klomen kullananlar varmı?

araştırayım bakalım canım akşam içmeyi düşünüyorum inşallah işe yarar

benim cumartesi bitti salı çağırdı çarşamba iğneyi vuruldum sende pazartesi gidersin aynı gün iğnenin vurulursun sıkma canını canım geç olmaz merak etme pazartesi mutlaka git bizede haber ver

Kızlar birde benim arada adet olacakmış gibi ağrım oluyor kasiklarim çekiliyor vajinanin girişinin kemiği ağrıyor günüme daha 1 hafta var niye oluyor ya

aslaaa hamile kalsak bile doğurana kadar burdayız sonra yok gazı çok var çok ağlıyor gece uyumuyor diye birbirimize dert yanacağız Allahım inşallah Amiiinnn :)
ay görebilecek miyiz o günleri kuzum ya inşallah hayali bile güzel takmamaya çalışıyorum tedbiri elden bırakmadan tedaviyi olup kafaya takmadan zaman geçirelim güzel haberleri alırız inşalalh

ay görebilecek miyiz o günleri kuzum ya inşallah hayali bile güzel takmamaya çalışıyorum tedbiri elden bırakmadan tedaviyi olup kafaya takmadan zaman geçirelim güzel haberleri alırız inşalalh
merak etme canım benim hepimizin olacak yeterki kafaya takmayalim Rabbimize güvenelim vakti zamanı gelince olacak ins

merak etme canım benim hepimizin olacak yeterki kafaya takmayalim Rabbimize güvenelim vakti zamanı gelince olacak ins
canım ben biraz araştırdım bu kürü ama her sitede farklı şeyler yazıyor aç karnına içiliyormuş sanırım birde günde 2 kez diyor öğlen ve akşam ben öğlen içemem çalıştığım için akşamları içsem sadece faydası olur mu ki

Hayırlı cumalar kızlar. Bugun doktora gittim. Igneden vazgectik. klomeni 3e Cikarttı. Ptesi kullanmaya baslicam.benim küçük kistler var. Doktor dedi onlar gecmez. Sizde de byle oldu mu ?

olur tabi canım ne zman yapabilirsen artık sabah işe gitmeden öncede yapabilirsin usenmezsen

bende ağrım var diye fazladan progestan aldım kafam fir fir dönüyor :)

Çalışanlar sabah akşamda içe bilir dedi sitelere bakmana gerek yok youtubeden İbrahim Saraçoğlu soğan kürü yaz çıkar orda söylüyo zatin kist için yumurta için çok faydalı diye cano

Ay kızlar 3 umuzde ayniyiz bende 23 yaşında kızımı dogurdugumda ama hiç bişe anlamadim bi büyüse die die geçirdim 5.5 seneyi şimdi öyle hevesliyimki o agladiginda bile gülerek gecircem vaktimi tadını çıkara cikara kızım agladiginda bende sinirlenip onla agliodum cahillik bilmemek kötü bişey şimdi daha tecrubeliyim:) benimde kızım çok istio kardes şimdiden küçülen kiyafetleri ona ayirio onuda ole görünce daha da sabirsizlaniyorum

Yok canım pazarteside gidebilirsin bakicak yumurtan oldumu kaç mm ha bigün önce ha sonra farketmez yani çünkü 2 günde bir cagircak gelip gelismedigine bakinca. .

Senin 5.5 sene olmuş benim 8 sene kuzu ben daha kıdemliyim o zaman doğurma sırası benim :)))

Yok canım pazarteside gidebilirsin bakicak yumurtan oldumu kaç mm ha bigün önce ha sonra farketmez yani çünkü 2 günde bir cagircak gelip gelismedigine bakinca. .
Benim uyuz doktor niye git adet olmazsan gel adet olursan gelme dedi doktorun yanına gidim bi books maçımız var kesin:))

Nasrettin hoca damı tamir ederken aşağıya düşmüş tabi bütün millet toplanmış aman hocam iyimisin biyerin kırıldımı bi yerin agrio mu Nasrettin hoca kimseye cevap wermeden bana damdan düşeni getirin demis:))) bizde ayniyiz birbir halimizden anliyoruz aynı şeyleri yaşayıp aynı duygulari aynı acıları aynı ağrıları paylasiyoruz burasida bi aile bence birbiri den çıkar menfaat beklemeyen kendi tecrubeleriyle yasayislariyla birbirine destek olan dostluklar var... bebislerimiz olsun ayrı bi başlık acariz bebeğim durmuyoooo:)))) biri gelip şunu baksın da accik uyuyimm:)

Benim uyuz doktor niye git adet olmazsan gel adet olursan gelme dedi doktorun yanına gidim bi books maçımız var kesin:))
Doktorunu değiştir canım genelde klomen tedavisi sürekli takip gerektirir öyle git kullan gel olmamali seni biraz kafadan salmış bence başka bi doktora git yada aynı doktora git takibini yaptır boksla mi kareteylemi orasi sana kalmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…