klomen kullananlar varmı?

çektirdim dusuklerden sonra sıkıntı yoktu. sen bilirsin her ihtimale karşı çektir ben özelde dünya para verip çektirdim anestezi aldım
Bende 2 ay önce çektirdim doktorla sohbet ederek çekildim çok bişey hissetmedim ilacı verirken biraz karnımda sancı oldu hemen geçti anestezi falanda olmadım hemen ayağa kalktım ağrımda hemen kayboldu hem de devlet hastahanesinde ücretsiz

Bende 2 ay önce çektirdim doktorla sohbet ederek çekildim çok bişey hissetmedim ilacı verirken biraz karnımda sancı oldu hemen geçti anestezi falanda olmadım hemen ayağa kalktım ağrımda hemen kayboldu
benim biraz canım tatlı birde panik oluyordum o yüzden valla şimdi kucağimizda minnaklarimiz olsa ablaları yanımızda ne güzel olurdu :) kızımda küçüktüm pek birşey anlamadım çok özledim ya bir kez daha tatmak istiyorum bu duyguyu bu arada benim iki yumurtam da çatlamış ne dersiniz tutar mı ikisi de :)

Doktor sana adetin 5. Günü dediyse 5. Günü başla bende öyle başladım bazılarında 3. Günü başlıyolar demek hormon tahliline göremi karar veriyorlar orasını bilemiycem

bende çektirip çektirmemek konusunda kararsızım canım doktorum 2 ay klomen tedaviis yapalım sonra rahim filmi çekeriz eşinden de tahlil isteriz tedaviye onların sonucuna göre devam ederiz demişti.kistlerden kurtulunca tekrar klomen verebilir bakalım birde ben soğan kürü yapmak istiyorum canım hayırlısıyla bu akşam yapabilirsem yapayım bakalım

İkisi tutarsa biri benim :))) inş tutmuştur canım benim sende kendimi görüyorum nedense bende kızımda 23 yaşındaydım hiç hatırlamıyorum desem yeridir reşat atmışım sanki geçmişe :)) bu ilk gibi hevesleniyorum nedense kızımda çok istiyo anne kız kardeşim olsun diye bende Allah nasip ederse kız istiyorum bacısı olsun yalnız olmak çok kötü

Soğan suyunu adet bittikten iki gün sonra başlanıyomuş 15 gün devam ediliyormuş sabah akşam aç karna dün saraçoglunu iyce dinledim bende öyle başlıycam banada önce rahim filmi çekelim sonra klomen kullanalım demişti tüpler kapalıysa tedavi boşa gider demişti

ilkinde beim de öyle oldu kuzum belirtileri bile hatırlamıyorum çok.birde içimde kalan hevesler var ikinci olursa şunu yapcam bunu yapcam dediğim.rahat yaşayamadım ilkini çoğu şeyini kendi istediğim gibi alamadım canım birşey istese bile diyemedim şunu çekti diye oyy oy o kadar çok ukte var ki içimde.

Birde kistler adetle atıla bilirmiş atılmasada yumurta kisti zararsızmış o şekildede gebelik ola bilirmiş profösör olacak kadınımda bakmayın siz:)))) evde oturduguma

her doktor farklı diyor demekki kzuu ben tam adet olmadım ama dünden beri lekelenmemde bitti.bu akşam başlayyaım diyorum doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum canım ya işe yarar inşallah kistlerde

Birde kistler adetle atıla bilirmiş atılmasada yumurta kisti zararsızmış o şekildede gebelik ola bilirmiş profösör olacak kadınımda bakmayın siz:)))) evde oturduguma
ahhh kuzum benim doktorlardan daha bilgili olduk ya.bende o yüzden doğum kontrol hapını kullanmasam diyorum bir kaç gün oldu içeli ama soğan kürünü içebilirsem bakalım hapı içmek istemiyorum hamile kalmaya çalışıyoruz sonuçta birde bu hap engellerse ne anladım o işten

Sağol canim icimi rahatlattin eşim de dedi kullan alistin artik diye inşallah seninki de tutmustur

Doktor sana adetin 5. Günü dediyse 5. Günü başla bende öyle başladım bazılarında 3. Günü başlıyolar demek hormon tahliline göremi karar veriyorlar orasını bilemiycem
Yok canim daha önce 3 ve 4. gunlerde baslamistim kullanmaya. Doktor gelirse yarin 5. Gün oluyor. İnşallah gecikmem ilac için ama tabi doktorun olmamasi durumu da var

Soğan suyu hem gebe kalmaya hem de kist eritmek iöün çok iyiymiş benim doktor vermedi doğum kontrol hapını tedaviyi tersine tepiyo engelliyo içme dedi birde soğan suyunu ışıktan biraz sıcak olarak yudum yudum için dedi saraçoglu

kızlar klomeni 5 gün kullandım dün bitti dr 2 3 gün sonra gel demişti hafta sonuna denk geldiği için pazartesi gidicem niçin çağırıyor gitmesem olur mu? hafta sonu sınavlarım var önemli değilde moralim çok bozuk

hadi bakalım inş bu ay açılışı ben yaparım ikisi tutarsa biri senin :) benden sonra sizde gelin arkamdan

aynen benimde çok yapamadığım şimdi buna heveslerim şeyler var inş Rabbim o günleri bize gösterir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…