- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.921
Canım benim ikinci evliligim kızım ilk evliligimden 3 yılımız bitti bir yıl düşünmedim sonra ikinci ayımda hamile kaldım 4 aylık düşük yaptım 2015 martta o zamandan beri istiyorum hayırlısı diyorum yinede hayırlı evlat olacaksa olsun yoksa olmasınInşallah canım benim ne zamandır istiyosun kuzum?
Sürekli doktor değiştirmek istemiyorum aslında bi ay kullanıp bir ay ara vericez dedi doktorum aslında doğru olanda bu zorlamamak gerek benim hatam çatlamışmı diye kontrole gitmedim igneye güvendimDoktorunu değiştir canım genelde klomen tedavisi sürekli takip gerektirir öyle git kullan gel olmamali seni biraz kafadan salmış bence başka bi doktora git yada aynı doktora git takibini yaptır boksla mi kareteylemi orasi sana kalmis:)
Tabiki eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlarimiz olsun inşallah illa da olsun ne olursa olsun die körü körüne dua etmemek lazım. Sağlıklı bereketli hayırlı akilli ewlatlarimizı en yakın zamanda kucagimiza almayi nasip eder Rabbim inşallah...Canım benim ikinci evliligim kızım ilk evliligimden 3 yılımız bitti bir yıl düşünmedim sonra ikinci ayımda hamile kaldım 4 aylık düşük yaptım 2015 martta o zamandan beri istiyorum hayırlısı diyorum yinede hayırlı evlat olacaksa olsun yoksa olmasın
Hee iğneden sonra bende gitmedim cagirmadi benide bi boks bekliyo galiba:)Sürekli doktor değiştirmek istemiyorum aslında bi ay kullanıp bir ay ara vericez dedi doktorum aslında doğru olanda bu zorlamamak gerek benim hatam çatlamışmı diye kontrole gitmedim igneye güvendim
Bence o çagırmadan sen git kist kurbanı olma bacımHee iğneden sonra bende gitmedim cagirmadi benide bi boks bekliyo galiba:)
sormaaa bir ikindi namazı kıldım görmen lazımdı halimi :) Allah kabul etsin :))Kafana göre ilaç alırsan kafada yerinde durmaz tabi :))) içmeden sarhoşmu oldun kuzu:))
kizz 3 olurmu 4 kişiyiz öyleYok canım pazarteside gidebilirsin bakicak yumurtan oldumu kaç mm ha bigün önce ha sonra farketmez yani çünkü 2 günde bir cagircak gelip gelismedigine bakinca. .
benide çağırmadı ben aradım dedim çatladı mi çatlamadi mi bilmiyorum ağrım var diye gel bir bakalım dedi 80 TL verdim bi çatlamış mi diye ve çatlamış :) param kalmadı valla ev alıyoruz Allahım inş hayırlısıyla verir de daha fazla para dökmemHee iğneden sonra bende gitmedim cagirmadi benide bi boks bekliyo galiba:)
Ben devlete gidiyorum sadece kadın doğum üzerine hastane para sıkıntısı olmuyor şükür eczanede muayene ücreti malesef özel gibi alıyolar :))) zatinbenide çağırmadı ben aradım dedim çatladı mi çatlamadi mi bilmiyorum ağrım var diye gel bir bakalım dedi 80 TL verdim bi çatlamış mi diye ve çatlamış :) param kalmadı valla ev alıyoruz Allahım inş hayırlısıyla verir de daha fazla para dökmem
Klomen kullandım bu kadar sancıya olusmustur die düsünüyrm yarın kontrolüm var insallah sağlıklı gelisip sağlıklı çatlamıstırEvet olabilir canım testi koyu gördükten 36 saat sonra filan çatliyor bu akşamı değerlendirin yumurtan varmiydi senin
istanbulda hastaneler çok kalabalık mecbur özele gidiyorum gittiğim doktorda doçent biraz daha farklı oluyor olsun çok güzel ilgileniyor Allah razı olsun 1 senedir doktor doktor geziyordumBen devlete gidiyorum sadece kadın doğum üzerine hastane para sıkıntısı olmuyor şükür eczanede muayene ücreti malesef özel gibi alıyolar :))) zatin
inşallah canım mutlaka haber ver bizedeKlomen kullandım bu kadar sancıya olusmustur die düsünüyrm yarın kontrolüm var insallah sağlıklı gelisip sağlıklı çatlamıstır
Bende kızıma hamileyken mediphole gidiyodum ama Doğumum erdem hastanesinde yaptımi
inşallah canım mutlaka haber ver bizede
Bende erdem hastanesine gidiyorumBende kızıma hamileyken mediphole gidiyodum ama Doğumum erdem hastanesinde yaptım
Inşallah çağırır yaaYok canım pazarteside gidebilirsin bakicak yumurtan oldumu kaç mm ha bigün önce ha sonra farketmez yani çünkü 2 günde bir cagircak gelip gelismedigine bakinca. .
Hangisine çakmaktamı ümreniyedemiBende erdem hastanesine gidiyorum
Senindemi 2. Bebek olacak canımInşallah çağırır yaa
Ikiside değil Bağcılar güneşli de fiyatıda uygun 25 liraHangisine çakmaktamı ümreniyedemi
Orayı bilmiyorum anadolu yakasındakileri biliyorum canımIkiside değil Bağcılar güneşli de fiyatıda uygun 25 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?