verir inş. sizlerede banada
inşallah kuzum benimde ikinci ilki hemen olmuştu aratmadı ama ikincisine 1 buçuk yıl oldu olmadı hala.vardır elbet vakti.sen rahim filmi çektirdin mi?ben çektirip çektirmemek arasında kararsızım ya

İyiyiz Allaha şükürler olsun ben senin yerinde olsam başlarım klomene
Sağol canim cevap verdigin icin korkuyorum doktor niye kullandin der diye bir yanim da kullan diyor gecen ay da hsg cektirmistim. Yalniz simdiden kasiklarim agrimaya basladi. Günde 4 paket inofolic iciyorum ve hayit suyu da iciyorum onlarin etkisi mi oldu acaba. Bir de klomen etkisini sürdürüyormus diye okudum dogru mudur ki

Ya duzensiz de ictim bir de deli gibi benim vucut kist yapinca agri yapiyor ordan anliyorum ama bilmiyorum artik doktora gitmekten bile yoruldum 5 yildir

inşallah kuzum benimde ikinci ilki hemen olmuştu aratmadı ama ikincisine 1 buçuk yıl oldu olmadı hala.vardır elbet vakti.sen rahim filmi çektirdin mi?ben çektirip çektirmemek arasında kararsızım ya
çektirdim dusuklerden sonra sıkıntı yoktu. sen bilirsin her ihtimale karşı çektir ben özelde dünya para verip çektirdim anestezi aldım

çektirdim dusuklerden sonra sıkıntı yoktu. sen bilirsin her ihtimale karşı çektir ben özelde dünya para verip çektirdim anestezi aldım
ben para veremem kuzu bu ara bakalım çektirirsem devlette çektirmeyi düşünüyorum cesaret edebilirsem tabi sorun çıktı mı sende

v
valla bende bu ay ilk defa kullandım iki yumurtam oldu çatladı tutarsa hamileyim inş 3 ay üst üste kimyasal gebeliklerim oldu inş yine öyle olmaz bende bilmiyorum hepsini Rabbimin takdiri takmayın kafaya oluruna bırakın bu ay olmazsa eşim sperm testi verecek morfoloji iyi değildi yine değilse klomen tedavi artı aşılama olavak eğer duzelmisse sadece klomen catlatma ignesi ile devam edecek sen bilirsin benim vücud iyi cevap verdi ilaçlara ilacı al kontrole git bence

Bende 2 ay önce çektirdim doktorla sohbet ederek çekildim çok bişey hissetmedim ilacı verirken biraz karnımda sancı oldu hemen geçti anestezi falanda olmadım hemen ayağa kalktım ağrımda hemen kayboldu

ben para veremem kuzu bu ara bakalım çektirirsem devlette çektirmeyi düşünüyorum cesaret edebilirsem tabi sorun çıktı mı sende
yok herseyim normaldi eşimin morfoloji düşük bende de Kan pihtilasmasi varmış o yüzden kimyasal olmuş ikisinden biri yada bilmediğimiz başka bir sebep var bu ay belli olacak bakalım aspirin folbiol kullanıyorum hamile kaldığım anda iğne başlanacak hayırlısı hakkımızda bakalım yaşayıp göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…