klomen kullananlar varmı?

Inşallah canım benim ne zamandır istiyosun kuzum?
Canım benim ikinci evliligim kızım ilk evliligimden 3 yılımız bitti bir yıl düşünmedim sonra ikinci ayımda hamile kaldım 4 aylık düşük yaptım 2015 martta o zamandan beri istiyorum hayırlısı diyorum yinede hayırlı evlat olacaksa olsun yoksa olmasın

Sürekli doktor değiştirmek istemiyorum aslında bi ay kullanıp bir ay ara vericez dedi doktorum aslında doğru olanda bu zorlamamak gerek benim hatam çatlamışmı diye kontrole gitmedim igneye güvendim

Tabiki eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlarimiz olsun inşallah illa da olsun ne olursa olsun die körü körüne dua etmemek lazım. Sağlıklı bereketli hayırlı akilli ewlatlarimizı en yakın zamanda kucagimiza almayi nasip eder Rabbim inşallah...

Sürekli doktor değiştirmek istemiyorum aslında bi ay kullanıp bir ay ara vericez dedi doktorum aslında doğru olanda bu zorlamamak gerek benim hatam çatlamışmı diye kontrole gitmedim igneye güvendim
Hee iğneden sonra bende gitmedim cagirmadi benide bi boks bekliyo galiba:)

Hee iğneden sonra bende gitmedim cagirmadi benide bi boks bekliyo galiba:)
benide çağırmadı ben aradım dedim çatladı mi çatlamadi mi bilmiyorum ağrım var diye gel bir bakalım dedi 80 TL verdim bi çatlamış mi diye ve çatlamış :) param kalmadı valla ev alıyoruz Allahım inş hayırlısıyla verir de daha fazla para dökmem

Ben devlete gidiyorum sadece kadın doğum üzerine hastane para sıkıntısı olmuyor şükür eczanede muayene ücreti malesef özel gibi alıyolar :))) zatin

Evet olabilir canım testi koyu gördükten 36 saat sonra filan çatliyor bu akşamı değerlendirin yumurtan varmiydi senin
Klomen kullandım bu kadar sancıya olusmustur die düsünüyrm yarın kontrolüm var insallah sağlıklı gelisip sağlıklı çatlamıstır

Ben devlete gidiyorum sadece kadın doğum üzerine hastane para sıkıntısı olmuyor şükür eczanede muayene ücreti malesef özel gibi alıyolar :))) zatin
istanbulda hastaneler çok kalabalık mecbur özele gidiyorum gittiğim doktorda doçent biraz daha farklı oluyor olsun çok güzel ilgileniyor Allah razı olsun 1 senedir doktor doktor geziyordum

Biz böyle sabırsızız 2. Bebek için ya hiç olmayanlar ne yapsın yıllardır çabalayan insan var bazen nefsime çok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…