- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.901
araştırayım bakalım canım akşam içmeyi düşünüyorum inşallah işe yararSoğan suyu hem gebe kalmaya hem de kist eritmek iöün çok iyiymiş benim doktor vermedi doğum kontrol hapını tedaviyi tersine tepiyo engelliyo içme dedi birde soğan suyunu ışıktan biraz sıcak olarak yudum yudum için dedi saraçoglu
benim cumartesi bitti salı çağırdı çarşamba iğneyi vuruldum sende pazartesi gidersin aynı gün iğnenin vurulursun sıkma canını canım geç olmaz merak etme pazartesi mutlaka git bizede haber verkızlar klomeni 5 gün kullandım dün bitti dr 2 3 gün sonra gel demişti hafta sonuna denk geldiği için pazartesi gidicem niçin çağırıyor gitmesem olur mu? hafta sonu sınavlarım var önemli değilde moralim çok bozuk
aslaaa hamile kalsak bile doğurana kadar burdayız sonra yok gazı çok var çok ağlıyor gece uyumuyor diye birbirimize dert yanacağız Allahım inşallah Amiiinnn :)inşallah kuzum kopmayalım arada birde olsa yazalım burdan kuzum haber verelim birbirimze
ay görebilecek miyiz o günleri kuzum ya inşallah hayali bile güzel takmamaya çalışıyorum tedbiri elden bırakmadan tedaviyi olup kafaya takmadan zaman geçirelim güzel haberleri alırız inşalalhaslaaa hamile kalsak bile doğurana kadar burdayız sonra yok gazı çok var çok ağlıyor gece uyumuyor diye birbirimize dert yanacağız Allahım inşallah Amiiinnn :)
merak etme canım benim hepimizin olacak yeterki kafaya takmayalim Rabbimize güvenelim vakti zamanı gelince olacak insay görebilecek miyiz o günleri kuzum ya inşallah hayali bile güzel takmamaya çalışıyorum tedbiri elden bırakmadan tedaviyi olup kafaya takmadan zaman geçirelim güzel haberleri alırız inşalalh
benim cumartesi bitti salı çağırdı çarşamba iğneyi vuruldum sende pazartesi gidersin aynı gün iğnenin vurulursun sıkma canını canım geç olmaz merak etme pazartesi mutlaka git bizede haber ver[/QUOT inş gidebilirsem haber veririm
canım ben biraz araştırdım bu kürü ama her sitede farklı şeyler yazıyor aç karnına içiliyormuş sanırım birde günde 2 kez diyor öğlen ve akşam ben öğlen içemem çalıştığım için akşamları içsem sadece faydası olur mu kimerak etme canım benim hepimizin olacak yeterki kafaya takmayalim Rabbimize güvenelim vakti zamanı gelince olacak ins
olur tabi canım ne zman yapabilirsen artık sabah işe gitmeden öncede yapabilirsin usenmezsencanım ben biraz araştırdım bu kürü ama her sitede farklı şeyler yazıyor aç karnına içiliyormuş sanırım birde günde 2 kez diyor öğlen ve akşam ben öğlen içemem çalıştığım için akşamları içsem sadece faydası olur mu ki
bende ağrım var diye fazladan progestan aldım kafam fir fir dönüyor :)canım ben biraz araştırdım bu kürü ama her sitede farklı şeyler yazıyor aç karnına içiliyormuş sanırım birde günde 2 kez diyor öğlen ve akşam ben öğlen içemem çalıştığım için akşamları içsem sadece faydası olur mu ki
Çalışanlar sabah akşamda içe bilir dedi sitelere bakmana gerek yok youtubeden İbrahim Saraçoğlu soğan kürü yaz çıkar orda söylüyo zatin kist için yumurta için çok faydalı diye canocanım ben biraz araştırdım bu kürü ama her sitede farklı şeyler yazıyor aç karnına içiliyormuş sanırım birde günde 2 kez diyor öğlen ve akşam ben öğlen içemem çalıştığım için akşamları içsem sadece faydası olur mu ki
Kafana göre ilaç alırsan kafada yerinde durmaz tabi :))) içmeden sarhoşmu oldun kuzu:))bende ağrım var diye fazladan progestan aldım kafam fir fir dönüyor :)
Ay kızlar 3 umuzde ayniyiz bende 23 yaşında kızımı dogurdugumda ama hiç bişe anlamadim bi büyüse die die geçirdim 5.5 seneyi şimdi öyle hevesliyimki o agladiginda bile gülerek gecircem vaktimi tadını çıkara cikara kızım agladiginda bende sinirlenip onla agliodumİkisi tutarsa biri benim :))) inş tutmuştur canım benim sende kendimi görüyorum nedense bende kızımda 23 yaşındaydım hiç hatırlamıyorum desem yeridir reşat atmışım sanki geçmişe :)) bu ilk gibi hevesleniyorum nedense kızımda çok istiyo anne kız kardeşim olsun diye bende Allah nasip ederse kız istiyorum bacısı olsun yalnız olmak çok kötü
Yok canım pazarteside gidebilirsin bakicak yumurtan oldumu kaç mm ha bigün önce ha sonra farketmez yani çünkü 2 günde bir cagircak gelip gelismedigine bakinca. .kızlar klomeni 5 gün kullandım dün bitti dr 2 3 gün sonra gel demişti hafta sonuna denk geldiği için pazartesi gidicem niçin çağırıyor gitmesem olur mu? hafta sonu sınavlarım var önemli değilde moralim çok bozuk
Senin 5.5 sene olmuş benim 8 sene kuzu ben daha kıdemliyim o zaman doğurma sırası benim :)))Ay kızlar 3 umuzde ayniyiz bende 23 yaşında kızımı dogurdugumda ama hiç bişe anlamadim bi büyüse die die geçirdim 5.5 seneyi şimdi öyle hevesliyimki o agladiginda bile gülerek gecircem vaktimi tadını çıkara cikara kızım agladiginda bende sinirlenip onla agliodumcahillik bilmemek kötü bişey şimdi daha tecrubeliyim:) benimde kızım çok istio kardes şimdiden küçülen kiyafetleri ona ayirio onuda ole görünce daha da sabirsizlaniyorum
Benim uyuz doktor niye git adet olmazsan gel adet olursan gelme dedi doktorun yanına gidim bi books maçımız var kesin:))Yok canım pazarteside gidebilirsin bakicak yumurtan oldumu kaç mm ha bigün önce ha sonra farketmez yani çünkü 2 günde bir cagircak gelip gelismedigine bakinca. .
Inşallah canım benim ne zamandır istiyosun kuzum?Senin 5.5 sene olmuş benim 8 sene kuzu ben daha kıdemliyim o zaman doğurma sırası benim :)))
Doktorunu değiştir canım genelde klomen tedavisi sürekli takip gerektirir öyle git kullan gel olmamali seni biraz kafadan salmış bence başka bi doktora git yada aynı doktora git takibini yaptır boksla mi kareteylemi orasi sana kalmis:)Benim uyuz doktor niye git adet olmazsan gel adet olursan gelme dedi doktorun yanına gidim bi books maçımız var kesin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?